Apkure
Pēdējā rudenīgi siltā diena ir aiz muguras, tādēļ apkures gaidīšanas sezonu pasludinu par atklātu. Bet vēl jau mājas nav izsalušas, pelējums sienas līdz galam nav pārņēmis, blakusdzīvokļa babuki vaļinkos vēl nestaigā, tādēļ vēl jāpagauda, jo katram kapeikas p*****m taču ir jācieš, dzīvot dzīvoklī nozīmē ciest un ciest ir skaisti. Visskaistākais ciešanu veids ir ciešana no nežūstošas veļas, mitrajām sienām un rītiem, kad elektriskie sildītāji dzīvokli vēl nav piesildījuši.
Seņču nami jau rosās
Are you in need of Urgent Loan Here no collateral required all problem regarding Loan is solve between a short period of time with a low interest rate of 2% and duration more than 20 years what are you waiting for apply now and solve your problem or start a business with Loan paying of various bills I think you have come to the right place just contact us We Are Here To Show You A Better Way To Financial Freedom !!!
Contact Us At : abdullahibrahimlender@gmail.com
whatspp Number +918929490461
Mr Abdullah Ibrahim
dzīvot dzīvoklī ir forši, nekas nav jādara. Apkuri kāds ieslēgs, kanelizācija strādā, ja arī kas salūzīs, kāds sataisīs :) ja jums tek, vai fasādei bojājumi, pašvaldībai jāremontē māja, kur es dzīovoju, bet ne pa manu naudu, jo māja jau nav mana, man ir tikai dzīvoklis.
un nedod dievs, kāds ziemā manā stāvvietā mašīnu noliks :D galvenais, lai kāds vēl manu stāvvietu pirs tam iztīra
Mums privātmāja un arī pagaidām nekurinam.Un ne jau aiz taupības,bet vienkārši netipiski silti.Pa dienu,kad spīd saule līdz šim bija pat karsti.
Tas atkarīgs no konkrētās mājas un pat no dzīvokļa. Pensionāriem parasti ir 1-2 istabu dzīkļi, kas parasti ir iekšēji, bet ģimenēm 3-4 istabu dzīvokļi ir malējie un tie izsalst daudz ātrāk.
Mājas ar 40-50 gadus veciem 602.sērijas dzīvokļiem arī grūti salīdzināt.
Tak piesakies par pensionāru, tikai nečīksti te!
Kad pieteiksies par pensionāru,siltāk paliks?
Visi cieš un klusē....
Visi cieš un klusē....
Visi cieš un klusē....
IR NORMĀLI PIRMAIS STĀVS UN VĒL NAV AUKSTS