Zooveikals,Elvī,Mālkalnes pr.

Ārprāts,šoks par pārdevējas uzvedību 19.martā.plkst.16.32.
Tika nosvērta divu veidu kaķu barība(ne no lētās izlases -9.10eiro/kg un 8,20eiro/kg) ,nolikta uz vitrīnas ,viens maisiņš jau uz vitrīnas caurs bira ārā viss sasvērtais saturs.Uz manu lūgumu ,varbūt ieliksiet nesaplēstā maisiņā,pārdevēja reaģēja papildus nometot to uz letes blakus saplēstajam,lai pircējs pats izbirušo preci vāc kopā un saiņo.Apsolījos nākt pie šīs pārdevējas iepirkties biežāk-varbūt būs progress un apgūs apkalpošanas elementāro kultūru.
Pārdevēja man apsolīja,ka uzmeklēs,kur es strādāju un...tālāk nenoklausījos,biju šokā.
Dzīvoju Ogrē,strādāju Rīgā,bet visu ogrēniešu vārdā solu,ka tik rupju,klaju nekaunību neatstāšu nesodītu...Esiet uzmanīgi iepērkoties pie šīs pārdevējas,kas strādāja 19.martā zooveikalā SIA OLDANA, Mālkalnes pr.3,Ogre,Elvi veikala t.c.

Iveta , 2020-03-19 17:18:40

Gadās man tur arī ieskriet,nu ko teikt-PMS vai postklimakt.sindromnoskaņa,varbūt saskaņa.
Vrb.IQ ar mīnusu.un kaķiši neēduši

Oksis , 2020-03-19 21:50:42

Un Tavs IQ ir ar 33 +++? Ja skrien, tad ieskrien stenderē un tenterē mājās, līdz uz veikala flīžu grīdas, zvaigznītes skaitot, vēl vairāk galvu neapdauzi!

>>Oksis , 2020-03-21 14:51:01

Ceru,ka tu mīļais cilvēk,labi jūties! Tava inde ir tik stipra,ka raugies,lai pats neciet!

IQ , 2020-03-21 18:59:30

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet