Ķeguma novada kapi.

Vēl nesen tika izremontēta kapliča un aizmugurē piebūvēta klāt nojume,kur glabāt instrumentus.Nopriecājos ,ka nu beidzot aiz kapličas nekrāsies visādi instrumenti,spaiņi un tam.līdz .lietas .diemžēl patreiz skats atkal ir nožēlojams ,kaudzē sakrautas vecās kapu apmales ,krusti,spaiņi....ārpusē taču ir konteineri un tādas lietas ir jāizvāc no teritorijas .Visu ziemu kapos vairākās vietās stāvēja savesti celtniecības bloki ,pat pie Krusta kalna 2 paletes plēvēs plivinājās,vai tādi maetriāli nav jāieved tik cik vajag ,nu gluži kā noliktava .Man rodas jautājums kapu pārzinei un arī tiem kas apmeklē savus tuviniekus,kā jūs skatāties uz šādu kārtību?Man tuvinieki ir arī citos kapos ,nu tādu neesu redzējusi nekur.

ome , 2018-08-20 15:17:23

TĀDS ĢIMENES KAPU BIZNES,SEN JAU PĒC KĀRTĪBAS PRASĀS.krusta kalnu brauc ekskursanti skatīties ,bet tas zālē ieaudzis un kalna galā vēl betona bloki stāv gadu.

brrr , 2018-08-20 20:18:22

NU JĀ ,ŠODIEN TAI MĒSLU ČUPAI GĀJU GARĀM,NOVĀKT NEVIENS NESTEIDZĀS UN TAS VISS STĀVĒJA ARĪ KAD BIJA KAPU SVĒTKI,PAŠĀ CENTRĀ .FUI ...

ZINTA , 2018-08-22 18:56:19

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)
 

Ogrenet