Pensionāru(dažu) *godīgums*
Pagājis labs laiciņš pēc Ziemassvētku aktivitātēm, bet man neliek mieru tas kā tiku, piedodiet, apčakarēta pensionāru un invalīdu biedrības rīkotajā rokdarbu izstādē-pārdošanā...Šo pasākumu apmeklēju vai ik gadu ar domu, kaut nedaudz palīdzēt tiem, kam klājas ne tik viegli.Vispirms gribu teikt labus vārdus un paldies par siltajiem pirkstaiņiem to adītājai! Turpretim lielu FUI tai sievietei, kura par savu darbu uzdeva kleitiņu mazai jaunkundzei .Redzēju, ka mašīmadīšanas darbs, bet vai tad mazums ada šādi.Tajā pustumsā nepamanīju to, ka nav jau visai tīra, nu tāda kā pavalkāta... Šoks un pašas netīrības sajūta pārņēma mājās-vismaz būtu izgriezusi rūpnīcas iestrādāto marķieri no vīles iekšpusē, neviss lielīgi paziņojusi, ka tas viņas darbs!Skanēja ļoti lepni. Man radās jautājums-kādu godīgumu pensionārs vēlas saņemt, ja pats ir negodīgs MAITA.Lūdzu piedodiet tie, kuri tādi nav.Rezultātā gribu teikt, ka es šādus pasākumus Ogrē turpmāk ignorēšu, un, ja arī aiziešu turp citu gadu, tad lai apmierinātu savu ziņkāri par tirgojamām HUMPALĀM...
Nevajag tādas dusmas pakrūtē perināt! Vajadzēja tajā pašā vai nākamajā dienā aiziet un noskaidrot, kas par lietu! Gan jau kāds pārpratums. Zinu, ka pensionāri un ivalīdi savus darbus veido arī no humpalām - izārda un uzšuj vai uztaisa ko jaunu. Varbūt tas marķeris no tā arī palicis.
Cien. Pensionāre. Neviens Jums ar varu nespieda pirkt to kleitiņu.Tik tiešām šoreiz izstādē bija ne tikai pensionāru pašdarinājumi,bet arī šis tas no viņu pūra lādēm.Veciem cilvēkiem tās lietiņas kļuvušas liekas un viņi tās mēģina pārdot.Tā sakot,ja izdosies pārdot-būs naudiņa zālēm.
P.S. Nav labi celt brēku par vismaz mēnesi veciem notikumiem.
Es saprotu pensionāri, bet tiešām, labāk noskaidrot uz vietas, ja iespējams. Nu tā ir , ka dēļ tādiem gadījumiem 'apskrienas dūša" un nākošreiz ir jau cita attieksme. Nu nezinu, vai šis ir tas gadījums, bet tādi negodīgi cilvēki baigi "iegāž" godīgus, labus cilvēku un tas ir pats sliktākais šajā visā.
Nu tā jau nav glīti- visur ziņots, ka pensionāru roku darbs, bet te pa vidu Humpalas!Daži nemaz to nevēlās, tad vajadzēja tās tirgot atsevišķi, nevis kopā ar jaunajām!Pilnīgi piekrītu pensionārei!Vecās ,lietotās drēbes nedrīkst tirgot kopā ar jaunajām!Man pretīgi vikt otra lietotas trēbes!Nav jau vairs tik traki laiki, ka nevar lētas jaunas mantas nopirkt!Labāk lētāku Ķīnas lupatu, nekā lietotu!!!
žēl ka tā ar vienu auklu tagad mērīs godīgos un negodīgos...
kāds te sakars par godīgumu un negodīgumu?
Tā ,manuprāt, ir organizatoru kļūda, ka nenodalīja atsevišķi stendiņu ar lietotām drēbēm!būs cilvēki, kas izvēlēsies arī šo preci.