sirēna Pārogrē

Vai kāds var man paskaidrot,kas tā par sirēnu,kas katru dienu gaudo Pārogrē.Nav spēka vairāk klausīties,kā uzņem gaudošanu,tā uz stundu.Izklausās it kā maizes kombinātā gaudotu,bet nu pilnīgākā cūcība.

Samanta , 2017-06-21 15:25:14

Neko nedzirdu,varbūt tādēļ,ka vējs parasti pūš virzienā no Rīgas uz Ķegumu ! Ja reizēm pūš pretējā virzienā,tad šad un tad var kārtīgi saelpoties nez kādu,smirdīgu ķīmiju,kas nu jau mēnešiem nav no mašīnas salona dabonama ārā !

Ķeguma iela , 2017-06-21 16:44:17

Dzīvoju Austrumu ielas rajonā,arī dzirdu gandrīz katru dienu tās gaudas.Liekas,ka šodien negaudoja.Vakar vairāk par stundu.Kā trauksmes sirēna.Sakumā domāju,ka trauksmes mācības,vai sirēnu izmēģina.Bet katru dienu gandrīz mēnesi ir gan par traku.

Juris , 2017-06-21 18:36:49

Man arī jautājums-no kurienes nāk ķīmijas smaka,kad vējš pūš Ogres virzienā.Kāds uzņēmums Pārogrē taču smirdinās.Pārogrēnieši atsaucieties.Nevar būt,ka neviens nedzird,nesaož un nezina.

***** , 2017-06-21 18:40:02

Man katru pavasari jāosta sūdu smaka,kad mēslo laukus Ciemupes zemnieks.Labi,ka tikai nedēļu un tikai sūdu smaka.Ķīmijas līdz mums neatnāk,bet sirēnu arī dzirdam.

^^^^ , 2017-06-21 18:42:29

Nu no pašapkalpošanās automazgātuves tiešām nāk ķīmijas smaka.

smaka , 2017-06-21 19:27:28

Man kaimiņam divas kuces - rej un smilkst katru dienu. Nesmird gan.

, 2017-06-21 22:39:33

Tev ir brangi paveicies.

kukū , 2017-06-21 22:51:28

Kuces varbūt arī nesmird,bet kuces labi saož kā smirdi tu.

to jā , 2017-06-22 10:17:35

Kāds sakars? Sieva nedod?

, 2017-06-22 10:46:38

Tev arī?

to jā , 2017-06-24 00:00:30

vai tiešām neviens nezin,kurš uzņēmums vai iestāde darbina trauksmes sirēnu Pārogrē,maizes kombināta vai Austrumu ielas rajonā?

Samanta , 2017-06-26 11:12:59

Maizes kombinātā nekas negaudo,strādāju tur.

saule , 2017-06-26 17:50:18

Samanta beidz lietot narkotikas, vai duļinus dzert, nekas negaudo

mahinators , 2017-06-27 14:27:57

Iespējams,ka gaudotājs ir metāllūžņu pieņemšanas placis Tolmets,kas atrodas nu jau bijušajā meristēmu teritorijā,tas ik pa laikam ieslēdz tādu,kā auto signalizācijas sirēnu,ar to padodot signālu autovadītājam,taču līdz Ķeguma ielai šī skaņa nudien nenonāk !

Ķeguma iela , 2017-06-27 22:02:48

Nu nezinu gan,mums māja Daugavas krastā Ciemupes virzienā un mēs gandrīz mēnesi dzirdējām trauksmes sirēnu gandrīz katru dienu .Skaņa tāda,kā kad Ogrē izmēģināja trauksmes sirēnu.Vispār jau ar tādām lietām nejoko.Ja kas gadītos un sirēnai būtu pamats,neviens vairs nereaģētu.Dzirdēt var tikai tad,ja tai laikā atrodas pagalmā,ja klausās mūziku,vai sēž pie tv.,protams,ka nedzirdēs.

Juris , 2017-06-28 09:37:31

Labdien. Ņemiet mazliet laika, lai izlasītu mūsu paziņojumu.

Vai jums ir bizness, kam nepieciešams finansējums, vai arī jums ir nepieciešama nauda personisku iemeslu dēļ, piemēram,; Parādu konsolidācija, mācību maksa, lai nopirktu īpašumu, piemēram, automašīnu, māju, lai saņemtu medicīnisko aprūpi utt? Mēs piedāvājam plašu finansējuma klāstu uzņēmumiem un personām, kam vajadzīga finansiāla palīdzība vai atbalsts dažādiem juridiskiem mērķiem.

Jūs varat pieteikties kā 100 000 ASV dolāru apmērā individuāli un 500 000 ASV dolāru kā sadarbības iestāde vai uzņēmums. Mūsu pakalpojumi ir patiesi un labi dokumentēti juridiskos nolūkos.

Sazinieties ar mums šodien, ja jums ir nepieciešams aizdevums.

E-pasts, lai sazinātos: anthonyhhname@gmail.com

Anthony HH , 2017-08-06 16:06:52

Laba diena, ikviens no manas valsts, mans vārds ir Cristina Santos no Latvijas, es atbraucu uz emuāru, lai norādītu uz sabiedrību, kas ir legitēta un bez izkrāpšanu, un uzņēmumu, kurā es vakar iznomāju 35 000,00 lvl aizdevumu, un es šoreiz atnācu šeit Testimis ikvienam, kam ir nepieciešams aizdevums, ka joprojām ir uzņēmums, par kuru vienmēr varat uzticēties un paļauties, jo manā gadījumā es atradu uzņēmumu ar nosaukumu Stella Rene aizdevumu sabiedrība, kas bija uzņēmums, kurā es ieņēmu aizdevumu vakar, tāpēc, lūdzu, sazinieties ar Ja jums šodien ir nepieciešams steidzams aizdevums, jo jūs vienmēr saņemsiet aizdevumu šeit zem e-pasta adreses {mrsstellareneloanfirm1@gmail.com}

Cristina Santos

Cristina Santos , 2017-08-11 18:40:19

sveiks mans vārds ir ANNA Es gribu izmantot šo mediju, lai pateiktu lielu paldies Jasmin noor Loan kompānijai par to, ko viņi darīja ar mani un manu ģimeni .... vispirms, kad es saņēmu viņu kontaktus tiešsaistē, es domāju, ka viņi bija tāpat kā citi viltus aizdevumu aizdevēji, kas izliekas, ka palīdzēja, bet es tikai gribēju izmēģināt manu vislielāko pārsteigumu pēc sazināšanās ar viņiem, es saņēmu savu aizdevumu 24 stundu laikā sazinoties ar viņiem, viņi vienkārši ir labākie, un es ticu viņiem ar manu dzīvi, jo viņi deva man jaunu dzīvi dzīvot ...... Lūdzam sazināties ar viņiem uz jasminnoorloancompany@gmail.com

ANNA , 2017-09-02 06:14:10

WE OFFER ALL KIND OF LOANS - APPLY FOR AFFORDABLE LOANS.

Are you a business man or woman? Are you in any financial mess or Do you need funds to start up your own business? Do you need a loan to start a nice Small Scale and medium business? Do you have a low credit score and you are finding it hard to obtain capital loan from local banks and other financial institutes?. Interested applicants should Contact us via email: PergoCF@cheerful.com ( PergoCF@qualityservice.com ) PergoCF@gmail.com

Our loans are well insured for maximum security is our priority, Our leading goal is to help you get the services you deserve, Our program is the quickest way to get what you need in a snap. Reduce your payments to ease the strain on your monthly expenses. Gain flexibility with which you can use for any purpose from vacations, to education, to unique purchases. Interested applicants should Contact us via email: PergoCF@cheerful.com ( PergoCF@qualityservice.com ) PergoCF@gmail.com

We offer a wide range of financial services which includes: Business Planning, Commercial and Development Finance, Properties and Mortgages, Debt Consolidation Loans, Business Loans, Private loans, Home Refinancing Loans with low interest rate at 1.00% per annul for individuals, companies and corporate bodies. Get the best for your family and own your dream home as well with our General Loan scheme. Interested applicants should Contact us via email: PergoCF@cheerful.com ( PergoCF@qualityservice.com ) PergoCF@gmail.com

Please, contact us for more information: PergoCF@qualityservice.com ( PergoCF@gmail.com ) PergoCF@cheerful.com
Kindly write us back with the loan information;
- Complete Name:
- Loan amount needed:
- Loan Duration:
- Purpose of loan:
- City / Country:
- Telephone:
- How Did You Hear About Us:

If you are interested to get a loan then kindly write us with the loan requirement. Please, contact us for more information: PergoCF@qualityservice.com ( PergoCF@gmail.com ) PergoCF@cheerful.com
Yours Sincerely,
Mrs. Ceren Kelly
PergoCF@gmail.com
PergoCF@qualityservice.com
PergoCF@cheerful.com

We look forward to hear from you ASAP

Interested applicants should Contact us via email: PergoCF@cheerful.com

PergoCF@gmail.com , 2017-09-16 00:53:53

Are you a business man or woman? Are you in any financial mess or Do you need funds to start up your own business? Do you need a loan to start a nice Small Scale and medium business? Do you have a low credit score and you are finding it hard to obtain capital loan from local banks and other financial institutes?. Interested applicants should Contact us via email: PergoCF@cheerful.com ( PergoCF@qualityservice.com ) PergoCF@gmail.com

Mrs. Ceren , 2017-09-16 00:55:22

Our loans are well insured for maximum security is our priority, Our leading goal is to help you get the services you deserve, Our program is the quickest way to get what you need in a snap. Reduce your payments to ease the strain on your monthly expenses. Gain flexibility with which you can use for any purpose from vacations, to education, to unique purchases. Interested applicants should Contact us via email: PergoCF@cheerful.com ( PergoCF@qualityservice.com ) PergoCF@gmail.com

We offer a wide range of financial services which includes: Business Planning, Commercial and Development Finance, Properties and Mortgages, Debt Consolidation Loans, Business Loans, Private loans, Home Refinancing Loans with low interest rate at 1.00% per annul for individuals, companies and corporate bodies. Get the best for your family and own your dream home as well with our General Loan scheme. Interested applicants should Contact us via email: PergoCF@cheerful.com ( PergoCF@qualityservice.com ) PergoCF@gmail.com

Please, contact us for more information: PergoCF@qualityservice.com ( PergoCF@gmail.com ) PergoCF@cheerful.com
Kindly write us back with the loan information;
- Complete Name:
- Loan amount needed:
- Loan Duration:
- Purpose of loan:
- City / Country:
- Telephone:
- How Did You Hear About Us:

If you are interested to get a loan then kindly write us with the loan requirement. Please, contact us for more information: PergoCF@qualityservice.com ( PergoCF@gmail.com ) PergoCF@cheerful.com
Yours Sincerely,
Mrs. Ceren Kelly
PergoCF@gmail.com
PergoCF@qualityservice.com
PergoCF@cheerful.com

We look forward to hear from you ASAP

Interested applicants should Contact us via email: PergoCF@cheerful.com

PergoCF@gmail.com , 2017-09-25 23:30:21

Vai jums ir nepieciešams kredīts nekavējoties? Vai jums ir slikta kredīta? Vai jums ir nepieciešams kredīts, lai sāktu savu biznesu, ja bankas tiek noraidītas? Neskatoties uz sliktiem / sliktiem kredītreitingiem, mēs piešķiram kredītus cilvēkiem. Privātpersonām un uzņēmumiem mēs samaksāsim gan uzņēmējdarbības, gan privātos aizdevumus ar 2% likmi, ar zemu procentu likmi, ar ilgtermiņa un īstermiņa izvēli. Ātri un droši, šodien izmantojiet un saņemiet tūlītējas atbildes. aizdevumi ir labi apdrošināti, 100% garantēti, un klientiem tiek piešķirta maksimālā drošības garantija. Lai iegūtu plašāku informāciju, sazinieties ar mums pa michaelrichard073@gmail.com un saņemiet kredītu šodien
E-pasts: (michaelrichard073@gmail.com)

michael richard , 2017-12-18 17:52:28

Estoy contento hoy de que obtuve un préstamo de esta compañía legítima después de muchos años de pérdidas financieras y también me timaron en el proceso hasta que conocí a este gran hombre que me ayudó con un préstamo de $ 533,000 y aconsejaré a todos los solicitantes de préstamos para contactar esta empresa por correo electrónico: williamsloans6@yandex.com, whatsapp en +1 (214) 305-8945.

MR WILLIAMS , 2018-04-04 05:21:01

Alaska USA Finance and Capital Limited pašlaik piedāvā visu veidu aizdevumus sabiedrībai @ 3% procentu likmi. Mēs izsniedzam kredītus no €5,000 līdz €500,000,000.00. Mūsu aizdevumi ir labi apdrošināti, lai nodrošinātu maksimālu drošību, ir mūsu prioritāte. Visiem ieinteresētajiem pretendentiem jānosūta atbildes uz mūsu e-pasta adresi: unique2aal@gmail.com

Email : unique2aal@gmail.com
Tālr. #: +12542420879

Loan offer , 2018-05-12 16:43:21

Alaska USA Finance and Capital Limited pašlaik piedāvā visu veidu aizdevumus sabiedrībai @ 3% procentu likmi. Mēs izsniedzam kredītus no €5,000 līdz €500,000,000.00. Mūsu aizdevumi ir labi apdrošināti, lai nodrošinātu maksimālu drošību, ir mūsu prioritāte. Visiem ieinteresētajiem pretendentiem jānosūta atbildes uz mūsu e-pasta adresi: unique2aal@gmail.com

Email : unique2aal@gmail.com
Tālr. #: +12542420879

Loan offer , 2018-05-12 16:43:22

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet