mūžīgās rindas

gribu padalīties iespaidos-varbūt tā ir sagadīšanās vai ari ne? es pēc darba diezgan regulāri eju iepirkties uz TOPU. Viss forši,liela izvēle visā,bet-tās garās rindas pie kasēm! es saprastu,ja nebūtu kasieru,bet NĒ-tieši sastrēguma stundās dažas no viņām krāmējas pa plauktiem! es saprotu,arī tie plaukti ir jāpiepilda,bet varbūt ne tajās'karstakajās' stundās?

es , 2020-02-26 11:37:36

Pēc tā ārprāta, kam biju lieciniece vakar vakarpusē Mālkalnes pr. Elvī, priecājos, ka mums vispār vēl ir pārdevējas un kasieres veikalos. Tā izgāzt savas negācijas un ambīcijas uz nabaga pārdevējiem ir jāmāk! Un gan jau TOPa kasierēm arī ir nodots vadības rīkojums darīt 3 darbus reizē, tad nu lavierē nabagi kā var. Un ja ''karstajā'' stundā plauktā nebūs pircēja iecienītā piena marka, atkal apmeklētājam nebūs labi.

viedoklis nepareizs , 2020-02-26 18:39:03

Mani vairāk izbrīna fakts,ka TOP veikalā jau dienas vidū darbdienā ap plkst 12 ir nenormālas rindas. Sāku domāt, vai tad cilvēkiem nav darbs?

Doles ielas cilvēks , 2020-02-26 20:25:14

12.00 ir pusdienlaiks.

, 2020-02-26 20:54:17

pilnīgi piekrītu-pircēju vidū kretīnu pietiekami.Jābūt stipriem nerviem nepadoties viņu provokacijam un atbildēt kautko ANTI,BET KĀ VAJADZĒTU GAN ŠAD UN TAD!!!

viedoklim nepareizajam , 2020-02-26 21:18:35

Nez ko tie pircēji tādu prasa kas viņiem nepienākas? Seksu ,vai naudu no kases,vai preci bez naudas tak neprasa! nevajag klientu uztvert kā ienaidnieku,bet saprast,gan pārdevējiem ,gan viņu saimniekiem,ka bez pircējiem arī viņu veikalu nevienam nevajag.

***** , 2020-02-26 22:20:45

Ir jābūt cieņai - abpusējai. Var prasīt 4 visdiļļainākos kartupeļus un pašu apakšējo kotleti no vitrīnas, bet ar cieņu nevis ar augstprātību un agresiju: tu esi pārdevējs tātad klauns un lēkāsi pēc manas stabules. Mazie vārdi lūdzu un paldies spēj darīt brīnumlietas.

viedoklis nepareizs , 2020-02-26 22:49:05

Plkst 12 ir rindas jo blakus esošā tehnikuma skolniekiem ir lielais pusdienu starpbrīdis.

Skats no malas , 2020-02-26 23:43:14

Un veikals to nezin? Kāpēc tai laikā nevar vairāk kases strādāt? nav darbinieku? Vajag algas maksāt,labāk izturēties pret darbiniekiem,tad arī strādāt gribētāji atradīsies! Visu laiku tikai personālu isdzenot un klientus nicinot,protams,ka grūti izbraukt.Nauda,nauda par katru cenu,ieguldot minimumu vai gandrīz neko-Latvijas uzņēmēju milzīga problēma.

***** , 2020-02-27 07:46:50

Kombinaškas iebraucējas ir īpaši naidīgas,tajā rajonā arī visām ir lokācijas vieta..tāpēc normāli cilvēki tur strādāt neiet,jo nevienam normālam cilvēkam nav sevī jāuzņem viņu naids par neizdevušos dzīvi LV.Tas ļaunums un naids ir šausmīgs,kas tik nav jādzird,pat rindā stāvot nervi čupā to klausoties.Galvenais arī atbildēt Normālā valodā..

Mālkalne , 2020-02-27 10:21:12

Man TOPs patīk, arī kasieres, bet kuru neapmierina, iepērcies, kur nav rindu, vai retāk. Un vēl ir iespēja atrast kasieres darbu TOPā, būs mazākas rindas.

pircēja , 2020-02-27 12:46:36

Es,stadi kartupeljus un audze cukas,un nelien veikalos

Sergejs , 2020-02-28 22:09:53

Es kartupeļus neēdu un cūkgaļu nelietoju.Iesaki ko labāku!

^^^^^^^^^ , 2020-02-29 12:47:50

par garajam rindam "top' veikala.tagad ,ka jaievero 2.metru distance, rindas ari ir garas,vismaz tagad neviens nepikst.TAUTIESI KURI IR ATBRAUKUSI NO ARZEMEM,LUGUMS NEIET PASIEM UZ VEIKALU.JA ARI NAKAT LIEKAT MASKAS,IZMANTOJIET CIMDUS.VEIKALA DARBINIEKIEM ARI IR GIMENES ,KURI IR RISKA ZONA.

susurins , 2020-03-26 13:24:21

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet