Zooveikals,Elvī,Mālkalnes pr.
Ārprāts,šoks par pārdevējas uzvedību 19.martā.plkst.16.32.
Tika nosvērta divu veidu kaķu barība(ne no lētās izlases -9.10eiro/kg un 8,20eiro/kg) ,nolikta uz vitrīnas ,viens maisiņš jau uz vitrīnas caurs bira ārā viss sasvērtais saturs.Uz manu lūgumu ,varbūt ieliksiet nesaplēstā maisiņā,pārdevēja reaģēja papildus nometot to uz letes blakus saplēstajam,lai pircējs pats izbirušo preci vāc kopā un saiņo.Apsolījos nākt pie šīs pārdevējas iepirkties biežāk-varbūt būs progress un apgūs apkalpošanas elementāro kultūru.
Pārdevēja man apsolīja,ka uzmeklēs,kur es strādāju un...tālāk nenoklausījos,biju šokā.
Dzīvoju Ogrē,strādāju Rīgā,bet visu ogrēniešu vārdā solu,ka tik rupju,klaju nekaunību neatstāšu nesodītu...Esiet uzmanīgi iepērkoties pie šīs pārdevējas,kas strādāja 19.martā zooveikalā SIA OLDANA, Mālkalnes pr.3,Ogre,Elvi veikala t.c.
Jā,viena pārdevēja tur ar laipnību un preces pārzināšanu neizceļas..
Pirms rāda pirkstu uz cita, vienai otrai pircējai/am arī pašai/am, kādreiz, vajadzētu paskatīties no malas uz sevi un aizstaigāt līdz psihologam. Kādreiz tā vaina mēdz būt nevis pārdevējā , bet taisni pircējā un viņa uzvedībā un savstarpējā komunikācijā. Ja komunikācija ir pozitīva un pats klients ir pozitīvs, tad tādas "ārprāta"gudrības šeit neparādītos. Būsim pozitīvi šajā laikā viens pret otru un viss būs labi.
Sveicināti!Esmu arī uzravusies laikam uz to pašu personu, jau ienākot veikala!Acu skats jau neko labu neliecināja,bet kad uzsāku sarunu atbilde bija ļoti noniecinoša,pec kuras vnk aizgāju projām.
Sveicināti. Es iepērkos tur regulāri,vienmēr visu izstāsta un paskaidro. Un novēlu labu dienu. Bet klienti tur nāk dažādi,arī esmu saskārusies,ka pavēlošā tonī pārdevējai,liek visu padot un atnest. Kamēr paši stāv pie letes neapmierinati ar visu gaida. Labāk paši,kad nākat veikalā esat pozitīvi. Nevis viszinoši un nicinošu attiesmi pret pārdevēju.
Tumšmatainā meitene ir ļoti laipna ,VIENMĒR!Otra ir supernelaipna un dusmīga..
Piekrītu visam,ko Imis rakstīja,...es regulãri iepërkos šajä nod. un varu teikt ka abas pardevêjas ir laipnas. Ir tädi pircëji kuriem gribas iedot pa galvu un parädīt virzienu uz izeju.