Ogres pasts!
Tas ir viens ārprāts! Runa par Ogres pasta nodaļu Brīvības ielā. Rindas nenormālas. Ir pirmssvētku laiks, vai tiešām nevar atvērt vairāk kases,kas darbotos un darbiniekus,kas kustas ātrāk? Lai nosūtītu ierakstītu vēstuli rindā nosēdēju stundu! Cilvēķs,kas apkalpoja paku izņemšanu, neko citu arī nemācēja, pārējās divas kundzes gados- kā bremzes.Daudzi cilvēki rindu tā arī nesagaidīja, aizgāja prom.
Ej un strādā!
Kāpēc man būtu jāstrādā pastā,ja es strādāju citur?
pa to pastu pastavigi raksta,ka vienmer rindas,lai parakstit avizi vini nem 2,50 un es nostaveju 2 stundas.
Par VIENAS avīzes parakstīšanu 2.50!? Kaut kā neticas!
aizejiet parbaudiet.
Kādas muļķības. Es ļoti bieži eju uz šo pastu un vienmēr apkalpo ātri. Un vienmēr strādā visas kases.
Aizej uz otro pastu, tur gan ir bardaks. Rindas nenormālās un strādā tikai viena, bet pārējās skraida turpu šurpu.
abos pastos ir bardaks..... viss notiek tik lēnām, gaisa nav, nelaipnas.....
Numuriņu sistēma pat nav sevi attaisnojusi. Pakas tik visi nāk un ņem,kamēr citi sēž un gaida,kad varēs nodot sūtījumus.
Nesaprotu ko 21.gadsimtā cilvēki vēl dara pastā???
Sūta ierakstītas vēstules. Tās diemžēl ne visur var elektroniski nosūtīt. Ja varētu-es te neceptos!
Pastaa vienmeer ir bijis bardax. Rindas. Nelapna apkalposhana. Bremziiba. Bet vienmeer jautri veerot dazhas pasta darbinieces... :D
kāpēc jāstāv rindā un jādusmojas? ir taču tik daudz ko darīt: var paņemt rindas numuru un iet pa veikaliem, var dziedāt populāras dziesmas, kurām visi zina vārdus, var iet rotaļās - laiks aizskries nemanot
Tā taču ir arī veikalos.Pārdevējas un kasieres knapi kustās.rindas vājprātīgas.
Brīvības ielas Pasta nodaļa nekotējas, pasta darbinieces nelaipnas, aizejiet kaut reiz uz Mālkalnes pasta nodaļu, cita lieta. Meitenes vienmēr laipnas.
Un ja kas, ar nelaipno apkalpošanu nav jēgas cīnīties, pasta ''priekšnieki lielie'' arī visu ignore, 100% patiess info
Kā maksā,tā kustos:D
Iešana uz Latvijas pastu atgādina iešanu pie zobārsta!
Fantom,paņem zobu birsti līdz!
ceturtdien pastā bija riktīga ellīte lai nopirktu 3 markas nostāvēju 40 min.cilvēku pilns krēsli daži numuru automāts niķojas strādāja 2 kases un vienu datorspeciālist laboja kā aizmidzis un pēdējā kasē meitene garlaikojās tā arī nevarēja saprast ko viņa apkalpo.Bija ienācis mūsu auto būvētājs Dambis un arī vēroja kas notiek.Pēkšņi kasiere viņu atpazīst un sauc saņemt paciņu',cilvēks apmulsa saka nē nē es pagaidīšu,bet kasiere lielīgi...jums ir paka bez rindas.
Kasierei... kad tu gaaji pieteikties darbaa, no tevis sleepa algu, un tad tu to uzzinaaji un izleemi mazaak kusteeties??? :D
es, nesaki, kas man jādara un es neteikšu kur tev jāiet!