Triāla PAGRABIŅŠ

Dzīvoju Ogrē nu jau 4 gadus. Sākumā Triāla veikals "Pagrabiņš", Mālkalnes prospektā 4, bija OK, mēs visa ģimene gājām uz to ar prieku, jo vienmēr tur varēja dabūt svaigu gaļu un pie reizes visu nepieciešamo no pārtikas.
Gāja laiks uz priekšu un es ik pa brīdim uzrāvos uz produktiem ar derīguma termiņu, kas bija jau beidzies. Bija nepatīkami, bet tā kā čekus reti kad saglabāju, nest atpakaļ neuzdrošinājos, un arī kašķi meklēt negribēju.
Bet vakar manas pacietības mērs bija izsmelts. Ar bērnu steidzoties (jo tur ir neciešama smaka, nevienā veikalā tādas smakas nav, Padomju laiku veikali atleca atmiņā :( ) iegāju šajā veikalā, paķēru visu kas bija nepieciešams un gājām mājās. Vakarā, kad gribējās apēst kādu siermaizi, paņēmu no ledusskapja siera desu, ko nopirku "Pagrabiņā". Un konstatēju tādu termiņu, ka es ilgi stāvēju un domāju vai nerēgojas. 2.5 nedēļas vecs termiņš sieram! Kur tās pārdēvējas skatās!
Šoreiz čeks bija saglabājies un pārdevējas to, protams, apmainīja.
Ļoti gribētos lai uz šo veikaliņu aizbrauktu, kāds no Sanitārās inspekcijas un veiktu tur kārtīgu revīziju. Varbūt tad tur sāks strādāt kā pienākas. Un smakas jautājums būtu atrisināts.
KAUNS MŪSU LAIKOS PAR ŠĀDIEM VEIKALIEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

maramba , 2007-10-25 09:42:31

taa ja saak palikt par normaalu paraadiibu .....

sundew , 2007-10-25 10:45:01

Diemzhel tev ir taisniiba. Mana mamma tur stradaja, un daudz zinu, kas tur un kaa bija... Un teiksu godiigi, tur tiesham labaak neiet. Jo daudzi darbinieki tur ir slinki. Var jau but ka vinji stradaa taa kaa tur maksaa... Bet mana mamma tiesi tapec no turienes aizgaja, jo vinja viena ar visu netika galaa. Vinja meginaja visu sakartot utt, bet ja parejas nepalidzeja, kaut visiem pienakums tur bija sekot lidzi terminjiem un cenam, vinjai tas viss piegriezas. Arii vadiiba tur bija shausmiiga, nemaksaaja laikaa algas, kaa arii biezi nesamaksaja par virsstundam utt. Vadiibas politika par terminjiem... nu pashi saprotat, neko mest araa negribeja, pardot visu gribeja, tapec lai arii pardeveji zinaja, ka terminjs precei biedzies, lika nopardot visu... Bet cik zinu daudz kur taa ir... Tapec labak pasiem but aciigakiem un skatiities ko perk, un nebaidiities un nest aptpakal, ja ir gadijies nopirkt ko vecu...

Es , 2007-10-25 11:54:19

nemaz nerunāsim par Leader price, tur labāk gaļas plauktam iet ar līkumu, nopirku svaigas vistas, atverot iepakojumu smaka MEŽONĪGĀ ātrumā izplatijās pa visu māju, tik pat ātri tās aizceļoja uz piemājās atkritumu kasti jo smaka bija nežēlīga, kaut termiņš bija norādīts vēl nedēļas divas, tas pats ar jogurtiem termiņš normāls a dzeramais jogurts biezāks par 30% krējumu, domājams jogurta lietā vainīgas saldējamās iekārtas veikalā, bet par vistiņām 100 % ka pārlīmēti termiņi. skumji paliekt, vakar pat pārogres hipermārketā nevarēja neko skaigu no desām iepirkt jo viss bija sačervelējies

atslega , 2007-10-25 14:07:14

Ogrē atrast SVAIGU jēlo gaļu ir pagrūti!!!!!!!!!!! Es arī esmu "iegrābusies" vairākkārt dažādos Ogres pārtikas veikalos!!! :(

Irēna , 2007-10-25 15:18:38

Gaļu vajag tirgū pirkt, un pie pārdevēja kura regulāri iepērcies un tad problēmu nebīs...

joooo , 2007-10-25 15:25:48

kartonfabrikas rajonā ir ļoti labs svaigas gaļas veikaliņš - vienmer svaiga gaļa!!!! ja vajadzēs, arī kaudzi ar receptēm dabūsi!

zinu , 2007-10-25 20:45:32

Pagrabiņš pieder dep. L.Tribockim , kurš vairs nekontrolē savus veikalus, vai ir mazspējīgs.

HURONS , 2007-10-25 22:11:38

vai tad viņš nepārdeva ... ?

HETS , 2007-10-26 10:38:08

pāri ielai ir Jumis. Vai arī tur ir smaka? un varbūt tā smaka ir nevis no svaigas, bet pastāvējušas gaļas! pagaida kamēr appelēs un tad nosauc par šniceli

pele , 2007-10-26 12:54:45

Jāņem, laikam, vērā ieteikumu pirkt gaļu tirgū, jo tiešām nevienā veikalā nopirkt svaigu gaļu nav iespējams. Uz kartonfabrikas rajonu ta kā par tālu...

maramba , 2007-10-27 20:57:10

nezinu uz pagrabu kaut ka negaju, neeju un neisehu =)

ha ha , 2007-11-23 11:54:51

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet