Renāte Ločmele

Gribēju pajautāt kas tā par dīvainu psiholoģi Renāti Ločmeli praktizē Ogres poliklīnikā? Šķiet, ka cilvēks galīgi ne "savā vietā" strādā. Kā ir problēma, izsaka tikai dažādus dīvainus padomus kā pārcelties projām no Ogres mazpilsētas, piedevām seansos stāsta visādas dīvainības par savu dzīvi un iesaka citiem cilvēkiem ar augstāko izglītību arī strādāt melnos darbus kā psiholoģe pati savā studiju laikā. Nezinu, vai citiem no šīs psiholoģijas "speciālistes" neprofesionālisma nav jau radusies trauma?

par psiholoģiju , 2020-08-23 18:23:51

Tagad tas ir normali jo cilveks tagad var raustities no jebkadiem ieteikumiem

nu re , 2020-08-24 11:31:56

Psihoterapeits vispār nedrīkst sniegt ieteikumus.Tapēc jau mēs tur ejam,lai paši nonāktu pie pareizajiem atzinumiem.Ja man vajadzēs ieteikumus,tad pajautāšu vecākiem,draugiem utt.

sūna , 2020-08-24 14:10:49

Renāte L. tiešām ir nelīdzsvarota.Pēc viņas apmeklējuma, man bija divejādas sajūtas -noņēma manu radušos sāpi vienas sesijas laikā, jo guvu jaunu emocionālu(pāris reižu smagāku) traumu šis sesijas laikā no viņas smagās presonības, kas neatrisināja veco, bet vienkārši lika aizmirst. Joks protams, bet viņa ir tiešām tur, kur viņai nevajadzētu būt. Viņas padomi der, maksimas smēķētavas lociņā.

Liene , 2020-08-24 14:30:08

pilnīgi piekrītu!
un vēl klaču tante, vismaz man tā bija, jo esam mazliet pazīstamas, par problēmu pat netika parunāt, jo laiks beidzās.....

to Liene , 2020-08-24 14:32:03

Cien. Renātei Ločmelei pašai vajadzīgs psihoterapeits, piedodiet

made , 2020-08-24 17:23:30

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet