Maksa par apkuri decembrī

Varbūt Mālkalnes speciālisti būtu tik laipni un komentētu situāciju ar apkures maksu decembrī, kad ārējā gaisa temperatūra bija siltāka nekā novembrī. Toties rēķins lielāks!

Andris , 2008-01-09 22:26:56

Jau informējām, ka ar decembri paaugstinājās apkures maksa, informācija bija gan presē, gan uz rēķiniem!

sundew , 2008-01-10 08:51:04

( t.i. tarifs tika paaugstināats)

sundew , 2008-01-10 08:51:35

Bet ne jau divreiz lielāks!! Kāds pamatojums tik nenormāli lielam paaugstinājumam?

armands , 2008-01-10 09:01:09

Ar februāri tiek paaugstināta arī apsaimniekošanas maksa. Gribētu uzzināt, par ko mēs to maksājam? Piemēram, es dzīvoju Parka ielā 1a, kur lifts nestrādā jau vismaz 5 gadus. Pat pēc ES noteikumiem, visās mājās, kas augstākas par pieciem stāviem, liftam jābūt! Nekādi ekstra remonti arī netiek veikti. Varbūt kāds var informēt, kad situācija tiks uzlabota? Rēķini ir nenormāli, bet pakalpojumu kvalitāte netiek saņemta.

dusmiigaa , 2008-01-10 11:21:54

Varbūt Mālkalnei ar steigu nepieciešama konkurence!!!

lulux , 2008-01-10 11:45:45

Mālkalne SAIMNIEKO visur. Pat uz ielas Mālkalnes automašīnas vadītājs man cēli aizrādīja ka ar bērnu ratiņiem jābrauc pa ietvi. Novēlu tam vīrietim daudz mazbērnus (spriežot pēc izskata, pašam bērni varētu vairs nebūt), kurus varētu kārtīgi izkratīt pa Ogres gājēju celiņiem...
Bet, runājot par grandiozajiem tarifiem, vai tad nesaprotat, ka ir ēkas, kurās dzīvo ievērojamie Mālkalnes darbinieki, kuras būs kapitāli jārestaurē, kā Jums šķiet, par kādiem līdzekļiem? m?

ieva , 2008-01-10 12:10:57

Īsi sakot - apkures maksa palielinās tādēļ, ka "Latvijas gāze" palielina gāzes cenu atkarībā no mazuta kotācijas cenas, kuru katru mēnsi publicē "Latvijas Vēstnesis". Ogres novada dome ar 2007.gada novembra lēmumu atļāva "Mālkalnei" palielināt apkres maksu atkarībā no mazuta kotācijas cenas, sākot ar 1.decembri. Garāk - http://www.ogrenet.lv/ogre/atbildam/5586/

Guna, Ogrenet , 2008-01-10 16:06:19

Es nesaprotu vienu,kā var 1-istabas dzīvokļa rēķins būt lielāks par 2-istabas dzivokļa rēķinu??????
Kvadratūras taču atšķirās!!!??

rītausma , 2008-01-16 15:36:49

Ir sajuuta, ka dziivoju Vecriigaa,nevis Ogree.....Taads astranomiskais reekjins par 44km2....Murgs...Un kaapeec apsaimniekošanas summa ir taada?Respeektiivi nav starpiiba vai es iireju to dziivokli, vai tas ir mans privatizeets!Tad prieks kam privatizaacija?summa vienaada...

xxx , 2008-01-17 12:34:56

nu jāsauc bez tabu vai tautas balss

Tikkai tad ir veerts, ko cīnīties, Malkalne un Ogres domme ēd no vienas bļodiņas, jo tos baro viens saimnieks, nodevu savācējs. nav jāklusē, ja ko palielin, vai nedara kā vajag jums daudzstāvu māju iemītniekiem, jasaņemas un japasauc TV.

vienkārsī, , 2008-01-19 11:35:14

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet