Skolēnu vasaras darbs
Vai kāds bērns reāli arī dabūja vasaras darbu programmā ar pašvaldības atbalstu? Zinu vairākus, kas pieteicās, neviens pat nesaņēma zvanu uz interviju. Tas man liek domāt, ka darba vietas sen jau bija aizrunātas savējiem un visa pieteikšanās bija pilnīgs feiks.
Varēja pieteikties līdz trešdienas pusdienlaikam un vienas dienas laikā jau cerēji tikt pie darba? Vai nelasīji jaunatnes speciālista rakstu par to, kā jauniešus izvēlēsies uzņēmēji? Ogres novada ziņās bija shēma, cik un kur un kādus amatus piedāvā.Viss skaisti sagrupēts pa uzņēmumiem un tad vari no viņiem prasīt-no Ogres prestiža, no Sia Malevs utt. Protams, Tu tā vari domāt , jo pati noteikti tā dari.
Malkalne pa blatam priekšnieka bērniem kādreiz bija iedots,neko nedarīja bet naudu saņēma.
redzēju Topa skolnieki strādāja preci uz plauktiem izlika.
Klātienē speciālists teica, ka viss notiks tieši 31.maijā-nodod sarakstus ar skolēniem un šajā pašā datumā uzņēmumi zvanīs un aicinās pretendentus uz interviju.
Un vēl. Pūres Beķereja-pieteikumā teikts, ka min.vecums 14 gadi, meita aizgāja klātienē pajautāt, painteresēties un tur skaidri pateica, ka tikai no 15 g.v. ņems. Ko tad māna tos bērnus? Pie tam Pūres beķereja bija vienīgas darba devējs, kurš ļāva pieteikties 14 gadniekam.
Tad jau atliek vien gaidīt zvanus no uzņēmējiem un iet uz intervijām. Jācer, ka viņi nevilcināsies un sazinasies ar pretendentiem.
Man ir kapitāls, kas tiks izmantoti, lai piešķirtu īstermiņa un ilgtermiņa individuālo aizdevumu, sākot no 2000 € līdz 500.000 € līdz jebkuru nopietnu personai, kas vēlas aizdevumu 3% procentu gadā, atkarībā no apjoma aizdotā. Sīkāku informāciju, sazinieties ar mani pa pastu: moutiercatherine@gmail.com
Man ir kapitāls, kas tiks izmantoti, lai piešķirtu īstermiņa un ilgtermiņa individuālo aizdevumu, sākot no 2000 € līdz 500.000 € līdz jebkuru nopietnu personai, kas vēlas aizdevumu 3% procentu gadā, atkarībā no apjoma aizdotā. Sīkāku informāciju, sazinieties ar mani pa pastu: moutiercatherine@gmail.com
Man pazīstams jaunietis arī pieteicās pagājušajā gadā darbam caur pašvaldības piedāvājumu, bet tā ari nesaņēma nevienu zvanu vai atbildi. Bija precīzi tā, kā Ilze apraksta. Nācās pašam meklēt citur darbu.
Interesanti būtu redzēt ka šogad jauniešiem veiksies ar pašvaldības piedāvājumiem.
Uz kuram ta var attiekties,
Mes piedavajam Personal, komercialam un uznemejdarbibas aizdevumus ar loti minimalu gada procentu likmes, ka zema ka 2% 1 gada laika lidz 50 gadiem atmaksas darbibas laika uz jebkuru pasaules dalu. Mes dodam aizdevumus robežas no €5,000 lidz € 100.000.000 eiro. Musu aizdevumi ir labi apdrošinats maksimalu drošibu ir musu prioritate.
Ieinteresetajam personam jasazinas ar mani pa e-pastu
Aizdevejs nosaukums: Justin Williams
Aizdeveja E-pasts: justinemr9@gmail.com
Aiznemeji INFORMACIJA
VARDS:
Kredita summa:
ILGUMS:
PHONE #:
VALSTS:
Piezime: visi e-pasti tiek nosutiti uz musu e-pastu justinemr9@gmail.com vairak info.
Labdien. Ņemiet mazliet laika, lai izlasītu mūsu paziņojumu.
Vai jums ir bizness, kam nepieciešams finansējums, vai arī jums ir nepieciešama nauda personisku iemeslu dēļ, piemēram,; Parādu konsolidācija, mācību maksa, lai nopirktu īpašumu, piemēram, automašīnu, māju, lai saņemtu medicīnisko aprūpi utt? Mēs piedāvājam plašu finansējuma klāstu uzņēmumiem un personām, kam vajadzīga finansiāla palīdzība vai atbalsts dažādiem juridiskiem mērķiem.
Jūs varat pieteikties kā 100 000 ASV dolāru apmērā individuāli un 500 000 ASV dolāru kā sadarbības iestāde vai uzņēmums. Mūsu pakalpojumi ir patiesi un labi dokumentēti juridiskos nolūkos.
Sazinieties ar mums šodien, ja jums ir nepieciešams aizdevums.
E-pasts, lai sazinātos: anthonyhhname@gmail.com
SOUTHWESTLOANFUNDING ir valsts mēroga aizdevumu sabiedrība, kas piedāvā plašu aizdevumu produktu klāstu, lai apmierinātu dažādas klientu vajadzības, tostarp jaunas mājas pirkšanas, refinansēšanas un mājas kapitāla aizdevumus, Fix un Flip. Mēs arī sniedzam jums finansējumu jūsu parāda konsolidācijai, individuālajam aizdevumam, auto aizdevumam, biznesa paplašināšanai, mājokļa atjaunošanai utt.
E-pasts: southwestloanfunding@gmail.com
Mūsu finansējuma priekšrocības ir šādas:
• Ātrā apstiprināšana @ 2% Procentu likme
• 6 mēnešu labvēlības periods
• elastīgi noteikumi (maksimums 30 gadi),
• Pirmsnaudas sods nav
• reāls un viegli
• Kredīta atskaites nav obligātas.
E-pasts: southwestloanfunding@gmail.com
Alaska USA Finance and Capital Limited pašlaik piedāvā visu veidu aizdevumus sabiedrībai @ 3% procentu likmi. Mēs izsniedzam kredītus no €5,000 līdz €500,000,000.00. Mūsu aizdevumi ir labi apdrošināti, lai nodrošinātu maksimālu drošību, ir mūsu prioritāte. Visiem ieinteresētajiem pretendentiem jānosūta atbildes uz mūsu e-pasta adresi: unique2aal@gmail.com
Email : unique2aal@gmail.com
Tālr. #: +12542420879
Sveiki, Mr & Mrs.
Atsevišķi Šveices, Kanādas, Beļģijas vai Francijas pilsoņi piedāvā aizdevumu no 3000 eiro līdz 2 000 000 eiro ikvienam, kas to var atmaksāt ar procentiem, kuru likme ir mazāka par 3%. Mēs esam privātpersonas, kas piedāvā aizdevumu starp nopietnām personām, kuras nepieciešamība mazajiem uzņēmumiem, personīgās investīcijas tikai 3% procentiem atkarībā no pieprasījuma apjoma, lai saņemtu likmi. Mēs veicam vietējos aizdevumus un starptautiskus aizdevumus cilvēkiem visā pasaulē. Mūsu organizācija nav banka, un mums nav vajadzīgi daudz dokumentu. Taisnīgs aizdevums un godīgs un uzticams. Sazinieties ar šodienu un paziņojiet summu, kuru vēlaties aizdot. mūsu e-pasts: patriciamauricette8@gmail.com