1.MARŠRUTA AUTOBUSS
Sveiki! Esmu neapmierināta ar Ogres autobusa"attieksmi pret pasažieriem.Konkrēti ar 1.maršrutu.Jau tad, kad pārcēla pieturu no Kalna prospekta uz pieturu Ausekļa prospektā,nekāda informācija nekur nebija atrodama ne autobusos, ne avīzēs, ne Ogrenetā.Cilvēki neziņā staigāja pa ceļa malu, jo nezināja,kur būs pietura.Ogrenetā bija rakstīts,ka 1. maršruta autobuss sāks atkal kursēt no ceturtdienas. Šodien ir trešdiena.Gaidot autobusu pieturā pretī Gerkena veikalam autobuss,kuram bija jaizbrauc 7.00 no Jaunogres stacijas, protams nesagaidijām.Vēlāk pienāca cilvēki, kuri autobusu bija gaidījuši Ausekļa prospektā.Pieturas zīme nebija ne aizklāta, ne noņemta. Viss vēl liecināja, ka tur IR pietura.Šorīt 10 cilvēi , kuri no Jaunogres stacijas 7.00 gaidija autobusu, nokavēja darbu. Kas par to nesīs atbildību?
Mēs jau vakar informējām, ka autobusu kustība atsāksies trešdien (iepriekšējā informācija bija pieminēts vārds "IESPĒJAMS").
Bet Jums taisnība - Ogres autobuss jau vakar zināja, ka šodien atkal mainīsies maršruti, varēja izvietot informāciju.
Cik zinu, tad atbildību nekur nenes un arī runa nekur neiet ;)
Nešpetnā - kā var pārcelt Kalna prospektu uz Ausekļa prospektu? Ausekļa pr ir Jaunogrē, bet Kalna - pie Ogres 1 vidusskolas?
Nešpetnā - kā var pārcelt Kalna prospektu uz Ausekļa prospektu? Ausekļa pr ir Jaunogrē, bet Kalna - pie Ogres 1 vidusskolas?
es nesapratu - autobusi jau kursē pēc vecā maršrita???
Tieši tā. No vakar rīta pēc vecā.
man tas 1.autobuss nava vajadzigs vispar.
nu ko es varu pateikt?! janodarbojas tad ar sportinju!!! ja naudinjas daudz tad var izsaukt taxi!!
Vai kāds zina, kur var atrast GRAFISKU Ogres Autobusa maršrutu karti ar visām pieturām???
Es ar neesmu īsti apmierināta ar SIA Ogres autobuss darbību. Pa dienu(arī šad tad vakaros), kad cilvēki ir mazāka skaitā, autobuss pienāk daudz ātrāk, kā vajadzētu( no 5 līdz pat 10 min).cik gan reizes nav gadījies, kad es ar mierīgu sirdi dodos uz autobusa pieturu(pie Gerkena) , lai ar mazu bērnu nokļutu Jaunogres prospektā, domādama, ka varu īsti nesteigties, jo man vēl 5 min laika, bet autobuss pašaujas garām(esmu gandrīz pie pieturas, bet tā kā neviena nav pieturā, autobuss pabrauc garām). Esmu to vairākkārt aizrādījusi to šoferiem, bet viņi tik nosaka - vajaga ātrāk ierasties pieturā. Ir pat gadījies, ka autobuss aizbrauc gandrīz 10 min ātrāk. Saprastu tās butu 2 vai 3 min, bet 10 min. Nu tas jau ir pa daudz.
tā viņi dara, atceros, kad mācījos Rīgā.... Gaidu autobusu jaunajā pieturā, bet šis pēc inerces uz veco pieturu aizbrauc. Domājat apstājās pie jaunās? nē, visi palika bešā, jo pat fiziski nevarēja paspēt aizskriet līdz pieturai. Tāda ir mūsu sabiedrība, ī'paši Ogre. Domā starppilsētu no Ogres ar vienmēr superīgi laikā nāk ? Arī ar vilcienu izmaiņām saskāros - stāvu stacijā - nav un nav. Biju iepriekš 1188.lv paskatījusies, uz perona pārzvanu - vilcienam jābūt. Tomēr piegāju pie stacijas saraksta, ir izmaiņas. Zvanu uz 1188, lai informētu, ka nepareizs info, bet man pasaka - nu tad nezvani mums vairāk....