Ogre-Riga autobusi

Labdien! Ik dienas sanak doties no Ogres uz Rigu ar autobusiem. bileti noperku parasti Ogres autoostas kasee. Uz biletes rakstits ir mans sedvietas numurs. Kad iekapju autobusa, parasti kads cits pacenas aiznjemt vietu, kas pec biletes datiem pienaktos man. Kapec soferis neieraada pasazieriem vietas. Reizem iznak tada absurda situaacija, esmu laicigi nopirkusi bileti, bet pirms manis autobusa sakapj cilveki bez bileteem. Kur ir taisniba? Kapec soferis neorganizee pasazieru iekapsanu ta, ka sakuma iekaptu tie, kuriem ir pirktas biletes Ogres autoosta un pec tam kaptu parejie. Jo ir bijis ta, ka man sanacis ir stavet kajas no Ogres lidz Rigai, lai gan esmu bileti pirkusi pat stundu ieprieksh.

Piemeers-- Kad kaut kur braucu no Rigas autoostas, autobusu soferisi parasti sauc sedvietu numurus un pasazieriem jasez pec numuretam sedvietam.

Vai tiesam Ogreee to pashu nevar ieviest? butu kartiba.

Loti velos sanjemt atbildi.

Ar cienju Edite.

Edite Bukverte , 2008-01-11 14:24:36

Ja uz Juusu biljetes ir vietas nr, tad varbuut paraadiet to pasazhierim, kas seezh Juusu vietaa, lai vinjsh vietu atbriivotu, jo taa pienaakas Jums?

Starp citu, Ogres autoostaa, kad es braucu no Ogres uz Kjegumu, shoferis izsauca pasazhierus peec numuriem..

defa , 2008-01-11 14:41:42

Braucu šodien no Rīgas uz Ogri, biļete arī bija iegādāta, taču sēdvietas salonā nebija numurētas. Ja es netiktu sēdēt (bet es tiku), kuru pasažieri man būtu jāceļ augšā?

;) , 2008-01-11 14:48:47

šoferi ari PARASTI sakuma laiž tos kuriem biļetes un PEC TAM kad tie sakāpuši tos kam JĀPARDOD. Stulbi būtu GAIDĪT kamer kada atvelkas ar BIĻETI kad visi jau sakāpuši:)

Lunis , 2008-01-11 15:21:47

Tie vietu numuri laikam tomēr kaut kur bija, tikai grūti ieraugāmi. Un gan jau tā neatvilkās ar biļeti...

a , 2008-01-11 20:53:48

cik braucu - 30% tiek ievērotas manas biļetes numurs. Rīgā mēdz pirmās salēkt vecmāmiņas un pēc pasažieru sakāpšanas iet nopirkt biļetuti pie šofera ... !:D

HETS , 2008-01-11 21:13:56

Ir autobusos numuretas sedvietas un sofera pienakumos butu organizet pasazieru iekapsanu ta, ka soferis izsauktu pasazierus pec numuriem, tas butu daudz godigak. Citadi ir tagad bardaks. Lai Ogrenet piezvana uz abiem autobusu parkiem un noskaidro, kaa tur iisti ir. Ari es noperku bileti reizem speciali kadas 3 stundas atrak, lai man butu iespeja sedet tuvak soferim, bet ir citi nekaunigi pasazieri, kuri nav vispar nopirkusi bileti autoostas kasee, pirmie aizlien man prieksa un un aiznjem manu vietu

Juris , 2008-01-12 11:09:03

http://www.atd.lv/lat/normativieakti/ministrukabinetanoteikumi/?doc=1032

MK noteikumi nr.843; 11.12.2007.nosaka sabiedriskā transporta pakalpojumu sniegšanas un izmantošanas kārtību.Tā, piemēram,
32. p.Sabiedriskā transportlīdzekļa apkalpe nodrošina pasažieri ar biļetē norādīto sēdvietu, ja pasažieris iekāpj sabiedriskajā transportlīdzeklī biļetē norādītajā pieturvietā, nevis maršruta galapunktā vai citā pieturvietā, kur iegādāta biļete.

Sunc , 2008-01-12 19:12:45

nu sne jau nebij mulējis lunis.es no riita agri iebraucot riigaa jau uz vakaru nopeerku biļeti un zinu cikos attiet autobuss un ka man ir seedvieta un nav man jaatskrien pirmajai,bet varu ierasties līdz autobusa attiešanai.un tikai kad autobuss attiet un ja numurētaa vieta ir briiva lūdzu sēdies.un tādu luņu dēļ dažreiz rīgaa visus braucējus izceļ laukā un sāk saukt pēc numuriem.kaveejot attiešanas laiku.

aija-lunim , 2008-01-16 22:08:07

sen nebij muldējis lunis.

aija-lunim , 2008-01-16 22:08:55

Bljin, vakar speciali pirku bileti uz autobusa reizi plkst. 14.05 Ogre-Riga, rezerveju 5.vietu. Pirku bileti Ogres autoostas kasee jau plkst. 10 no riita, bet nekaa!!! soferi salaida saakuma tos, kam nebija biletes u pec tam laida tos ieksaa autobusaa, kas bija iegadajusies bileti autoosta. Un rezultaataa mana vieta bija aiznjemta. Tas ir vienkarsi murgs. Ludzu kada no atbildigajam personam pazvaniet uz autobusu parku un noskaidrojiet, kaa tur isti ir?

Anda. , 2008-01-17 08:54:13

ak dies..ko var suudzeeties...ir soferi kas sauc un ir kas nesauc peec numuriem...parasti sauc tad ja seedvietas ir numureetas busos..ja nav tad seedi kur gribi.
un ja ir biljete ir jakaapj iekshaa nevis jaastav puulja aizmuguree klusai kaa peliitei un tad jasuudzas un jaabreec pa visu pagastu redz kaa salaida bez bileteem iekshaa pirmos mani atstaaja beigaas...blaa blaa
ja buss pusstuksh tad nafigam vajag par katru cenu kverksteet vot taa mana vieta ...tu iesedies manaa vietaa....vai nav vienalga...vot deelj taadiem kauceejiem muuzdien buss kaveejas...

mOBSCENE , 2008-03-12 11:08:41

kaitina šādi teksti....tev ir biļete, sēdi savā vietā, palūdz atbrīvot to, ja kāds sēž....
cik var vienu un to paši aprunāt....
šoferis lai ierāda!!!??? tev pašai smiekli nenāk???!!! domā, ka šoferim nav ko darīt???
Katru dienu braucu uz Rīgu un atpakaļ....nekādas problēmas...ja kāds sēž manā vietā, tad palūdzu to atbrīvot....man vismaz mēle mutē ir....
izskatās, ka te kādai tā nav, ka nevar neko pateikt, tikai uzrakstīt.....

Danja.... , 2008-03-12 16:38:03

Ogres autobusos šoferi nekad nesauc pasažierus pēc biļetēm, līdz ar to bez rindas nekaunīgi ielien brangi tantuki, kuri mīcās un nevar atrast ērtāko sēdvietu, tādā veidā radot mākslīgu sastrēgumu, bet pārējie pasažieri,kuriem bija laicīgi iegādātas biļetes, paliek garu degunu un stāv rindā kamēr tantuki iekārtojas sēdvietās. Kapēc šoferi nesauc pēc kārtas iekšā?

studente , 2009-09-12 20:04:55

Ja katrs darītu, kas viņam jādara, mums vispār problēmu nebūtu, taču, vai mēs tādi esam, tak' nē! Ja kāds vēlas dabūt to, kas viņam paredzēts,tāds tad ir DURAKA statusā. Tā tik uz priekšu !

Laura , 2009-09-13 10:56:23

Tāpēc jau biļetes ir sanumurētas lai būtu kārtība!Un tāpēc ,ir iespēja nopirkt biļeti ātrāk!Šoferis skatās kārtību un organizē iekāpšanu!

braucēja , 2009-09-13 16:59:58

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet