Gaiļezera slimnīca
Labdien! Vai kādam ir gadījies ārstēties gaiļezera slimnīcā? Man mēneša laikā nācās 2 reizes,jo diagnoze izrādījās kļūdaina un atgriezos ar komplikācijām otrreiz. Lai slavēti visi svētie,ka esmu ārā.Ogres slimnica ,salidzinoši ar gaiļezera neiroloģisko nodaļu,paradīze un svētnīca.Tauta mīļā,pat iedomāties nevarēju,ka medicīnā ir tāds sabrukums,vienaldzība un nekaunība.No vismazākā grīdu slaucītāja līdz pat profesoram,mēs esam tikai mēsli,kuri traucē viņiem dzīvot.Secinu-nedod dievs saslimt,it īpaši ar kādu nopietnāku diagnozi.Isdzīvos tikai tie,kuriem nauda,lai ārstētos privātklīnikās vai ārzemēs.Esmu redzējusi tādu vienaldzību un trulumu par kura esamību medicīnā pat nenojautu.Nav runa par neprofesionālismu,ar to viss ok.,ir trula vienaldziba un te pat kukuļu došana neko nevar izmainit,jo visiem neaizmaksāsi,kuru pienākums ir mums palīdzēt.
diemžēl arī Stradiņos tas pats, jo visur jāiet ar maku pa priekšu....
kā tas notiek maksas med.iestādēs- attieksme uzreiz cita!
Es pat nezinu ko lai par to saka.Pirmo reizi gāju ar maku,otro bez,jo nekaļu jau to naudu un neredzu ar par ko lai maksā.Pirmo reizi-attieksme jauka,diagnoze pilnīgi garām.Sagrūsta ar smagiem medikamentiem-hormonālajiem,kā izrādās bez vajadzības.Otrā reize ar ātrajiem pēc 2 ned.-bez naudas.Attieksme-ko atvilkies maita? Kad prasīju kā tā var,man atbildēja,ka ko jūs vēlaties,mūsu valstij ir tāda attieksme.Izmeklējumus jāgaida 2 ned.,garas rindas,jo smagu,ielaistu pacientu milzums,finansējums izmeklējumiem minimāls.Pēc nedēļas ir vai nu jāatveseļojas vai jāmirst,jo izrakstīs tā kā tā.Līdz ar todiagnozes dakteri mēģina uzminēt,ja paveiksies,labi.Ja nepaveiksies,kā manā gadījumā,viegli nebūs.Un ne jau slimības dēļ,bet nepareizas ārstēšanas.Pat papildus speciālistus pieaicināt nerekomendē.Kŗīzes gadījumā pat dežūrārsts naktī atsakās nākt uz palātu,bet konsultē māsiņu telefoniski.
To visu rakstiet uz ministriju un Saeimu,lai zin un vīzējiet,kopijas sev.Ja klusē,kā jēri uz nokaušanu,tad tā ir un nekas neizmainās.Cilvēks rīkojas un darbojas
Ministrija un Saeima noteikti nezin,ka atņēmusi līdzekļus veselības aprūpē,kā rezultātā nav pieejamas ne slimnīcas,ne izmeklējumi ,ne ārsti,ka viens māsas palīgs slimnīcā, uz iespējams pat 20 gulošiem,grozamiem un visādi citādi apkopjamiem slimniekiem!
Beizdirstsūna.
tu slimnīcā kādreiz esi bijis? kaut ekskursijā aizej un paskaties,var būt noderīgi,kaut vai priekšdienām.
Viss ir saistīts ar to,ka ir nodibināti dažādi veselības centriuz iedzīvotāju nodokļuu bāzes un tagad tie speciālisti uzdarbojās un motivē ar to KĀ MAKSĀ TĀ ĀRSTĒJAM,bet līdzekli tiek lietoti nelietderīgi,un neārstēšanai
Nezinu vai nu man trāpās laipni un atsaucīgi mediķi,bet nav problēmu bijis ne ar Ogres slimnīcu, ne Gaiļezeru.
mediķiem nav nekādas vainas.Tie kas strādā ir labi speciālisti un droši ,ka arī atsaucīgi.It īpaši jau Ogrē.Problēma nav mediķos konkrēti,bet pašā sistēmā,kāda ir izveidojusies veselības aprūpē.Tātad problēma ir valsts attieksmē pret saviem pilsoņiem.Kvotas,pieejamība,iespējas ātri izmeklēties utt.ir jānodrošina ,tad nebūs ielaistu slimību,gulošu ,bezpalīdzīgu cilveku un sliktas attieksmes.Tā attieksme rodas no bezpalīdzības,kad trūkst iespēju laikus veikt operatīvas darbības,tad nevar arī diez ko gaidīt no ārsta.
Par ogres slimnicu tikai troļi raksta labu.
nav tiesa, par rehabilitācijas nodaļu tikai labu varu teikt no savas pieredzes!
Es neesmu neko vairs jauna un ir gadījies būt Ogres slimnīcā.Nevaru teikt nevienu sliktu vārdu ne par uzņemšanu,ne ārstiem,ne nodaļām. Ogre strādā savu iespēju robežās un viss notiek kā tam jānotiek.Tā savas pilsētas slimnīcas pulgošana ir kļuvusi par modes lietu.
Man Gaiļezera slimnīcā pēc trīs dienu ārstēšanās nomira tēvs. Ne māku teikt par ārstēšanu, iespējams, darīja, ko varēja, bet personāla attieksme vienkārši drausmīga. Viņš atradās reanimācijas palātā, kur visu diennakti dežūrē medmāsa un apmeklējums atļauts divas stundas dienā. To laiku, ko aizvadīju pie tēva viņa nespēja atrauties no datora, no tetra spēlēšanas un nedod Dievs, ja bija, kas jāpajautā. Tā kā bija brīvdienas un solīju pati ar karotīti iedot tēvam ēst, atļāva palikt ilgāk, bet bija tās piecas stundas jāstāv kājās pie slimnieka gultas. Kad pajautāju, vai nevaru kaut kur apēsties, man rupji atbildēja, ka mani tur neviens netur, varu iet projām, ja kas nepatīk, krēsls esot aizņemts citam mērķim. Uz tā bija saliktas trīs segas... Divas dienas pēc kārtas no rīta atnākot, konstatēju, ka tēvam pa nakti no skapīša noripojusi minerālūdens pudelīte un uz grīdas izbiruši cepumiņi. Pašam celties bija kategoriski aizliegts. Māsiņai ik pēc zināma laika bija jāfiksē monitoru rādījumi. Savām acīm redzēju, kā viņa pārkāpj tiem cepumiem pāri, atkāpj atpakaļ un pat prātā neienāk pacelt... Šo stāstu varētu turpināt vēl un vēl. Biju vienkārši šokā par attieksmi. Arī, kad nomira, atnācu pēc tēva mantām. Māsa, kura labi zināja, kāpēc esmu atnākusi rupji atcirta, ka viņa tagad runājot pa telefonu, ka jāpagaida. Pusstundu runāja ar draudzeni kādas zeķu bikses labāk pirkt - strīpainas vai pumpainas un es pacietīgi stāvēju un gaidīju....
Tagad tu te žēlojies, bet kā toreiz rīkojies???
Konkrēti par Ogres poliklīniku. Bija nepieciešamība apmeklēt Rehabilitācijas nodaļu - sapratne un attieksme brīnišķīga. Viss atkarīgs no paša cilvēka. Kāds pats, tādu arī pretī saņem - arī attieksmi.
lielos vilcienos tā ir-ja tu esi jauna,skaista,smaidīga.Ja veca,slima,kopjama,barojama,grozāma,pampēros guloša vis drīzāk,ka būs pavisam citādi.
mūsu medicīnā ir tikai viena problēma, ārstus māca ārstēt bet viņiem nemāca attieksmi, sadarbību, komunikāciju u.t.t. visu to, ko arī viņiem būtu jāzin un stingri jāievēro!!! med.personāls ir notrulinājies ikdienā, viņiem tā ir rutīna...
Ogres slimnīcā ķirurģijas nodaļā gulēja draudzene ,grozāma ,pampēros ...visu cieņu personālam ,bija aprūpēta ,tīra.To visu redzēju ,jo gāju katru dienu. Viņām ir daudz darba ,bet skrien un cenšās ,neatsaka ja pasauc ,laipnas . Ne visi šādu darbu var darīt ,cepuri nost māsu palīgiem ,jūs esat vajadzīgas pacientiem .Lai spēka pietiek meitenes ,paldies JUMS .
Man ir bijusi saskarsme Ogres uzņemšanas nodaļā - profesionāla, atsaucīga. Personāls bija saprotošs un reaģēja uz sūdzībām nekavējoties. Gan Izmeklēja, pasauca ārstu, ievietoja nodaļā. Pat sanitāre uzmundrināja.
Par Ogres slimnīcu visu to labāko arī es varu teikt.Cilvēki strādā godīgi,jaunākajam med.personālam visu cieņu.Tik smagu darbu veic godam.Tā tas ir mazpilsētās,kur darbu maz un visi vairāk vai mazāk cits citu pazīst.Cita situācija ir Rīgas lielajās slimnīcās.Pēc triju nedēļu atrasšanās šai slimnīcā teikšu tā-nedod dievs vēlreiz tur nokļūt.Ja kas,pasargdievs,tikai uz Ogri.Bail domāt,kas ar mums notiktu,ja šo slimnīcu slēgtu,kā desmitiem citas.Gaiļos izmeklēšana kvotu robežās notiek nedēļas laikā,var izmeklēt tik daudz,ka ambulatoriski gadu vajadzētu.Pie izmeklējumiem arī personāls laipns un māk komunicēt.Pavisam citāda situācija ir nodaļās.Vienaldzība,rupjība,netīrība.Ārsti ir gatavi komunicēt tikai tad,ja dod naudu.Pretējā gadījumā izmeklējumi būs minimums,komunikācijas nekādas.Kādu ievedīs,tādu izlaidīs pēc noteiktā laika.Tiesa gan ar rekomendācijā ģimenes ārstam,kas arī jau ir labi.Nobeigumā varu teikt,ka ārstēties nākas tomēr pie privātprakses ārstiem vai ģim.ārsta.
Un kā Tu rīkotos, kad tavs tuvinieks tur gulētu. Celtu traci? Un, kas notiktu, kad tu aizietu mājās, domā personāla attieksme pret cilvēku, kura radi pasūdzējušies pēc tam uzlabotos? Domāju, ka efekts būtu pavisam pretējs un vienīgais cietējs būtu tas, kurš tai slimnīcā atrodas un pats sev palīdzēt nevar. Pēc tam, kad viņš nomira, jau tāpat bija gana smagi, lai vēl ietu tur ar kādu skaidroties par attieksmes jautājumiem, turklāt bija citas prioritātes - bēres bija jāorganizē. Tā nav žēlošanās, bet atbilde uz cilvēka jautājumu, kurš ierosināja šo diskusiju. Es tiešām novēlu, lai tev nekas tāds nebūtu jāpiedzīvo, bet, protams, cilvēki ir dažādi un varbūt tu sāpes un skumjas par tuvinieka zaudējumu tieši tādā veidā arī mazinātu, skrienot pa instancēm un rakstot sūdzības uz malu malām.
Jusu projektu finansejums lidz 500.000.000 €
guichardmarc739@gmail.com
Alaska USA Finance and Capital Limited pašlaik piedāvā visu veidu aizdevumus sabiedrībai @ 3% procentu likmi. Mēs izsniedzam kredītus no €5,000 līdz €500,000,000.00. Mūsu aizdevumi ir labi apdrošināti, lai nodrošinātu maksimālu drošību, ir mūsu prioritāte. Visiem ieinteresētajiem pretendentiem jānosūta atbildes uz mūsu e-pasta adresi: unique2aal@gmail.com
Email : unique2aal@gmail.com
Tālr. #: +12542420879
Jusu projektu finansejums lidz 500.000.000 €
guichardmarc739@gmail.com
Sanemt kreditu ar parliecibu.