Ogrenet nekvalitatīvs pakalpojums...:)

Vai par Ogrenet nekvalitatīvajiem pakalpojumiem šeit jāraksta?...:)))
Krietni sen uzdevu jautājumu Ogrenetam par manuprāt visiem aktuālu problēmu, vēl 2x atgādināju, bet atbildes nekādas!
http://www.ogrenet.lv/forums/citastemas/jautajiet/11787/

Runa iet par pilsētas satiksmei svarīgu ielu nepamatoti ilgu aizsprostošanu-
- "Maksima" būvlaukums Vidus un Mālkalnes krustojuma tuvumā ,
- Sen norobežota bedre Upes pr. pie Hansabankas- nupat (šorīt) redzēju tur avārijas situaciju- braucot no Mālkalnes pr. puses, pirms līkuma pie tuneļa dēļ tā norobezojuma jābrau pretējā joslā. Kad sāksies apledojumi, "laba vietiņa" avārijām...:)

Jānis , 2007-11-13 11:21:14

"Sen", tas bija pirms nedēļas, trešdien? :) Šādus jautājumus parasti uzdodam otrdienās "ceļinieku sanāksmēs". Šodien ir otrdiena un ir cerība saņemt atbildi!

Ogrenet , 2007-11-13 11:46:28

Paldies, ka tomēr ievērojāt!...:) Ceru uz info!

Jānis , 2007-11-13 11:51:58

Jautājumā par "Maksimu" varu teikt, ka esat nekvalitatīvs lasītājs!:) Rubrikā "Jautājāt? Atbildam!" par to rakstījām jau šā gada 9.oktobrī. Lūdzu, 9.oktobrī publicētais teksts: «Ogrenet lasītāji jautā, cik ilgi nestrādās luksofors un būs satiksmes ierobežojumi Ogrē, Vidus prospekta un Mālkalnes prospekta krustojumā, no kura netālu notiek rakšanas darbi sakarā ar jaunā veikala „Maxima” celtniecību. Atbild Ogres novada domes priekšsēdētāja padomnieks Raimonds Javoišs: „Firma „MRK” tur veic rakšanas darbus, un atļauja izdota līdz 27.novembrim – līdz šim datumam jāpabeidz gāzesvada, kanalizācijas trases un siltumtrases pārlikšana. Pašlaik nav pamata satraukumam, ka darbi netiktu paveikti laikā.”
http://www.ogrenet.lv/ogre/atbildam/4885/

Guna, Ogrenet , 2007-11-13 12:18:42

Paldies, Guna! Atvainojos par neuzmanību !

Jānis , 2007-11-13 12:27:08

Ogres novada domes izpilddirektors Pēteris Špakovskis sacīja, ka bedre pie "Hansabankas" izveidojusies tādēļ, ka ūdensvadam tika pieslēgta mākslas skolas ēka, kurā ir arī "Hansabanaka". Darbi ir pabeigti, bedre aizbērta ar šķembām un norobežota, lai šķembas netrāpītu automašīnu stiklos. Tā kā mīnus grādos nevar asflatēt, bedri noasfaltēs, kad tam būs labvēlīgi laika apstākļi.

Guna, Ogrenet , 2007-11-13 14:15:02

Guna, vēlreiz paldies, tikai domnieku infa (lasīt- aizbildināšanās) mani nepārliecina- tai bedrei jau vairāk par nedēļu, bet pa šo laiku nekādi dižie mīnusi, sevišķi dienas laikā nav manīti....
Pie mūsu bardaka drīzāk liekas, ka asfaltēs tad, kad riktīgie mīnusi būs...:)))

Jānis , 2007-11-13 14:49:42

arī zari ceļmalā mētājoties jau kādu mēnesi

amok , 2007-11-13 15:28:46

Un kad ta beidzot varēs braukt pa jauno Meža ielas posmu gar Gimnāziju, jau labu laiku neviens nestrādā iela ar it kā gatava tik zīmes stāv.

xxx , 2007-11-13 15:54:25

Guna, gribju gan piebilst, attiecībā par Maksimas jaunbūvi- labi jau, ka šamie iekļaujas pašu uzliktajā undiezgan plašajā termiņā. Bet man jautājums pacēlās ne tik daudz par to, ka iela pārrakta, bet, galvenokārt, ka šī mēneša laikā, kopš iela ir pārrakta , būvlaukumā ir diezgan niecīga darbu aktivitāte (es gan nevaru 100% garantēt, ka tur nekas nedarās, bet vismaz tajās reizēs, kad sanāk iet garām, tur nekādu darbību neredz) . Tātad- gan dome izdodot atļauju uz tik ilgu laiku, gan būvfirma, kas "stiepj gumiju" vienādi maz domā par pilsētas iedzīvotāju interesēm. Cik zinu, civilizētajā pasaulē tādus darbus, kas paralizē pilsētai svarīgas transporta plūsmas, pieņemts veikt triecientempā, organizējot darbus pat diennakts režīmā. Bet pie mums............................

Jānis , 2007-11-13 18:05:14

Jāni, to pašu man cilvēki saka par Brīvības ielas rekonstrukciju: "Kad eju garām, neredzu, ka kāds tur kaut ko darītu!" Bet darbi Brīvības ielā notiek labā tempā. Par Maksimu nezinu, garām neeju. Domes izpilddirektoram un citiem domes speciālistiem pajautāju par darbu tempu Maksimas būvlaukumā, bet viņi norādīja, ka rakšanas darbu termiņš ir 27.novembris, ka būvlaukumos vienmēr ir neērtības, kas jāpacieš un ka sabiedriskajā apspriešanā cilvēki paši atbalstījuši Maksimas celtniecību. Ilgs vai normāls laiks, nezinu, tas būtu jāpajautā celtniecības speciālistiem. Par nakts darbu - pie slimnīcas jau notiek nakts darbi, un cilvēki protestē par troksni. Tas pats būtu pie Maksimas.

Guna, Ogrenet , 2007-11-13 22:07:53

Bet tur taču nekas nenotiek, tas nav riktīgi, bedre stāv, nu nav riktīgi, visi tikai atrunājas, man vispār turnevajag ne braukt, ne iet, tikai garām, bet nav normāli, ka privātfirmai atļauj tā ilgi rakāties, tas atkal pierāda, kam nauda tam vara un par tām aptaujām - es īsti neticu, ka tās ir objektīvas, tas ir tikai papīrs

a , 2007-11-14 10:07:27

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)
 

Ogrenet