TAUTAS BALSS
VISĀS MALĀS RAKSTA PAR PAŠVALDĪBU VĒLĒŠANĀM, BET MAN LIEKAS KA CILVEKI JAU SEN NEKAM UN NEVIENAM NETIC (vismaz lielākā daļa),JO IR DAUDZ SVARĪGĀKAS LIETAS,PAR KO LAUZĪT GALVU.PARUNASIM piem. PAR ALGĀM! KAUTKĀ NEDZIRD KA KĀDS DEPUTĀTS VAI UZŅĒMĒJS PIRMS VĒLĒŠANĀM SAVIEM DARBINIEKIEM BŪTU PASOLĪJIS PIEMEST KĀDU CENTIŅU. BET RIMI TĪKLS SAVIEM KADRIEM BEZ KĀDĀM VĒLĒŠANĀM PACĒLIS ALGU LIKMES. PASKATAMIES APKART, KAS NOTIEK OGRĒ? APKLAUŠINOT PAZIŅU LOKU,IZRĀDĀS-VISMAZĀKAS ALGAS OGRĒ IR SLAVENAJĀ T O P UZŅĒMUMĀ! TO JAU ARĪ VAR SAPRAST PĒC LIELĀS KADRU MAINĪBAS, DARBINIEKI NĀK UN IET NEPASTRĀDĀJUŠI NE MĒNESI.CIK TAD ILGI STAIGĀS,PIENĀKS BRĪDIS KAD VAIRS NEBŪS KAM NĀKT,JA NEKAS NEMAINĪSIES ALGU JAUTĀJUMĀ,JA NU TIKAI TĀDI KADRI NĀKS,KURUS JAU VAIRS NEKUR NEPIEŅEM(iedzēraji un t.m.l.) tas tāds
L I E L S AKMENS T O P SAIMNIEKU DĀRZIŅĀ!
Pakārt viņus!
Zināju ka mana tauta varētu būt pastulba bet ne jau tik lielā mērā.
Zināju ka mana tauta varētu būt pastulba bet ne jau tik lielā mērā.
Ļoti pareizs uzrakstīts.
Un ko Tu vai mēs varam darīt šīs TOP lietas labā? Nebalsot par TOP īpašnieku? Kurš tas ir un vai viņš kandidē?
Cik maksā top īpašnieks? Wasabi īpašnieks millers kurš kandidē maksā 12 EUR dienā pims nodokļiem. Vai tiešām Ceplitis vēl mazāk?
neticu-12eur dienā? a cik dienas mēnesī strādā?
jautājums Just am-par ko runa, kā izpaužas tavas,manas tautas stulbums?
noziedzigais vienotibas gruppejums un vina sekotaji uzdarbojas.
ar TOPU vispār, man liekas, ir pilnīgs ČAU! Nezinu, kā tur ar algām, bet bardaks tur totāls! man liekas ka tur vai nu saimnieki nomainījušies vai kā,bet jau piegriezies,ka mūžīgi tur TĀ KASES UZKARĀS ,TĀ NEVAR VIEN SAGAIDĪT, KAD KASIERES TUR IZBAKSTĪS AR ROKĀM GAROS SVĪTRU KODUS PRECĒM, jo noskanēt vienkārši NEVAR! TA mūžīgi kartes neiet! A P N I C I S!!!!!!!!!!!! jau sen laiks nomainīt tos vecos lūžņus( kases,svarus) pret ko jaunu,modernāku! bet tad jau darbiniekiem lielākas algas neredzet kā savas ausis...(droši vien..)
Uz kuram ta var attiekties,
Mes piedavajam Personal, komercialam un uznemejdarbibas aizdevumus ar loti minimalu gada procentu likmes, ka zema ka 2% 1 gada laika lidz 50 gadiem atmaksas darbibas laika uz jebkuru pasaules dalu. Mes dodam aizdevumus robežas no €5,000 lidz € 100.000.000 eiro. Musu aizdevumi ir labi apdrošinats maksimalu drošibu ir musu prioritate.
Ieinteresetajam personam jasazinas ar mani pa e-pastu
Aizdevejs nosaukums: Justin Williams
Aizdeveja E-pasts: unique2aal@gmail.com
Aiznemeji INFORMACIJA
VARDS:
Kredita summa:
ILGUMS:
PHONE #:
VALSTS:
Piezime: visi e-pasti tiek nosutiti uz musu e-pastu unique2aal@gmail.com vairak info.
Uz kuram ta var attiekties,
Mes piedavajam Personal, komercialam un uznemejdarbibas aizdevumus ar loti minimalu gada procentu likmes, ka zema ka 2% 1 gada laika lidz 50 gadiem atmaksas darbibas laika uz jebkuru pasaules dalu. Mes dodam aizdevumus robežas no €5,000 lidz € 100.000.000 eiro. Musu aizdevumi ir labi apdrošinats maksimalu drošibu ir musu prioritate.
Ieinteresetajam personam jasazinas ar mani pa e-pastu
Aizdevejs nosaukums: Justin Williams
Aizdeveja E-pasts: justinemr9@gmail.com
Aiznemeji INFORMACIJA
VARDS:
Kredita summa:
ILGUMS:
PHONE #:
VALSTS:
Piezime: visi e-pasti tiek nosutiti uz musu e-pastu justinemr9@gmail.com vairak info.
Alaska USA Finance and Capital Limited pašlaik piedāvā visu veidu aizdevumus sabiedrībai @ 3% procentu likmi. Mēs izsniedzam kredītus no €5,000 līdz €500,000,000.00. Mūsu aizdevumi ir labi apdrošināti, lai nodrošinātu maksimālu drošību, ir mūsu prioritāte. Visiem ieinteresētajiem pretendentiem jānosūta atbildes uz mūsu e-pasta adresi: unique2aal@gmail.com
Email : unique2aal@gmail.com
Tālr. #: +12542420879
Alaska USA Finance and Capital Limited pašlaik piedāvā visu veidu aizdevumus sabiedrībai @ 3% procentu likmi. Mēs izsniedzam kredītus no €5,000 līdz €500,000,000.00. Mūsu aizdevumi ir labi apdrošināti, lai nodrošinātu maksimālu drošību, ir mūsu prioritāte. Visiem ieinteresētajiem pretendentiem jānosūta atbildes uz mūsu e-pasta adresi: unique2aal@gmail.com
Email : unique2aal@gmail.com
Tālr. #: +12542420879