atkal partikas veikali
Buutu labi ja PVD ierastos pakontrolet partikas veikalus, it seviski paskatities, ka piena produkti tiek glabaati blakus ledusskapjiem.
Shoriit pat bjiu JUMIi, un piens un krejums, mierigi staav uz gridas, laikam skaitaas ka blakus ledusskapim it taada pasha t kada ledusskapii.
Shii paraadiiba gan arii briizhiem ELVIi noveerota.
Šodien Elvī pārdošanā sapuvuši kivi kastītēs:(
tie jau noteikti ir piena produkti, kuros piena nemaz nav un var uzglabāt mēnešiem
...jums jau jau šķiet,ka prece pati saliekās plauktos....ja atvestas ir 3,4 paletes,tad nevar 10min laikā to izkrāmēt pa plauktiem,arī termiņi jāskatās un jāsaliek pa preču grupām.Preci pieved visas dienas garumā,un'to izliek plauktos VISU dienu,kam nav vieats vitrīnā,to ieved lielajā kamerā.....Tā tas notiek ,Klep......Ieva,ja kaut ko pērc veikalos,apskaties uzreiz un apmaini,jo pārdevēji ir tikai CILVĒKI,un katrā kiwi kastītē ieskatīties nepagūst....
nu iepriekšējo komentu gan nav raksījis PVD darbinieks
Jumii vienmeer ir liels bardaks.Skroderis laikam maz maksaa ... .
darbiniecīt
Es nevienu savā komentārā nevainoju, es konstatēju faktu!
ja PVD darbiniece patieshaam ir taada, tad nav briinums ka taa notiek.
to ka preces jasakraamee plauktos saprot visi, bet ja prece staav aarpus ledusskapja un neviens to plauktos nekraamee, tad taa ir cita lieta.
tas tāpēc ka no paša rīta saskrien tādi izbadējušies pircēji kā kleps kuriem jāatrod prece tieši no kastēm un cenas arī jāpārbauda pa 6x,bet pa kuru laiku lai pārdevēja saliek preci plauktos????
es skatos ka večai ir problemas ar lasītā uztveri un saprašanu :)
klepucim uz kašķi velk :D:D
Ja nevar ieskatīties , ko pārdod , tad taču kāds ar to var saindēties, tad , jāklapē bodīte ciet ,vai jāpieņem darbā cilvēki lai skatās , kādas kvalitātes prece tiek tirgota. Un , lai Dievs mums stāv klāt , ja PVD darbiniekiem ir tāda attieksme !
PVD acīmredzot ir nopirkts, jo es vienreiz, būdama aizkaitināta, zvanīju un sūdzējos PVD par Jumī kārtējo reizi iegādāto beigto produktu. Atbilde bija īsa - "uz mums tas neattiecas".
Pirceejai ir 101%taisniiba.