baidies no autovadītājas
Neparkojiet savu auto blakus mašīnai ar valsts nr. JK-6277, autovadītāja ļoti precīzi uztaisīs jūsu auto durvīs bukti, atverot savas durvis.
ehh, ir tiešām daļa autovadītāju , un vēl vairāk pasažieru, kas durvis ver ar plašiem žestiem. Bet no tā mazas izredzes izsargāties
Piedodiet, bet tieši šī iemesla Rimi/Maxima stāvvietās parkojos pa 1,5 stāvvietu.
Es savu auto parkoju tālāk no citiem, man nav slinkums ar kājām paiet.
Nu šitādām pāris reizes kaut kur citur bukti uztaisīs un saprašana atnāks. Negadies man blakus, aitveidīgā..
Pieķēru tevi, Inta. Vēl pameti negadījuma vietu, gaidi....
Tas nekas,ka bukte durvīs. Nepatīkami protams.Es zinu kundzīti,kura braukā ar naglu somiņā un kā tikai nepatīk kā kāds noparkojies,tā ar naglu slepus pārvelk pa sāniem.It īpaši viņu kaitina tie ,kas parkojas pa 1,5 vietām.Cilveks ,protams,pretīga,bet jārēķinās,ka idiotiem arī atļauts izmantot stāvvietas.
Tomēr piekrītu zirgam, tagad parkošos pa 1,5 vietai, jo savu auto noparkoju pietiekami tālu, blakus nebija neviena auto, JK-6277 savajadzējās tieši novietoties blakus, nemākot atvērt savam pilsētas džipam platās durvis, jo auto ar trīs durvīm, izteikti nekopts.