Donoru dienas info
Kāpēc ogrenetā nebija info par donoru dienu Ogrē, kura notika 8. maijā?
Labdien! Tādēļ, ka Valsts asinsdonoru centrs nebija atsūtījis informāciju par plānoto izbraukumu jeb donoru dienu. Beidzamais e-pasts no VADC saņemts 11.aprīlī, kurā informēts par veicamajiem izbraukumiem aprīlī.
http://www.ovv.lv/23-maija-donoru-diena-lielvarde/
VADC lapā jau arī nebija, varbūt paprasi tur?
Uz kuram ta var attiekties,
Mes piedavajam Personal, komercialam un uznemejdarbibas aizdevumus ar loti minimalu gada procentu likmes, ka zema ka 2% 1 gada laika lidz 50 gadiem atmaksas darbibas laika uz jebkuru pasaules dalu. Mes dodam aizdevumus robežas no €5,000 lidz € 100.000.000 eiro. Musu aizdevumi ir labi apdrošinats maksimalu drošibu ir musu prioritate.
Ieinteresetajam personam jasazinas ar mani pa e-pastu
Aizdevejs nosaukums: Justin Williams
Aizdeveja E-pasts: unique2aal@gmail.com
Aiznemeji INFORMACIJA
VARDS:
Kredita summa:
ILGUMS:
PHONE #:
VALSTS:
Piezime: visi e-pasti tiek nosutiti uz musu e-pastu unique2aal@gmail.com vairak info.
Man ir kapitāls, kas tiks izmantoti, lai piešķirtu īstermiņa un ilgtermiņa individuālo aizdevumu, sākot no 2000 € līdz 500.000 € līdz jebkuru nopietnu personai, kas vēlas aizdevumu 3% procentu gadā, atkarībā no apjoma aizdotā. Sīkāku informāciju, sazinieties ar mani pa pastu: moutiercatherine@gmail.com
Man ir kapitāls, kas tiks izmantoti, lai piešķirtu īstermiņa un ilgtermiņa individuālo aizdevumu, sākot no 2000 € līdz 500.000 € līdz jebkuru nopietnu personai, kas vēlas aizdevumu 3% procentu gadā, atkarībā no apjoma aizdotā. Sīkāku informāciju, sazinieties ar mani pa pastu: moutiercatherine@gmail.com
Labdien. Ņemiet mazliet laika, lai izlasītu mūsu paziņojumu.
Vai jums ir bizness, kam nepieciešams finansējums, vai arī jums ir nepieciešama nauda personisku iemeslu dēļ, piemēram,; Parādu konsolidācija, mācību maksa, lai nopirktu īpašumu, piemēram, automašīnu, māju, lai saņemtu medicīnisko aprūpi utt? Mēs piedāvājam plašu finansējuma klāstu uzņēmumiem un personām, kam vajadzīga finansiāla palīdzība vai atbalsts dažādiem juridiskiem mērķiem.
Jūs varat pieteikties kā 100 000 ASV dolāru apmērā individuāli un 500 000 ASV dolāru kā sadarbības iestāde vai uzņēmums. Mūsu pakalpojumi ir patiesi un labi dokumentēti juridiskos nolūkos.
Sazinieties ar mums šodien, ja jums ir nepieciešams aizdevums.
E-pasts, lai sazinātos: anthonyhhname@gmail.com
aizdevumi bez nodrošinājuma.
aizdevumi no 6 000 levs - 500 000 levs
procentu likme ir 3% gadā
ātrs apstiprinājums 24-48 stundu laikā
aizdevumi uzņēmējdarbībai, ieguldījumi, personīgie lietojumi
ilgtermiņa un īstermiņa
Piesakieties tagad, kamēr piedāvājums ilgst.
e-pasts: 2324company@gmail.com
Viber: +16316333962
whatsapp: +16316333962