Roast Mālkalnē
Esmu šokā par šo ātro ēstuvi,vakar ap 21.30 iegāju pasūtīt kebabu un frī,kebabs auksts,gaļa vispār nebij,visas piedevas aukstas un par to paprasīja 6.40.Frī nekādi,mīksti un auksti.Strādāja divas jaunas meitenes.Par ko domā vadītājs,ka strādā darbinieki,kas nesaprot ko dara??
Vai par to būtu jāpiebļauj ogrenet? var taču visu atrisināt uz vietas!
Neviens nebļauj,tik izsaka savu viedokli,kā jebkuršs,kas sūdzas par jebko
Tādiem ierakstiem ir izgudrots facebook.
es tur neeju! par 6.40 var šo to nopirkt un pagatavot normālu ēdienu......
Nekad nav bijušas šādas problēmas ar šo ēstuvi. vienmēr viss ir bijis labi un garšīgi. Ja tev kaut kas neapmierina, tad aizej un uz vietas pasaki, nevis ogrenet.
Bet es principa neeju uz "iestadēm", uz kuram nav latviešu valodā uzraksts......
Es gan labprāt lasu šeit par " iestādēm" , lai zinātu, kurp iet kur ne.
Pareizi dara,ka paziņo,lai tās slinkās meitenes strādā,nevis atsēž savas stundas.Un par nosaukumiem,jā varēja ko latvisku izdomāt,nevis kas tas tāds ''Roast" ?
Mès tak esam eiropas aavienìbà,tà ka angļu mèle ir otrà dzimtà valoda Latvijā! Tà ka màcamies un apgùstam ar steigu. Ka nepiespriež sodu par valodas nezināšanu
kur tāda ēstuve atrodas,nekur tādu nosaukumu neredzēju.
Roast ir tieši pretī Jaunogres tirgum, blakus Sakses kancelejas preču veikalam.Pretī humpalu veikals, kas atrodas veikala Elvi teritorijaa.
Fui,tur nav garšīgs kebabs,,un no pārdevējas nes pēc cigaretēm.Vairs neeju,,sākumā nēmu,tad vēl pēc kāda laicina,bet uzlabojumu nebija,,,, kā var tas bizness pastavet?!
Kā varēji ieiet 21.30,ja svētdienā strādā līdz21.Man gan garšo.
nav garsigs
Patiešām needama pārtika
Kā tad vēl nav nogājis pa burbuli, ja tik negaršīgs?
Fast food rijēju banda!!!
vienreiz vispār pārdevēji bija manāmi iedzēruši, tāpēc tur arī neatgriežos vairs, neiesaku arī citiem :)
Man arī nebija garšīgs ēdiens!
Ejot prom, augumā mazais pārdevējs teica kolēģim "ēdīs vemdami"
Biju tur vienreiz, un tā arī bija pēdējā reize... Trāpijs tur tikai tāpēc ka pagraba "Ilze" todien nestrādāja.
Vienreiz tur biju, otreiz tur neiešu!
Jaunajā gadā atrāvi šķidro? :Ds
Alaska USA Finance and Capital Limited pašlaik piedāvā visu veidu aizdevumus sabiedrībai @ 3% procentu likmi. Mēs izsniedzam kredītus no €5,000 līdz €500,000,000.00. Mūsu aizdevumi ir labi apdrošināti, lai nodrošinātu maksimālu drošību, ir mūsu prioritāte. Visiem ieinteresētajiem pretendentiem jānosūta atbildes uz mūsu e-pasta adresi: unique2aal@gmail.com
Email : unique2aal@gmail.com
Tālr. #: +12542420879
Alaska USA Finance and Capital Limited pašlaik piedāvā visu veidu aizdevumus sabiedrībai @ 3% procentu likmi. Mēs izsniedzam kredītus no €5,000 līdz €500,000,000.00. Mūsu aizdevumi ir labi apdrošināti, lai nodrošinātu maksimālu drošību, ir mūsu prioritāte. Visiem ieinteresētajiem pretendentiem jānosūta atbildes uz mūsu e-pasta adresi: unique2aal@gmail.com
Email : unique2aal@gmail.com
Tālr. #: +12542420879