Ogres slimnica
kas skatijas Bez tabu par Ogres slimnicu,atveda sievieti Ogre uznemsanas nodala.tiesi taja diena laida majas neko nedarot,otra diena aizveda uz Rigu,tur glaba no tas pasaules un pec tam vina noguleja slimnica 2 menesus.Ogres slimnica atteicas no komentariem,ta mus arste Ogre.Kauns no tadiem medikiem.
Liecies mierā, Edmund! Par jebkuru slimnīcu var uzrakstīt sūdzību un rādīt Bez Tabu. Nekļūdās tas, kurš neko nedara.
Šoreiz gan kļūdījās tas, kas neko nedarīja
ja,es par to gadijumu lasiju vesti.lv.
Iespējams slimniece ārsta teikto vnk nesaprata. Arī dēls sižetā nerunāja valsts valodā...
Bez Tabu tikai Ogre, Ogre, Ogre... slimnīcā nesmukums, kultūras centrā šmuces… bēdīgi.
Par Ogres slimnīcu varu teikt tikai to labāko. Piekrītu rakstītājam- ka nekļūdās tas- kas neko nedara. Slimnīcās ārsti un māsiņas cenšās un dara, cik vien var! Cepuri nost. Bet attiecībā uz kultūras centru mēs vēl redzēsim brīnumbrīnumus. reku viens - KNAB uzlicis sodu Purviņai 2018.gada novembrī. https://www.knab.gov.lv/upload/apk/informacija_par_iknl_parkapumiem_27.12.2018._pdf.pdf
es noguleju Ogres slimnica 2 nedelas,ar kadam sapem atnacu ar tadiem izrakstija,pat diagnoze neuzrakstija pareizs,ta nav ko stastit cik laba Ogre slimnica.
>>>de vaškevics- A valsts valoda, это где?
Laiks sai dāmitei atstāt amatu!Kultūras dzīves nekādas iepriekš padarītā neveiksmīgs turpinājums....Darba darītājus izēda .......
Vai tad nepietiek ar to vien, ka Purviņa pati ir iedomājusies, ka viņa ir vislabākā vadītāja pasaulē?
agrak kad bija Zadvinska bija daudz pasakumus krievu valoda,bet tagad nav.
Darba darītājus kopā ar Tribocku abas izēda, tieši tā. Bet abas iedomājās sevi kā visgudrās un pareizākās. Nožēlojami.
To Tabu
Ja tik ļoti nepatīk Ogre-var taču pārcelties dzīvot uz Rīgu. Tur gan zelta kalni! Par slimnīcām nesūdzas, kultūras dzīvē šmuces nenotiek un citu nesmukumu nav:DDD
krievu valoda atrodama aiz austrumu robežas
Latvija palika tresa dala no iedzivotajiem un jus vel sutiet tas pedejos,kas Latvija stradas,atkal ievedis no arzemem.l
Aizejiet svētku laikā uz veikalu, nemaz nebūs iespaids,ka trešā daļa LV palikusi. Stāvvietas pilnas, auto nav kur nolikt. Tas pats mājvietu pagalmos.
aizejiet Vecriga neviena nav.
Māra,kad pēdējo reizi biji Vecrīgā???
tris nedelas atpakal.
Es Vecrīgā arī biju pirms trim nedēļām. Tur čum un mudž no cilvēkiem.
Ja gribi nosprāgt,ārstējies Ogres slimnīcā!