Jauns veikals
Nedaudz reklāmas !
Šodien Ogres autoostas telpās pamanīju jaunu veikalu "Papilio"... Ļoti interesanta prece! Protams tas vairāk ieinteresēs sievietes, taču arī vīriešiem ir ko aplūkot. Veikalā ir daudz interesantu un vajadzīgu ķermeņa un matu kopšanas līdzekļu, kurus es vēl neesmu redzējusi Latvijā. Laipnas pārdevējas tiešām māk pastāstīt un ieinteresēt pircējus.
Interesanti, ka Jūs šo informāciju ievietojāt sadaļā "Nekvalitatīvais pakalpojums" :) Turpmākai zināšanai - ja vēlaties reklamēties bez maksas, tad lūgtum to darīt sadaļā "Sludinājumi". Ja Jums ar to šķiet par maz, tad aicinām sazināties ar mūsu reklāmas daļas vadītāju un reklamēties uz nebēdu!
Jūs laikam pārpratāt augsti godājamais Ogrenet!!!
Es neesmu ne šī veikala īpašniece, ne darbiniece!!! Taisnību sakot nemaz nebiju domājusi, ka sī safdaļa ir tikai par nekvalitatīvajiem pakalpojumiem !!!!
Esmu vīlusies par Ogrenet !!! Izrādās, ka šeit ir tikai tenku vācēji, kāpēc nevar izteikt labas domas par kādu iestādi vai arī jeb ko citu???? Vai tad mēs varam tikai sūdzēties?!
Tikai tagad pamanīju, ka ne tur ievietoju ! Atvainojos, vainīga !
Kam negadās... Vispār jau forumā ir arī sadaļas "Veselībai", "Ģimenei" un "Saku paldies" ... tur šī slavas dziesma labāk iederētos :))
Ogrenet....kauns!Sak skist,ka jums tiesham interesee tikai tenkas un apmeloshana,kas parasti notiek forumaa.Kad cilveks uzraksta kaut ko patikamu un dalas pieredzee,tad bruuk virsuu!Kaut kads stulbums!!Un liela breka,ka sajauca sadalju.
Ogrenet,jums ir pretiiga attieksme,zel,ka jums ir tik maz konkurentu.
lote - pasaules lāpītāja. šeit vienīgā, kam gribas kašķēties, esi tu.
buu,pasaki,ka Ogrenet neparshava paar striipu ar veleshanos nopelniit uz tuksha gaisa?
nu, man arī pirmajā acu uzmetienā tas izskatījās pēc reklāmas spama, ko bāž visur, neskatoties, kur un kā. tā ka nepāršāva vis.