Siltums
Kādā sakarā namsaimnieks paaugstinājis maksu par apkuri ?Kalvītis tautai paziņoja ,ka gāzes cena pazeminās! Pēc jaunā gada tarifs par atkritumu apsaimniekošanu būs 8.30 EUR |m3 [bez PVN].Paskaidrojiet Ogres iedzīvotājiem,šo jautājumu pamatotību!
Parādi, kurā vietā tev paaugstināja maksu par apkuri? Un kāds sakars Ogrei ar Kalvīti un gāzes cenu?
mana lapiņa rakstīts ka atkritumi bus 8,30 no 1.janvarī 2018 g. ,bet es nezinu cik tagad,vai būs dārgāk vai zemāk?
Ogrē ir gāzes apkure,apskaties rēķinu redzēsi vai palikusi apkure dārgāka!
vai mēs tagad atkritumus maksājam kubos? Es šomēnes izmetu 2 kubus atkritumu...vecais dīvāns bija jāizmet...
cik tagad maksa atkritumi?
Ogrē ļoti maza daļa ir gāzes apkures. Cik tavā lapiņā ir norādīta cena par mWh?
Alaska USA Finance and Capital Limited pašlaik piedāvā visu veidu aizdevumus sabiedrībai @ 3% procentu likmi. Mēs izsniedzam kredītus no €5,000 līdz €500,000,000.00. Mūsu aizdevumi ir labi apdrošināti, lai nodrošinātu maksimālu drošību, ir mūsu prioritāte. Visiem ieinteresētajiem pretendentiem jānosūta atbildes uz mūsu e-pasta adresi: unique2aal@gmail.com
Email : unique2aal@gmail.com
Tālr. #: +12542420879
Alaska USA Finance and Capital Limited pašlaik piedāvā visu veidu aizdevumus sabiedrībai @ 3% procentu likmi. Mēs izsniedzam kredītus no €5,000 līdz €500,000,000.00. Mūsu aizdevumi ir labi apdrošināti, lai nodrošinātu maksimālu drošību, ir mūsu prioritāte. Visiem ieinteresētajiem pretendentiem jānosūta atbildes uz mūsu e-pasta adresi: unique2aal@gmail.com
Email : unique2aal@gmail.com
Tālr. #: +12542420879