Talka

Kādas ir Jūs domas un pārdomas, par to,ka Ogrē lielā talka nenotiks?

Talka , 2019-04-16 12:39:01

Nav jāgaida uz domi, vai uz kādu konkrētu cilvēku, vai iestādi! Ir jāsāk pašam ar sevi, un ja visi kaut nedaudz piedomāsim, tad arī dzīvosim skaistā un jaukā Latvijā! Es iešu noteikti!

mahinators , 2019-04-16 13:25:39

uzraksta prēmijas un tad iet talkot,vieni zaudējumi un nekas vairāk

Tur , 2019-04-16 14:42:44

Nenotiks vispār? Talkot gribētājiem pašiem jādomā, kur savāktos atriktumus likt?

... , 2019-04-16 15:03:19

Padomju laika atavisms, visas tās talkas. Nevajag mēslot,tad arī nebūs jātalko.

mmm , 2019-04-16 16:36:20

gar manu māju ved ceļš uz soc.māju. padibenes un viņu pēcnācēji bieži vien ielidina krūmos tukšās kopčiku pudeles un čipšu pakas. nekāda talka nelīdz - tikai piesolīšana iebāzt viņiem tos atkritumus melnajā caurumā :D

vilcene , 2019-04-16 16:50:33

iepriekšējās talkās PA Ogres namsaimnieks sedza visas izmaksas, tagad ir sia un ....čušs, naudu vairs nevar paņemt no kopējā katla, arī talkas nav...

xxx , 2019-04-16 18:09:34

Talka nav tikai kokciku un 6 grādīgo pudeļu lasīšana. Talka ir arī nokaltušo zaru satīrīšana, lapu grābšana, krūmu griešana utt. Vai Ogrē tādu degradētu vietu maz!?

A , 2019-04-16 19:34:22

Talka nav tikai kokciku un 6 grādīgo pudeļu lasīšana. Talka ir arī nokaltušo zaru satīrīšana, lapu grābšana, krūmu griešana utt. Vai Ogrē tādu degradētu vietu maz!?

A , 2019-04-16 19:34:35

viss te skaidrs nav malkalnes un nav vairs nekas ...viss chush ari čalis tas atbildigais par talkam tutu no malkalnes tur vairs nevienam nekas neinterese...talka nav izdeviga @@@ piķis nenāl ne helmim ne grinbergam

malkalne , 2019-04-16 23:12:56

mums galvenais piķi maksājiet

ogres nams , 2019-04-16 23:14:39

Protams, te raksta nav jāmēslo un talka nebūs vajadzīga. Bet kā , kāā iestāstīt tiem, kas met tās pudeles bundžas un pat savu miskastes maisu grāvmalē. Paketes un tamponi, pamperi, katru dienu jāskatās uz to garām ejot.Un tās jau tagad tur ir, diez vai pašas tuvākajā laikā sadalīsies vai pazudīs. Vienkārši riebj skatīties, visu to es uz savu miskasti ne atnest varu ne vietas man tur pietiks.Savākt es esmu gatava, bet vēl maksāt par cita mēsliem gan neēsmu. Ja pašvaldības policija strādātu un reāli ķertu un sodītu varbūt kas mainītos.

Austra , 2019-04-17 11:35:49

nekad neesu gājusi uz talkām un nekad arī neiešu,jo es nemēsloju,lapas sausās neberu,zarus no kokiem arī nerauju.kurš to dara,tas arī lai tīra.

opoja , 2019-04-17 16:47:10

talka nebūs,bet varētu beidzot nozāģēt tās atslēgas no gājeju tilta ,tik riebīgi izskatās

aija , 2019-04-18 14:12:50

Ziemā namsaimnieks izveda sniegu ,sniegs tagad nokusis bet MĒSLI ir palikuši.
Lašupēs kādreiz bija sacīkšu trase tas ir beidzies bet TŪKSTOŠIEM AUTO RIEPU ir palikušas
mežā.
Pie Ogres kapiem apkārt tiem sākot no15m atkritumu kalni.
ES neesmu spējīgs visu to savākt,bet Ogre talkas nerīko---dzīvosim mēslos!

Juris , 2019-04-19 10:30:10

Lašupēs kādreiz bija sacīkšu trase tas ir beidzies bet TŪKSTOŠIEM AUTO RIEPU ir palikušas
mežā.

Juris , 2019-04-19 10:30:13

mežā.

Juris , 2019-04-19 10:30:16

mežā.

Juris , 2019-04-19 10:30:16

mežā.

Juris , 2019-04-19 10:30:17

Komunisma cēlāji un lumpeņ proletariāts ar savu tipiski komunisma talku var iet ieskrieties. Neesmu piedalījies nepiedalos un nepiedalīšos. Toties ikdienā nemēsloju , REGULĀRI savācu aiz lielajiem "Talku piekritējiem" stiklus , čipšu pakas , visādus citādus atkritumus kur ikdienā aiz šiem paliek piemētāts , semenēm piespļaudīts , un stikli. Kā reiz vakar saulrietā braucu caur Ķeguma parciņu , sēž bars ar telefonu spaidītajiem id-iotiem parkā pie karoga. Vecumā tā ap divdesmit un bišķi virs , intelekts kā krievlaiku pamat skolniekiem. Sociālajos tīklos "Lieliem talkas fanie" . Apkārt katram trīs metru rādiusā zeme piespļauta semenēm pistāciju čaumalām , piemētāta čipsu pakām. Sliede kur vilkušies no bodes atpazīstama pēc sadauzītām kokčiku pudelēm. Šie purni sociālajos lieli talkas piekritēji , jau dažas nedēļas iepriekš fano ka “Piedalīsies talkā ” .

Lunis , 2019-04-21 19:08:44

Mans bezmaksas padoms . Neceriet , ka izdiršoties robots noslaucīs dirsu . Noslaukiet paši . Tīrs ir tur kur nemēslo , sētnieks nestāvēs katram idiotam , kuram no kabatām birst pudeles , čipsi ,maki , mobilie , prezervatīvi un citas drazas .

Jānis , 2019-04-22 07:10:40

Vai tad talka ir tikai kokčiku un semačku lasīšana? Pēc ziemas apkārtne ir jāsakopj. Zari, lapas, vēja sapūstie un vānu, kaiju izmētātie papīri utt. Ir tak pilsētā teritorijas, kur nepieciešamas darba rokas, kāpēc pašvaldība to neizmanto, kad pilsētnieki ir gatavi palīdzēt un iesaistīties? Mazie bērniņi, kuri iet palīgā, diez vai, izaugot mēslos. Jāmāca jau ir jaunā paaudze, kamēr nenomainīsies, nekas nemainīsies

. , 2019-04-23 09:19:34

paaudzes nāk un iet,bet,diemžēl, tās nāk no tiem pašiem kurus šodien mēs saucam
lielajiem cūkotājiem.

Jā, , 2019-04-24 13:43:21

Pakalpojums pūļa finansēšanai

* Personīgais aizdevums
* Ekspertu aizdevums
* Rūpniecības aizdevums
* Tirdzniecības aizdevums
* Pirmais biznesa aizdevums
* Personīgā projekta aizdevums
* Hipotekārais kredīts

E-pasts: infos.kredit700@gmail.com

Whatsapp: +33 7 56 81 46 01

Annie Annie , 2019-06-29 00:32:06

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet