Kuriozs

Pastkastītē atradu citai adresei atsūtītu sīkpaciņu.Žēl tā cilvēciņa kas šo sūtījumu tā arī nesaņems.Jā,ar žēlastību tālu netiksim.Nav ne laika ne gribēšanas labot citu bezatbildību.Ceru ka adresāts nesagaidījis .neatstās šo pasta darbinieka rīcību nesodītu.Par Ogres pasta darbiniekiem dzirdētas tikai negatīvas atsauksmes.

Olga , 2018-04-25 16:32:50

TU GRIBI TEIKT,KA PACIŅU VIENKĀRŠI PIEVĀCI SEV??? UN TEV VIENKĀRŠI Ž Ē L ?!? ES TEV NOVĒLU, KAUT TEV PAŠAI REIZ KAUTKO ĪPAŠI VĒRTĪGU NOZOG, TAD VARBŪT ATCERĒSIES SAVU GODĪGO RĪCĪBU...Man personīgi arī ir bijis tā ,ka manā pastkastē iemet cita adresāta sūtījumu,es ,pretēji tev ESMU AIZNESUSI TO UZ PASTU,jo es VARĒJU iejusties TĀ CILVĒKA ĀDĀ,ja viņš nesaņemtu savu sūtījumu! Nekur taču speciāli nav jābrauc,vienkārši jāaiznes uz pastu!

??? , 2018-04-25 18:15:34

varbūt tas ir kārtējais sociālais eksperiments, kad kāds pārbauda, cik no 10 nepareizi iemestām paciņām nonāks vai nu pareizajā adresē, vai pastā...

varbūt , 2018-04-25 18:23:41

jebkurā gadījumā par KURIOZU es to gan nesauktu...

??? , 2018-04-25 18:29:52

Parasti uz paciņām ir adrese un telef.nr.

Jurka , 2018-04-25 19:13:43

Sīkpaciņa gan jau pilna ar reklàmas vitamīniņiem un brīnumlīdzekļiem, kurus tik bieži lētticīgajiem uzsūta, pieprasot pēcapmaksu, no kā arī automaatiski noslēgts sadarbības līgums, ne?!

Ba. La , 2018-04-25 23:51:21

Jums neliekās,ka tā ir speciāla shēma?Varbūt pastniekam īstais adresāts nebija mājās un lai lieki nestaipītu tās paciņas atpakaļ uz pastu,tiek vienkārši samestas nejaušās pastkastītēs,jo cilvēki godprātīgi aiznes atpakaļ uz pastu vai atrod adresātu soc.tīklos un viss ir ok!Man personīgi nav bijusi sveša paciņa pastkastītē,bet kā lasu komentāros,dažam pat katru mēnesi iemet kādu svešu paku...nu nezinu,kaut kā neticās,ka tik bieži sajauc pastkastītes..Adrese taču virsū ir,vai tad neredz?Tad jau pensijas tādiem darbiniekiem arī jāāizliedz iznēsāt,jo sajauks un aiznesīs vēl kaimiņam,kurš labprāt pieņems:)

.. , 2018-04-26 15:14:33

Tabletītes ar nosakumu Via Gra. Diezgan saldenas.

Olga , 2018-04-26 15:17:20

Man arī vienreiz bija iemesta sveša paciņa. Mēģināju aiznest adresātam. Pirmkārt nezinu durvju kodu - kāda tante mani ielaida. Gribēju iemest pastkastītē, izrādās tam dzīvoklim tādas nav. Noliku pie durvīm uz paklājiņa. Nolēmu nekad vairs nebūt laba

XXX , 2018-04-27 12:49:19

Zvana pogas arī nebija?

... , 2018-04-27 18:13:55

Sveiki kungs un kundze
Jums ir nepieciešams finansējums. Jūs sapņojat par savu māju un savu biznesu. Jūs vēlaties saņemt kredītu automašīnu maiņas projektam. Finansējot savu bērnu izglītību. Re novation jūsu mājās, un jums ir liegta hipotēkas. No otras puses, jums trūkst likviditātes, lai uzņemtos šo jauno projektu. Tas nav ļoti nopietns, jo mēs nododam jums uzticamu aizdevumu no 5000 līdz 10 000 000 € par ļoti interesantu procentu likmi no 1 līdz 20 gadu atmaksai. Ja kredīts būtu jāņem vērā un jāizmanto kā finanšu instruments jūsu rīcībā. Ļoti uzticama uzticama godīgums un morāle. Nepieciešams redzēt mūs, jo jums ir sava otrā iespēja saņemt īpašus kredītus. Patriciamauricette8@gmail.com

patriciamauricette , 2018-05-16 20:46:59

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet