Prestiža zupas
Nav jau pirmā reize, kad dzirdēts, ka zupas Ogres prestiža pavāri
nepieprot vārīt... Tā vakar vakarā lielo izsalkumu remdējot iegriezos
ar draudzenēm baudīt karstu garšīgu zupiņu, bet liela bija mūsu
vilšanās, ...vēl izpētot cenrādi (kurš nav no
zemākajiem), gaidījām ko varen garšīgu un sātīgu...mūs pārņēma
vilšanās...
Mums atnestās zupiņas bij caurspīdīgas, lai gan pasūtījām katra sava
veida zupiņu - siera, pupiņu un vistas, tajās visās dominēja vienas
sastāvdaļas - atsaldēti dārzeņi (kuri JUMĪ maksā 0.54ls) + katram
sava veida piedevas, kuras katram pēc izvēlētās zupas bija uzbērtas
pa virsu....
Liela bija vilšanās, ka manis pasūītajā vistas zupiņā arī
peldēja pupas....
Arī mūsu klātbūtnē kāds vīrietis, kurš sēdēja pie blakus
galdiņa atteicās no siera zupas ar piebildi - Vai tad tas ir ēdams?
Atteicās to ēst un pieprasījas atnest karbonādi!
Kā jau bijām dzirdējušas ...Prestžā zupas ir galīgi gārām...
Draugi stāstīja, ka bijuši pārsteigit par atnesto brīnumu -
siera zupu.
Ogres prestižā pasniegtā zupa bija tik mistiska pēc skata un satura,
kas atgādināja Padomju laika pelmeņu ēstuves.
Pirms tam baudītā, neaizmirstami garšīgā, siera zupa kuru bijām
regulāri iepriekš ēduši Policijas akadēmijā, mēs
sapratām kādai ir jābūt zupai un par ko tad īsti esam
maksājuši!?
Man gan ļoti patīk Prestiža zupas.... Ēdu tur regulāri, jo tiešām patīk.
laikam izvēlīgajai nav citas izvēles,kā viņas regulāri apēst,jo pate laikam viņas arī gatavo:):):):):)
Ogree CILVEEKIEM TIKAI VAJAG KARBONAADI AR SALANKU
kurš vispār izvēlas ēst Prestižā??? tur ir gan dārgi, gan negaršīgi,gan piepīpēts-fui!
Cik tad tā plānā Prestiža zupa maksāja? Un kāpēc neizsaucāt pavāru? Attiecības vajag noskaidrot uz vietas, piemēram, lai dod kārtīgu zupu vai atdod naudu! Tad jūs to plāno zupu tomēr izstrēbāt?
Tāds sīkums, par caurspīdīgo buljonu iekasē 1.70 ls. pat beigās bļodu no deguna nocēla...
.......man vēl ir stāsts par spagetī ar tunci. Ideja baigi labā, bet veids kā tas tika pasniegts un noformēts Ogres prestižā manī kārtējo reizi radīja izbrīnu!
Nesapratu, kas tur ir ar spageti un tunci? Nepatika pēc garšas, vai pasniegšanas veids? Kā tas izpaudās? Izbēra uz galvas? :D
ha-ha!!! Es arii vienreiz iegraabos ar siera zupu un vairs neriskeeju zupas pasuutit. Jo tas veidojums man atgadinaaja piena zupu ar saldeetajiem daarzenjiem, kuros iejaukts siers Dzintarinjsh..., kaut ko tik nebaudaamu es sen nebiju edusi...Es ieteiktu zem ediena nosaukuma rakstiit sastaavu, lai apmeram varu rekjinaties ar saturu, jo zem nosaukuma "Siera zupa" es galiigi neiedomaajos saldetus darzenjus...
nu zinat ko,es pati gan neesu no Ogres,bet strādāju tur,un esu sapratusi,ka OGRES publika,ir vieni vienīgi zanudas un skauģi.Paši neko nedara ,bet citus apdirst gan māk.Ja kaut kas nepatīk,var jau citur paēst.Bet nolikt citus jau ir feināk.Labi ka manā pilsētā nav tādas publikas.
Saprotu, ledus kundze nav baudījusi nevienu no piedāvātajām zupām Prestižā. Tad ar neadekvāti spriež par miermīlīgo, draudzīgo, un citādi saliedēto OGRES publiku!
atsaldeetaa ledus kundze buutu labaak kauneejusies par to ka straadaa taadaa vietaa...
Zinat neizvēlīgā jaunkundze,gana bieži man sanāk ēst tās zupinjas,un tīri gardas vinjas ir.Varbūt tieši tad Zad kad jūs tur ierodaties ,tiek pasniegts....................... .
tas netsaldētais cilvēciņ,zini mana darbavieta nav saistīta ar šo iestādi.žēl ka tu tāds sasaldētais.
Vienreiz tur ēdu gan zupu, gan otro - nekāda vaina, porcijas lielas, ja negribat neejat, nav taču vairs padomju laiki- pasūdzēties nav kam.
Paikai Ogres Prestižā nav ne vainas, vienīgais, varēja būt lētāka. Bet, ja iestāde būtu lētāka, tad jau atkal būtu pilns ar salašņām un urlām.
Man jau ar liekas, ka nav ne vainas...
Bet tas ka siera zupa bija arī man no saldētiem dārzeņiem - taisnīga!!
Nezinu... dziivoju tieshi plagus OP un shad tad aizeju tur paest, padzert.Vieniigais, kas man tur ne visai, tie ir saldeejuma kokteilji, bet neteikshu ka tie ir slikti - manai gaumei nepienjemami, tas arii viss. Ir ok vieta. Un piepiipeets?... nu nez nez...
Piedodiet,bet jŪS NEVIENS NEPIESPIEŽ UZ TURIENI IET!!!Nepatīk-neej,nav jau spiesta lieta,tāpēc jau nav jātenko un jāapvaino visi pavāri,gatavojiet paši!!Man gan tur patīk!!!Ar Jūsu zināšanām,pat smēķēt tur vairs nav atļauts,SUPER!!!!:))
Man ar tur ir bijusi izdevibe est siera zupu-Super, garsoja.Garnelu salatiem ar nebija ne vainas ja nu vienigi bisku par daudz sipolu.
Jaa, un ja nepatik var iet citur-tur, kur patik:))!
es nesen pirmo reizi bijuOP, ;LOTI VĪLOS,pirmkārt ēdiens bija auksts, p.ras;iju uzsildīt,bet tad man jau atnesa bez dārzeņu piedevām. ļoti negaršigs
man gan garsoja, to ko es tur edu, un cenas prieks restorana ar nav nemaz tik lielas un pat apkalposana man patika. ja nepatik, tad neejiet...
Pagaidām nav nācies vilties iekš OP. Vienmēr garšīgi, apkalpošana arī labāka kā citur. Lasu komentārus un tiešām nesaprotu, kur tā problēma ir gadījusies, jo mums vienmēr viss bijis ok, lai gan tur ēdam vairākas reizes nedēļā.
ui, kā OP strādājošo radinieki, draugi un citi laba vēlētāji, te tagad aizstāvas!!!!:D;D:D
man ar tā liekas,pēdēji 10komentāri +- ir par salvināšanu,kaa leduss uzrakstija,ta paziņoja citiem un aiziet aizstāv! Smeiklīgi,tas ir cilvēku domas,jus pabridina,ka zupas tur est nevaig,vispār labak gatavot majās,un beigt vienreiz dusmoties!
Nu zupiņu es negribu ēst nevienā ēstuvē ,jo tur tiešām saber visu kas pāri palicis .Pēc tam vēl nosauc par kādu kulinārijas šedevru..
Padomājiet loģiski - veikals un "restorāns" pieder vieniem un tiem pašiem ļaudīm. Kur tiek likts tas kam beidzas derīguma termiņš? Regulāri braucu garām un redzu ka tur it vienkārši tukšs. Ēdu tur pēdējo reiz pirms kāda pusgada salātveidīgu pļartaku. Parasti nekad nemētājos ar ēdieniem, bet šoreiz visa tā porcija palika "restorāna" darbinieku cūku ēdināšanai. Tie kas te aizstāvās viennozīmigi ir darbinieki, vai īpašnieku ģimenes locekļi.
nu ko jūs ņematies ap to OP,ja nepatīk tad nēejiet,neviens jau Jūs tur aiz rokas iekšā nevelk. Tagad ir Čilli Pica nu tad ejiet uz turieni. Un nepaies arī ne cik ilgi kad parādīsies pirmie komentāri ka tur arī kaut kas nav labi....
kā nav slinkums tādu eposu uzrakstīt par kaukādu sūda zupu?! :)
Joke ,bet tev nebij slinkums lasīt un komentēt šo eposu?
Skjiet ka rakstiitaajs ir Chilli picas darbinieks. aizejiet uz turieni apeest kaadu zupinju. iipashi priecee tas ka zupa tur ir ielieta 1/4 daljaa no skjiivja. ;)
Piekrītu donim-cilli pica sāk savu darbību,nebūt- ne to korektāko:((((,piesmēķēts?????pilnīgi meli-vispār nesmēkjē!!!!!negaršo-gaumes lieta!!!IR skaidri redzama- selver taktika:))))neglīti....fui...ļoti neglīti!!!!!Kam negaršo prestižā-aiziet uz chilli.....un nav ko d.........st!!!!!!!!