sonāte
gadījās ieskriet agri no rīta Sonātē, nopirkās padārga, bet laikam aizvakar cepta bulciņa...
nepatīkams iespaids par šo veikalu kopumā - par preci, darbiniekiem, atmosfēru, aromātu ....
Vai tad Sonātē ir dārgas bulciņas?
tak visiem sen zināms, ka uz Sonāti iet tikai ārkārtas gadījumos, tur savādāk nav ko meklēt.
Atceros, kad biju mazāks un gāju skolā, tad tur dažreiz iegriezos. Bija tīri okei, bet tas bija pasen. Tagad, braucot garām, liekas, tiešām kā Kamon teica "ārkārtas gadījumos"
nepatīk - neej, kāda jēga par to rakstīt te?
Sonātē sliktas bulciņas, es tur nepērku
nu nezinu... es tieši pēdējā laikā uz Sonāti dodos tieši dēļ bulciņām un siltās vitrīnas... Nekad nav gadījies kas vecs vai negaršīgs. Pārējo gan neesmu skatījusies.
Es ceru, ka tu zini, ka mīksta vēdera izeja NAV normāla parādība :D
Ir arī pretenzijas par zaļajiem kartupeļiem un sapuvushiem gurkiem
Interesanti gan,ja jau tik sudigi butu, kapec sonate tik daudz cilveku,gan pie bulcinam,gan pie siltas vitrinas,gan pie galas izstradajumiem.
Vienmēr viss garšīgs un svaigs un cenas arī normālas.
Man gan liekas, ka tur ir Ogrē lētākās un garšīgākās bulciņas.
Es arī nejauši garāmskrienot biju pirmo un pēdējo reizi....
Mīļie cilvēki, jūs neesiet bijuši normālos, tīros veikalos
Bet varētu uzņemt filmu pa psrs laikiem
Par atmosfēru var piekrist, bet tur ir garšīgākie siera salātiņi Ogrē.
Padomju laiku izskats ir bet bulciņas, kūciņas un siltās lietas garšīgas.
Piekrītu, ka bulciņas tur ir visgaršīgākās un par normālu cenu, savukārt Ozoliņa kond. vienmer ir jāpārbauda, jo bijis ka viena svaiga, bet otra vismaz divas dienas kā kaltusi.
Piekrītu, ka bulciņas tur ir visgaršīgākās un par normālu cenu, savukārt Ozoliņa kond. vienmer ir jāpārbauda, jo bijis ka viena svaiga, bet otra vismaz divas dienas kā kaltusi.
Kur ir sonāte?
Man vispār negaršo Ozoliņa konditoreja.Garšīgi ir tikai ,kad siltas maizītes,pec dažām stundām pilnīgi neēdamas.Nopirku speķa pīrādziņus ar domu,ka nakamajā rītā aiznesīšu uz darbu.Kad pirku,labi,garšīgi,nav pretenziju.Nākamajā rītā -pat suns neēda.Pats nelabais nesapratīs no kā to visu cep.Tas nav normāli,ja maizes izstrādājums pēc 12 st.nav baudāms.
tas tāpēc, ka cep no saldētās mīklas.
Sonāte atrodas pretī baseinam. Tas mazais veikaliņš. Kādreiz tur blakus īrēju dzīvokli. Kontingents gan tur "Labais" apgrozās. Vieni dzērāji, narkomāni un piedzīvojumu meklētāji. Ne normāli pagulēt varēja, ne iziet no mājas, bieži apnarkojušies jaunieši tusējās.
LENDING-TREE grupa INC
Vai esat izvēlējies, kur saņemt kredītus?
Aizdevums, lai viegli nomaksātu savu parādu?
Aizdevums tāda biznesa uzsākšanai, kuru vēlaties veikt?
Aizdevums izglītības vajadzībām?
Aizdevums dzīvokļa iegādei?
Aizdevums šīs sapņu automašīnas iegādei?
Vairs nemeklējiet vairāk, AIZDEVUMA KOKS INC piedāvā aizdevumus
Nav slēptu maksājumu no 1 000 līdz 20 000 000 EUR / USD / POUNDS
Ar ļoti zemu līdzdalības līmeni - 3%
Mēs esam izveidojuši kreditēšanas un piegādes tīklu
finansiāla palīdzība klientiem visā pasaulē.
Mēs cenšamies saglabāt savu izcilības līmeni
Piedāvājot mūsu pakalpojumus jebkurā diennakts laikā.
Mēs piešķiram aizdevumu tiem, kam nepieciešama finansiāla palīdzība no 1 līdz
20 gadi
Mūsu pakalpojumi ietver arī
. reāls finansējums
. nekustamā īpašuma investors,
. celtniecības aizdevumi,
. uzņēmējdarbības uzsākšanas aizdevumi,
. mājokļa aizdevumi
. Patēriņa aizdevumi,
. FHA aizdevumi,
. personīgie aizdevumi,
. auto aizdevumi un
utt. Ja jums ir nepieciešams aizdevums vai finansiāla palīdzība, sazinieties ar mums
e-pasts: lendingtreegroupinc@gmail.com
e-pasts: lending-tree@outlook.com
WhatsApp: +1 213 419 2419
Ar siltu apsvēršanu
Sveika kundze un kungs;
Es esmu fiziska persona, kas izsniedz aizdevumus ikvienam, kurš vēlas saņemt finansiālu palīdzību.
Tas ir aizdevums starp privātpersonām ar ļoti vienkāršiem nosacījumiem. Mans piedāvājums ir no 2 000 līdz 8 000 000 eiro.
Mana procentu likme šī aizdevuma laikā ir 3%, un atmaksa tiek veikta katru mēnesi.
Ja jums rodas interese, sazinieties ar mani pa e-pastu: nislandet@gmail.com vai whatsapp: +2 296 738 0578