SIA "Ogres aurobuss" - neadekvāti šoferi
Ogrē autobusi uz pieturām vispār apstājas, vai nē? 23.06.2017. plkst. 19.00 braucot uz Lašupēm, autobuss nr. 10 noignorēja stāvošus cilvēkus uz pieturas, vai tas ir normāli? Šoferis skatās vispār aimugurējos spoguļos, vai tiešām nevar ieraudzīt cilvēkus, kuri “skrien” pakaļ, lai tas apstātos. Sabojāja visus svētkus un garstāvokli! Šāda situācija notiek ne pirmo reizi (arī ar citiem cilvēkiem). Šausmas, šoferiem vispār nav kauna! Vēršos pie SIA “Ogres autobuss”!
Pieturā, nevis uz tās. Bez tam, šī nav SIA "Ogres autobuss" mājas lapa, kurā vērsties, uzrunājot uzņēmuma vadību.
Pillnīgi piekrītu Ludmilai,jo šie šoferīši šad tad galīgi neievēro autobusu attiešanas laikus,no pieturas aizbrauc krietni ātrāk,lai galapieturā varētu ilgāk atpūsties.
Nedomāju, ka dēļ atpūtas un, ka tas bija speciāli. Cik man ir zināms, šoferiem izsniegtajā grafikā daudzu pieturu nemaz nav, sekojoši, viņi neredz atiešanas laiku, kas, piemēram, redzams, pasažierim pieturā izvietotajā sarakstā. Tur akmens jāmet autoostas dārziņā.
PS. regulāros braucējus šoferi gan ir ievērojuši un zina, kurš no kuras pieturas brauc, kurš mēdz kavēties un jāpagaida.
Vienkārši jānāk uz pieturu laikus. Ja pieturās daudz cilvēki, autobuss pienāk starppieturās vēlāk, ja nav cilvēki -ātrāk. Ar to taču jārēķinās. Nekad neesmu redzējusi nevienu šoferi, kurš nepaņemtu cilvekus pieturā, ja vien viņi tur ir. Pat galapunktā Lašupēs ir regulāri cilvēki, kuri atskrien aulekšiem, kad autobuss jau izkustējies viņam paredzētajā laikā. Lūk tas mani reāli besī.
No rïtiem arī daudzi skrien pakaļ autobusam.Braucu katru darbdienu ar autobusu,šoferīši ļoti laipni un viss apmierina.
Vai kāds var atbildēt uz jautājumu -vai autobusa šoferis drīkst smēķēt autobusā galapunktā esot?Ļoti bieži gan es,gan citi sūdzas,ka nav iespējams elpot salonā,jo neizvēdinās un visu ceļu metās nelabi.Personīgi redzēju,kā mazs bērns visu ceļu lika lakatiņu pie sejas un elpoja tajā..mamma nezināja kā reaģēt,jo bērns smok smirdoņā,bet braukt vajag.
Nekad neesmu redzējusi, ka šoferi smēķētu autobusā. Pilnīgi neticas.
Ir Ir tādi šoferīši-smēķetāji,kuriem grūti galapunktos iziet āra no autobusa,sapīpējas, pēctam viss autobus smird))))
Gribētu Jums precīzāk paskaidrot! Pieturā mēs gaidījām 15 min autobusu, tas piebrauca 18:59, mēs piecēlāmies un domājām kāpt iekšā, bet pirms mums vēl bija 3 cilvēki, tāpēc doma bija tāda, ka viņi ieies pirmie, un tad mēs 2atā, bet šoferis vienkārši noignorēja un aizbrauca, paskatoties uz mums. 5 cilvēki jau nav maz, varēja jau apstāties, + tas bija pēdējais autobuss!
Vai uzrakstīsiet SIA "Ogres autobuss" mājas lapu, kurā varētu par šo notikumu ziņot? (es nezinu šādu oficiālo mājas lapu)
Vai uzrakstīsiet SIA "Ogres autobuss" mājas lapu, kurā varētu par šo notikumu ziņot? (es nezinu šādu oficiālo mājas lapu)
nu vajadzēja pieiet it kā iekāpšanai, nevis sēdēt .....
nevienu nelaipnu šoferi neesmu redzējusi līdz šim.
Arī esmu saskārusies, ka galapunktā, kad ātrāk atbrauc vai ir laiks līdz atiešanai, šoferis nekautrējoties uzvelk dūmu turpat, autobusa salonā. It kā pūš tos dūmus laukā pa logu, bet smirdoņa tak paliek. :D Bet nu tas bija pirms kāda laika. Tā šoferi atsaucīgi. Laicīgi izčammāties vajag, tad nebūs jāskrien pakaļ autobusam! ;) turpmāk liec aiz auss
Vienmēr, kad esmu braukusi ar autobusu tas neatiet laikā, praktiski tas ir brīnums, ja autobuss pienāk pēc saraksta. Es pilnībā piekrītu, ka autobusi bieži vien ir piesmēķēti, pilnībā slikti ap dūšu vienmēr metas, it īpaši tas ir izteikts ziemā, pilnīgs FUJ.
Labdien. Ņemiet mazliet laika, lai izlasītu mūsu paziņojumu.
Vai jums ir bizness, kam nepieciešams finansējums, vai arī jums ir nepieciešama nauda personisku iemeslu dēļ, piemēram,; Parādu konsolidācija, mācību maksa, lai nopirktu īpašumu, piemēram, automašīnu, māju, lai saņemtu medicīnisko aprūpi utt? Mēs piedāvājam plašu finansējuma klāstu uzņēmumiem un personām, kam vajadzīga finansiāla palīdzība vai atbalsts dažādiem juridiskiem mērķiem.
Jūs varat pieteikties kā 100 000 ASV dolāru apmērā individuāli un 500 000 ASV dolāru kā sadarbības iestāde vai uzņēmums. Mūsu pakalpojumi ir patiesi un labi dokumentēti juridiskos nolūkos.
Sazinieties ar mums šodien, ja jums ir nepieciešams aizdevums.
E-pasts, lai sazinātos: anthonyhhname@gmail.com
Alaska USA Finance and Capital Limited pašlaik piedāvā visu veidu aizdevumus sabiedrībai @ 3% procentu likmi. Mēs izsniedzam kredītus no €5,000 līdz €500,000,000.00. Mūsu aizdevumi ir labi apdrošināti, lai nodrošinātu maksimālu drošību, ir mūsu prioritāte. Visiem ieinteresētajiem pretendentiem jānosūta atbildes uz mūsu e-pasta adresi: unique2aal@gmail.com
Email : unique2aal@gmail.com
Tālr. #: +12542420879
Alaska USA Finance and Capital Limited pašlaik piedāvā visu veidu aizdevumus sabiedrībai @ 3% procentu likmi. Mēs izsniedzam kredītus no €5,000 līdz €500,000,000.00. Mūsu aizdevumi ir labi apdrošināti, lai nodrošinātu maksimālu drošību, ir mūsu prioritāte. Visiem ieinteresētajiem pretendentiem jānosūta atbildes uz mūsu e-pasta adresi: unique2aal@gmail.com
Email : unique2aal@gmail.com
Tālr. #: +12542420879