Lida
ieskatieties meitenes un neuzķerieties uz šī preparāta!
http://www.tvnet.lv/onlinetv/lnt/apzina/article.php?id=296330
Mjaa es ar sakara ar biznesu 25 gadu garumaa par sjito temu varu daaudz daudz sjausmu stastuss pastasit:(
Ja visi grib kljut tadiem =)))
Tikai 1 uz miljonu ir forsha modele...
Deathstars : Forsjas MODELES ir looti daudz bet MILJONUS SAPELNA tikai 1 no 1000000:):) Kam vinam DAUDZ maksat ja APKART ir TUKSTOSJIEM tadu pasju SMUKUCJU tapec FORSJ MODELIS nenozime to pasju ko LABI APMAKSATS MODELIS:):) Visju nosaka ZVAIGZNJU STAVOKLIS + KONJUNKTURA nekam citam tur nav noteicosja loma tai skaita ari ISKATAM + DARBASPEJAM:)
Lunis, Tev laikam jau pieredze shaja joma =)
Esu lietojusi so preperatu!!Vispar negribejas est un dzeru viena dzersana udeni!!!
Lunis ir plaša profila 'speciālists"!visos jautājumos, vienīgais zina pareizās atbildes!Nu riebjās tadi .....ji !!!
luni, pastāsti man!!! uz manu e-pastu lilsweet21@inbox.lv
jo pati lietoju, un tomēr vēlos zināt.. kas un kāā..
Kapsulu oriģinalitāti nekādā gadījumā nenosaka cena. To nosaka drošības zīmes uz paciņas, iepakojuma plāksnītēm un kapsulām. šobrd piedāvājumā ir gan jaunās, gan vecās LiDA kapsulas. Atšķirība ir ļoti liela. No jaunās LiDas nevajaga gaidīt mega panākmus, jo tās ir 3 reizes mazāk koncentrētas kā vecās. Es piedāvāju gan vienas, gan otras. Vecā LiDA (sudraba follijā)- 25Ls, jaunā (zilaja follijā)- 14Ls. Es līdz šim neticēju, ka tiešām tiek izplatīti viltojumi, līdz manās rokās nonāca tāda paciņa (ja ir interese, varu paradīt). Paciņa pat ir oriģinālā, tikai saturs ir pārsteidzošs. Es nesaprotu ar kuru galu gan domā cilvēki, kas citiem iesmērē nezināmas izcelsmes tabletes (tajās tikpat labi ir Ariel SAFASēTS). Ja ir interese apskatīt un salīdzināt viltojumu ar oriģinālu vai iegādāties Lida kapsulas, droši zvaniet, rakstiet. Piegāde pa visu Latviju. vislaimigaka@box.lv, 28319349 Elīna
ļoti vēlos nopirkt LIDA kapsulas :) dandaalinss@inbox.lv
pirmstam lietoju un 1menesa laika nometu 10 kg :)
no cilveku kura pirku vairak nevar dabut :( ludzu ludzu palidziet kads :)
Bet ,kā gan mums,kuri nav redzējuši nevienu no kapsulas iepakojumiem,neuzrauties uz viltojumu,kā zināt kuras būs īstās???? Tieši šī doma attur no pasūtīšanas ,kaut gan svara problēmas ir milzīgas! Ko darīt,pie kā droši pasūtīt?
Tieši tā-kā atšķirt viltojumu pēc iepakojuma vai pēc garšas?Gadu atpakaļ lietoju 3 mēnešus-super,nost 9 kg-paši liekie,pēdējie pie kauliem,kurus citādi dabūt nost ir baigi grūti.Tie,kam 100 un vairāk arī nomet pirmos40,30 baigi ātri,bet lai kāds pamēģina cik grūti ar neēšanu vai sportu dabūt nost liekos 5 kg!Toreiz pirktā LIda garšoja tā-pieliekot mēli pie pulverīša tā notirpa.Tagad dzeru nedēļu,nekā īpaša,pagaršoju pilverīti-vienkārši krītains ar rūgtu pēcgaršu.
Ņēmu pirms gada un tagad atkal pasūtīju no lidaLi@inbox.
Cik pie viņas maksā??
Piedāvāju Lidu, Meizitang, no KmDali (Ķīna) rūpnīcas. Cenas no 12-40Ls. Zvaniet vai sūtiet sms - 29479279 richijs.pr@inbox.lv
Piedāvāju Lidu no KmDali (Ķīna) rūpnīcas. Cena 20Ls.
Iespējama arī piegāde pa pastu.
richijs.pr@gmail.com