kurinasana pavasari
sveiki, jau sen diskusijas ,ka daudzos dzīvokļos karstums. Sazinājos ar Ogres Namsaimieku un saņēmu atbildi:Dzīvojamā mājā Ausekļa prospektā xx, Ogrē, nav ievēlēta ne kontaktpersona, ne dzīvokļu īpašnieku pilnvarotā persona.
Ja dzīvoklī ir pārāk karsts, lūdzu zvaniet uz avārijas dienesta diennakts telefona numuru 65022261!
Lūdzu, tauta,izmantojiet šo iespēju izteikties, jo kā noprotams ne es vienīgā, kam jātur logi vaļā.
tas tiesam bus bardaks,ja katrs saks zvanit,vienam karsti otram tiesi saja maja auksti,jabut kontaktpersonai lai sazinas ar iedzivotajiem un lai vins zvana.
Paldies, identiska mūsu mājas situācija. Piezvanīju, atbrauca avārijas dienests un noregulēja apkures sistēmau.
Tieši tā! Mums pašiem vairāk jāzvana, jārīkojas! kad es piezvanīju par tiešām nenormālu karstumu,(āra t tajā denā bija vairāk kā plus 10) izrādās-es pirmā no mūsu mājas t o darot!
vai tiesam jums nav majas pilnvarotajs lai vins zvana,nevar katram diktet majas temperaturu.
Es biju parsteigta, ka vairs nam musu majai vecaka vai pilnvarota.Pirms kada laika maksajam pa 1eur vinu apmaksai, tad nemaniju kad tas beidzās.Šāfa veida paziņ.ari netiek izlikti pie majas ziņoj.dēļa.Protams slikti.Kā māja bez vecākā varēs par kaut ko vienoties Kurš apm varēs sekot līdz veiktajiem darbiem un izmaksām? Tas vel uz to pusi, ka viss kopus jatlā, bet kā zināms- kopus barota cūka nebarojas.