Jaunā ceļuzīme uz Lapu ielas

Labdien visiem! Jautājums To GUNA OGRENET:
Vakar pamaniju jaunās ceļuzīmes uz Lapu ielās (iebraucot no Mālkalnes prospekta no Jumis puses) - stāvēt aizliegts! (No vienas puses labi ka tomēr neizgudroja vienvirzienā kustību) Protams mūsu valts vīriem neienāca prātā uzlikt laika ierobežošanu. Varbūt Ogrenetam ir iespēja uzdot jautājumu Domes atbīldīgiem darbiniekiem - Vai nebūtu loģiski ierobežot stāvēšanu šīs ielas malā no 8.00 līdz 18.00 (vai no 9.00 līdz 19.00), vai kā savādāk. Jo diez vai Lapu iela ir šausmīgi noslogota arī naktīs. A toties tūvāko māju iedzīvotājiem vismaz būtu saprotams, ka par viņu interesēm vismaz cik padomā!
Ar cienu.

Seņa , 2007-11-13 10:14:22

Paldies, Seņa, par jautājumu! Domes komunālās nodaļas vadītāja Valentīna Jahimoviča atbildēja, ka ziemas sezonā Lapu ielā naktī automašīnas novietot dome neatļaus, jo ielā jātīra sniegs, bet ceļu tīrītāji braucot dažādos diennakts laikos, arī naktī. Ja krīt ļoti daudz sniega, tad braucot un tīrot pat vairākas reizes diennaktī, bet novietotās mašīnas traucēšot darbu. Ceļa zīmes, kas aizliedz stāvēt, esot pārnēsājamās, kas uzliktas tikai ziemas sezonā. Pēc V.Jahimovičas teiktā, vasaras sezonā ceļazīmes tikšot noņemtas. Savukārt pašvaldības policijas priekšnieks Māris Preimanis joprojām uzskata, ka Lapu ielā vajag vienvirziena kustību. Viņa priekšlikums domē atbalstu nav guvis.

Guna, Ogrenet , 2007-11-13 22:21:48

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)
 

Ogrenet