Datoru remonts
Iesakiet lūdzu vietu kur var normāli atremontēt datoru!
Tīnūžu iela 11, Ogre -
Tera SIA Datoru Serviss
Bij.kinoteātrī, blakus Ezītim.
tikai ne kinoteātrī
Kāpēc nē, gan manu datoru gan meitai kinoteātra meistari labi saremontēja. Besī vārds atremontēja. Kaut kāds krievu aizguvums.
MAN NEPATĪK Tera SIA.
Tera SIA dārgas cenas.
Gadu atpakaļ man puiši kas pie Latvijas balzāma veikala atrodas, sataisīja portatīvo. neatceros nosaukumu. Sākumā aizgāju ar to portatīvo uz citu servisu(anti reklāmu netaisīšu) samaksāju 20 EUR par diagnostiku un man pateica ka jāmaina mātesplate izmaksas 200 EUR. Gribēju pārliecināties par info patiesumu un aiznesu pie vēl pie cita meistara. Tur man puisis stundas laikā datoru sataisija un samaksāju 40 EUR vēl joprojām strādā.
Alaska USA Finance and Capital Limited pašlaik piedāvā visu veidu aizdevumus sabiedrībai @ 3% procentu likmi. Mēs izsniedzam kredītus no €5,000 līdz €500,000,000.00. Mūsu aizdevumi ir labi apdrošināti, lai nodrošinātu maksimālu drošību, ir mūsu prioritāte. Visiem ieinteresētajiem pretendentiem jānosūta atbildes uz mūsu e-pasta adresi: unique2aal@gmail.com
Email : unique2aal@gmail.com
Tālr. #: +12542420879
Alaska USA Finance and Capital Limited pašlaik piedāvā visu veidu aizdevumus sabiedrībai @ 3% procentu likmi. Mēs izsniedzam kredītus no €5,000 līdz €500,000,000.00. Mūsu aizdevumi ir labi apdrošināti, lai nodrošinātu maksimālu drošību, ir mūsu prioritāte. Visiem ieinteresētajiem pretendentiem jānosūta atbildes uz mūsu e-pasta adresi: unique2aal@gmail.com