Zooveikals,Elvī,Mālkalnes pr.
Ārprāts,šoks par pārdevējas uzvedību 19.martā.plkst.16.32.
Tika nosvērta divu veidu kaķu barība(ne no lētās izlases -9.10eiro/kg un 8,20eiro/kg) ,nolikta uz vitrīnas ,viens maisiņš jau uz vitrīnas caurs bira ārā viss sasvērtais saturs.Uz manu lūgumu ,varbūt ieliksiet nesaplēstā maisiņā,pārdevēja reaģēja papildus nometot to uz letes blakus saplēstajam,lai pircējs pats izbirušo preci vāc kopā un saiņo.Apsolījos nākt pie šīs pārdevējas iepirkties biežāk-varbūt būs progress un apgūs apkalpošanas elementāro kultūru.
Pārdevēja man apsolīja,ka uzmeklēs,kur es strādāju un...tālāk nenoklausījos,biju šokā.
Dzīvoju Ogrē,strādāju Rīgā,bet visu ogrēniešu vārdā solu,ka tik rupju,klaju nekaunību neatstāšu nesodītu...Esiet uzmanīgi iepērkoties pie šīs pārdevējas,kas strādāja 19.martā zooveikalā SIA OLDANA, Mālkalnes pr.3,Ogre,Elvi veikala t.c.
mani arī tumšmate vienu dienu pārsteidza ar rupju uzvedību! pirku ap 100 eiro vērtībā dzīvnieku sauso barību -dažādas,tik nepacietīga ,asa bija ,arī sabēra lielus daudzumus plānajos maisos,lūdzu ,lai ieliek otrā maisiņā,nu tad saņēmu.....
Labvakar.Kādu izteiksmi ieejiet tādu saņemiet. Es no tās pārdevējas viemēr esmu saņēmis, labus vārdus un attieksmi. Bet cilvēku aprunāt aizmuguras,nau prāta darbs, ja nepatīk pasakat acīs,nevis šeit.
ej ar savu maisu/ maisiņu 1000 eiro vērtībā un tad še ķērc kā veca vārna!