Laipa pār Ogres upi

Kamēr tiek remontēts Čaka prospekts būtu lietderīgi laipu izvietot pretī Rībelītei tas neprasa papildus līdzekļus,bet Lašupes iedzīvotājiem tas būtu daudz vairāk ērtību gan autobusu
satiksmes izmantošanā līdz 22.00 gan veikals. Tas ir racionālāk nekā laipa vecajā vietā kur tā
ir tikai skata pēc.

Juris , 2019-03-07 10:10:23

AIZMIRSTI! Kā TU vari runāt pretim DOMES lēmumiem?!? Laipai jābūt CENTRĀ, kur var izpumpēt lielāku naudu no sponsoriem un iepumpēt lielāku naudu kabat.... AIZMIRSTIET! KĀ TAS VISPĀR IZSKATĀS - parastie cilvēki runā pretim DOMEI?!?

Tamane , 2019-03-07 10:59:37

https://www.lsm.lv/raksts/zinas/latvija/ogres-mers-helmanis-nezinot-ka-dome-vinam-iespejams-noskatijusi-ekskluzivu-apvidus-auto.a311872/

! , 2019-03-07 11:05:43

Nu ko Tu, nepaies ne pāris mēnešu, kad tūristi bariem soļos pa šo laipu turp un atpakaļ, no viņiem nevarēs atkauties, bet te iedzīvotāji uz Lašupēm ies, vai var salīdzināt tūristu tūkstošus ar Lašupniekiem.

>Juris , 2019-03-07 12:43:30

sākumā iztīriet mežu kas aiz tilta pāri upei, ejot uz busu sanesti atkritumu kalni. KAUNS!!!!
Šveši tur neved pudeles un maisiņus neizmet, paši cūkmeni!
tiltiņu neesiet pelnījuši....
atkritumu tvertnes ir pie mājiņām?ja nav, tad kaut kas ir jādara beidzot!

Lašupniekiem , 2019-03-07 21:04:01

Kuru gan interesē pilsētas iedzīvotāju domas, intereses un vajadzības, par nomales iedzīvotājiem nemaz nerunāsim... :(

viedoklis nepareizs , 2019-03-07 21:06:26

Ziemas laikā neviens tev laipu upē neliks, tik pat labi vari uzreiz sadalīt un palaist pa Daugavu. Gribi tikt pāri uztaisi tiltu par saviem līdzekļiem, var taisīt parastu, var iekaramo. Nav arī tik dārgi, ap 3-10 tūkstoši. Pats jau sen būtu uztaisījis, bet man ar Lašupēm nav nekādas darīšanas.

Agris , 2019-03-07 23:55:27

arī sendienās kūjojot esmu gribējusi Rībelītes veikaliņam palielināt apgrozījumu, arī bijuš. laulībveik. kāda feina ar pašmāju prod. ēstuvīte ļoti noderētu

arī Bērziņa , 2019-04-28 09:00:58

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet