Apledojums un sniegs
Pagājšnedēļ pa gājēju celiņuBrīvības iela---Luterānu baznīca-Rībelīte--bija apledojis jāslido,,smiltis neviens nekaisa.Pēc 2 dienām sniegs bija šķīdon īap 7cm,apavi izmirka no slapjā sniega,zeķes slapjas,kājas arī.esmu nodokļu maksātājs,mani nodokļi tiek dzīvesvietas pašvaldībai--respektīvi ogres domei.Pasakiet,kas tā par bezkaunību---1reizi decembrī sniegs un Jūs nevarat notīrīt no gājēju celiņa sniegu un nokaisīt smiltis?Jums izsaukt "Bez tabu un Degpunktu?Kāpēc tiek pieļautas tādas riebeklības,kāpēc kāds saņem algu par neko?Pasakiet,kurš atbild par ietvēm,kur rakstīt ziņojumu un informēt par nejēdzību?
iedzer tēju, palasi labu grāmatu un nomierinies......
ir Ziema
Ziema gan, bet tas pirmais apledojušo ielu vakars pagājušajā nedēļā bija bīstams - pagalmi bedraini, apgaismojuma nekāda - pastaigājiet pa Grīvas prospekta rajonu, neredzi, kur kāju liec. Tad arī iedomājos, ka smilšu kastes ta šajā ziemā tuvumā neesmu manījis. Tās parādījās tikai pēc tam, kad ledus un sniegs jau nokusa. Apgaismojums Ogres centrā - pat pie jaunajiem "futbola vārtiem" un Elvja ar visām knapīgajām Ziemassvētku lampiņām - tiešām ir baiss.
KĀ KATRU GADU-ZIEMA PĀRSTEIDZA NESAGATAVOTUS...
Ej ar dibenu pa priekšu - būs ar smiltiņām nokaisīts ka prieks...
Par šausmīgo sniegu laikam redzēji sapni,kad tā sasnidzis bija!?
Lai veiksmes zvaigznes gaiši staro jums virs galvām.
Lai sapratne par sevi, citiem - jums ikvienam!!!!!
Labāk naudu ieguldīt betonā un mazāk domāt par iedzīvotājiem
Vispār kauna nav tai mālkalnei un viņas sētniekiem un priekšnieku ptiekšniekiem,vienreiz uzsniga un ta neko vairs nesajēdz,galīgi apsulbušie,ne kaisīt smiltis,ne sāls,nekā.Tik kā naudu saņemt par neko,pakaļas savas jau nav jākustina......
Ogrē jau pat pašu centru neviens netīra un nekaisa. Kad bija uzsnidzis tur varēja labi slidināties.
Mālkalnei fui
Man rodas iespaids, ka sētnieki dažos rajonos ir īpaša kasta.Uz darbu ierodas kā ofisa darbinieki, tad kad rīta agrumā strādājošie jau ir tikuši pāri ledum, sniegam, lapām.Un skaidrs, ka sētniekus tūlīt visi aizstāvēs - cik viņiem grūta dzīve, grūts darbs.Nu sorry, bet ne šajā ziemā.Vidus prospekta sētniek Jaunogres galā- hallo, mēs Tevi gaidam agrāk no rīta (ap kādiem 7.00)!
starp citu sētnieks jau nevar būt visās vietās vienlaicīgi. Ja sētniekam jātīra vairāki kilometri, tad gribi vai negribi kāds ceļa posms būs pēdējais. Varbūt viņš sāk darbu jau piecos!
Vai citās darba vietās jūs arī savus dienas darbus pabeidzat pāris stundās?
Roselle beidz melot.Es katru rītu pēc 6 pa Vidus prospektu eju uz Ogres staciju,uz vilcienu.Šorīt ietve visā garumā līdz Maksimai bija notīrīta kā nekad pēdējo daudzu gadu garumā.Izskatās ka beidzot tas rupjais dzērājsētnieks (kurš mūžīgi naudu diedelē no garāmgājējiem un pēc tam aizmirst atdot) beidzot pielikts pie vietas un tagad būs jāstrādā,nevis sievietes jāsūta vakaros tīrīt viņa vietā.
sorry, bet tieši šorīt es tur negāju.Tad jau viss ziemā būs superīgi!
bled dzivoju ribekite aizmirsu izlegt sprinkleripiesala laikam baiga sarma bijui sonakt bet bernini labi guleja piedodt par slidenumu tas ir mans moto
2017.gada labākais komentārs tev!
Kas to lai zin par to sētnieku...Vakarnakt (ap 23:15) nācās novērot, ka "Namsaimnieka" traktoriņš cītīgi tīrīja ietves izredzētajiem.. Varbūt tieši slinkajiem? Par cik bija šķīdonis, tad tīrīja ne jau sniegu bet ar birztaino rulli notīrīja dubļus. Jā, ietves palika izcili tīras! Vai tur kāds nopelns sētniekam?
Sētnieks drīkst darboties tikai ar slotu un lāpstu? Atpalikusi tu esi...
tur jau tā lieta, ka vairs nevajag ne lāpstu, ne slotu. Var gulēt mājās, svojakiem palaiž traktoriņu!
Alaska USA Finance and Capital Limited pašlaik piedāvā visu veidu aizdevumus sabiedrībai @ 3% procentu likmi. Mēs izsniedzam kredītus no €5,000 līdz €500,000,000.00. Mūsu aizdevumi ir labi apdrošināti, lai nodrošinātu maksimālu drošību, ir mūsu prioritāte. Visiem ieinteresētajiem pretendentiem jānosūta atbildes uz mūsu e-pasta adresi: unique2aal@gmail.com
Email : unique2aal@gmail.com
Tālr. #: +12542420879
Alaska USA Finance and Capital Limited pašlaik piedāvā visu veidu aizdevumus sabiedrībai @ 3% procentu likmi. Mēs izsniedzam kredītus no €5,000 līdz €500,000,000.00. Mūsu aizdevumi ir labi apdrošināti, lai nodrošinātu maksimālu drošību, ir mūsu prioritāte. Visiem ieinteresētajiem pretendentiem jānosūta atbildes uz mūsu e-pasta adresi: unique2aal@gmail.com
Email : unique2aal@gmail.com
Tālr. #: +12542420879