Veikals Ciemupe
Kas ir noticis ka nestrada jau nedelu
Bija ugunsgreks
Veikals " Ciemupe" = būvmateriālu veikals Priežu ielā. Tur par ugunsnelaimi nekas nav dzirdēts! Naktī uz 18.11. izdega maizes ceptuve mazajā "Elvi" Daugavpils ielā 1. "Elvi" 16.,17. vēl strādāja, tā kā meli par kāda no Ciemupes veikaliem nestrādāšanu jau nedēļas garumā!
Runa ir par pārtikas veikalu. Kā aiztaisīja ciet pirms svētkiem, tā vēl šodien nestrādā.Vajadzētu aotoveikalu, jo runa ir par pirmajām nepieciešajām pārtikas precēm.
Runa ir par pārtikas veikalu. Kā aiztaisīja ciet pirms svētkiem, tā vēl šodien nestrādā.Vajadzētu aotoveikalu, jo runa ir par pirmajām nepieciešajām pārtikas precēm.
To hm.Meli ka strādāja 16,17,jo izdega tieši uz 16 novembri
Jau jaunnedēļ strādās.
Sveika kundze un kungs;
Es esmu fiziska persona, kas izsniedz aizdevumus ikvienam, kurš vēlas saņemt finansiālu palīdzību.
Tas ir aizdevums starp privātpersonām ar ļoti vienkāršiem nosacījumiem. Mans piedāvājums ir no 2 000 līdz 8 000 000 eiro.
Mana procentu likme šī aizdevuma laikā ir 3%, un atmaksa tiek veikta katru mēnesi.
Ja jums rodas interese, sazinieties ar mani pa e-pastu: nislandet@gmail.com vai whatsapp: +2 296 738 0578