Par Malkalni

Dzīvoju Ogrē nesen, bet ievēroju, ka te sūdzas par Mākalni un tad atnāk kaut kāda sunedew un visu izskaidro.
Man ir problēmas ar karsto ūdeni, brīžiem paliek vēss, tad, kad gribu ieiet vannā, no sākuma ir OK, bet ar katru brīdi paliek vēsāks un, kad vanna nav pat līdz pusei pietecējusi, tek jau knapi silts ūdens, tā tas ir atkārtojies visu laiku kopš ievācos Ogrē - apmēram mēnesi. Pa to laiku skaitītājs griežas un rēķins būs liels, bet patiesībā karstā ūdens vietā saņemts knapi silts ūdens.
Vai ir jāraksta kāds iesniegums, lai veiktu pārrēķinu? Kādā formā tas jiesniedz, kāds teksts apmēram jāraksta un kam tas ir jāadresē? Vai ir cerības uz man labvēlīgu risnijāmu?

armands , 2007-12-13 11:34:31

tūlīt atnaks un izskaidros.. :) :)

onjons , 2007-12-13 12:31:00

"Kaut kāda Sundew" (Sundew - mākslinieciskais pseidonīms), ir kā Mālkalnes sabiedrisko attiecību speciāliste un izskaidrot situāciju ir viens no viņas darba pienākumiem :)

Ogrenet , 2007-12-13 13:26:41

Nu nekāds "zelta gabaliņš" Mālkalne jau nav.

Andris , 2007-12-13 19:08:00

Iesniegumu ar pilnu vaardu, uzvaardu, adresi, tel. kur var sazvaniit dienas laikaa, atsuutiiit uz manu e -pastu gundega.dege@malkalne.lv, paldies , tas viss pagaidaam!

sundew , 2007-12-13 19:11:10

Onjonam taisnība - atnāca sundew un ieviesa skaidrību!:))

Mince , 2007-12-13 21:09:50

Jocīgi ... Ka kāds ir izvēlējies bezgalīgi atrofisko miestu par apmešanās vietu... Laikam no lieliem mēsliem nāc, Vai arī caurbraucot..?

Frank , 2008-01-02 15:22:43

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet