vēlešanas ogrē
Šodien vēlējot savā iecirknī Skolas ielā,radās ļoti nepatīkama sajūta,ka šeit neviens vēlētājus negaida,ļoti nelaipnas reģistrātores,telpas nesakārtotas,izskatijās,ka vēlešanu iecirknis sakārtots lielā steigā,nu ļoti nepatīkami tur jutos.
Man Skolas ielā gan reģistratores bija laipnas, gan jaunieši pie ieejas bija laipni. Turklāt jāņem vērā, ka tā ir sporta zāle, neko tur īpaši nevar izskaistināt. Tikai mulsināja tas, ka pie ieejas man prasīja "numuru" - nesapratu, kas par numuru. Citās bildēs redzu, ka reģistrācija noritēja pēc uzvārda burtiem, nevis numura, kas šeit pie ieejas durvīm ilgi tika meklēts pēc uzvārda, jo iepriekš taču bija teikts, ka uzaicinājums uz vēlēšanām nav jāņem līdzi, un tikpat ilgi atkal tika meklēts uzvārds pēc numura reģistrējoties.
Man arī šodien izjūtas bija negatīvas. - nelaipna attieksme, stāvēju kājās, pat nepiedāvāja apsēsties. un kur nu vēl sajūta, ka traucē darboņu savstarpējās tenkas.
mūsu ciemā vēlē miss
paši vēlē paši
mūzikas skola pat nelaida iekša uzreiz pasi vajag parādīt,pagājuša reize tā nebija
Pie mums Darza iela bija laipni un patikami jauni cilveki! Drusku bija rinda ,bet atri nobalsojam,viss bija labi!
man arī nepatika sievietes kas stāvēja pie durvīm mūzikas skola.
Ogrenet gaidām jaunumus par balsošanu,gribam apsveikt Helmani.
gribi - ej un sveic, ko vel gaidi
Dārza iela jums bija patīkams ka tur balsoja prezidents.
Jā, Skolas ielas vēlēšanu iecirknis šorīt mani patiešām pārsteidza. Saņēmu tikai divus
sarakstus,kad iebildu kāpēc tā, tad no lielās kaudzītes diezgan nelaipni iedeva lapas 15 lapas.
Ceru, ka tā bija kļūda.
Jā pat zināju iepriekš ka plkst 9.30 prezidents vēlēs savā Darza ielas iecirknī.dažiem pat pateicu lai iet tajā laikā vēlēt.
Skolas ielas iecirknī vispirms man pateica ka mana numura kā tāda sarakstā nav, nācās pašai to atrast un parādīt gados ļoti nejaunajai darbiniecei, pēc tam man lika parakstīties vienu rindiņu augstāk - cita cilvēka vietā. Labi, ka pati pamanīju kļūmi. Vairs nebrīnos par to ka kaut kur cilvēks nevar novēlēt jo kāds viņa vietā jau ir parakstījies.
Lasu un brīnos...Skolas ielas iecirknī viss bija ok...visi laipni, labdien utt., palīdzēja atrast numuru....savādi, šķiet, ka jūs gribējāt, lai klanās jums līdz zemei:-)
Uz kuram ta var attiekties,
Mes piedavajam Personal, komercialam un uznemejdarbibas aizdevumus ar loti minimalu gada procentu likmes, ka zema ka 2% 1 gada laika lidz 50 gadiem atmaksas darbibas laika uz jebkuru pasaules dalu. Mes dodam aizdevumus robežas no €5,000 lidz € 100.000.000 eiro. Musu aizdevumi ir labi apdrošinats maksimalu drošibu ir musu prioritate.
Ieinteresetajam personam jasazinas ar mani pa e-pastu
Aizdevejs nosaukums: Justin Williams
Aizdeveja E-pasts: justinemr9@gmail.com
Aiznemeji INFORMACIJA
VARDS:
Kredita summa:
ILGUMS:
PHONE #:
VALSTS:
Piezime: visi e-pasti tiek nosutiti uz musu e-pastu justinemr9@gmail.com vairak info.
Labdien. Ņemiet mazliet laika, lai izlasītu mūsu paziņojumu.
Vai jums ir bizness, kam nepieciešams finansējums, vai arī jums ir nepieciešama nauda personisku iemeslu dēļ, piemēram,; Parādu konsolidācija, mācību maksa, lai nopirktu īpašumu, piemēram, automašīnu, māju, lai saņemtu medicīnisko aprūpi utt? Mēs piedāvājam plašu finansējuma klāstu uzņēmumiem un personām, kam vajadzīga finansiāla palīdzība vai atbalsts dažādiem juridiskiem mērķiem.
Jūs varat pieteikties kā 100 000 ASV dolāru apmērā individuāli un 500 000 ASV dolāru kā sadarbības iestāde vai uzņēmums. Mūsu pakalpojumi ir patiesi un labi dokumentēti juridiskos nolūkos.
Sazinieties ar mums šodien, ja jums ir nepieciešams aizdevums.
E-pasts, lai sazinātos: anthonyhhname@gmail.com
Esmu Paul Martinez, privāts aizdevējs, mēs pašlaik piedāvājam visu veidu aizdevumus plašai sabiedrībai. Mēs piedāvājam no 2 000 eiro līdz 5 miljoniem eiro, aizdevuma termiņš no 1 līdz 30 gadiem, procentu likme 2%, lai saņemtu sīkāku informāciju, sazinieties ar mūsu aizdevēju: paulmartinez811@gmail.com
Alaska USA Finance and Capital Limited pašlaik piedāvā visu veidu aizdevumus sabiedrībai @ 3% procentu likmi. Mēs izsniedzam kredītus no €5,000 līdz €500,000,000.00. Mūsu aizdevumi ir labi apdrošināti, lai nodrošinātu maksimālu drošību, ir mūsu prioritāte. Visiem ieinteresētajiem pretendentiem jānosūta atbildes uz mūsu e-pasta adresi: unique2aal@gmail.com
Email : unique2aal@gmail.com
Tālr. #: +12542420879