Skolotājas
Labdien! Vai bijušo sākumskolas skolēnu mammas nevar sniegt informāciju par Jaunogres vidusskolas skolotājām Strelkovu un Tazovu k-dzēm?
Mums jāiet pirmāja klasīte un nevaram izvēlēties skolotāju. Kā zinams, liela nozīme ir pirmai skolotajai. Paldies jau iepriekš
nezinu kāda Strelkova skolotāja bet ka politiķis pilnīgi nulle,iegāja Ogres dome no Saskaņas saraksta un bija dome statists,skatījās Bartkevičam mute un balsoja ka viņam vajadzēja.
Manuprāt ļoti neglīti publiski apspriest cilvēkus pašai paliekot anonīmai. Informāciju ievākt var arī neizmantojot forumus. Izteiktos viedokļus tāpat nevarēsiet pārbaudīt, tikai uzzināsiet, kurai no viņām nelabvēļi vairāk lasa ogrenetu.
Strelkova!!!!!!
Strelkova!!!!!!
Strelkova!!!!!!
Strelkova!!!!!!
Man liekas forumos neviens savus datus ar personas kodiem neliiek. Info par zobu ārstiem vācam kāpēc par skolotājiem nevar?
Tev pašai vajag sākt ar pirmo klasi, savu brīnumčadu sūti uz ārzemēm vai paņem privātskolotāju.
gribēju tikai pateikt kritiķiem, ka pilnīgi normāli ir painteresēties kādu skolotāju izvēlēties, ja jau reiz tāda iespēja tagad ir. nekas personīgi, bet, kā var noprast, viena no minētajām kandidātēm ir politiski aktīva - man tas laikam nepatiktu.
Paldies visiem, kas izteicās. Diemžēl tā arī nekādas info nesaņēmam.
Abas šīs kolēģes ir lieliskas, kurām rūp gan viņu skolēnu zināšanas, gan viņu emocionālā pasaule. Es balsotu par vienu, ja jau reiz jāizvēlas, jo Lidija Strelkova ir lielisks pedagogs, kas ir pratusi iemācīt pat viskūtrākos skolēnus, nerunājot par izcilniekiem. Atnāciet uz skolu, cienījamā Antoņina, varēsiet uzzināt arī vairāk!
Jā, ir normāli painteresēties, bet ne forumos, pieprasot "sniegt informāciju". Domāju, ka tas tas ir ļoti nekorekti. Tas nav vienīgais veids kā noskaidrot vajadzīgo informāciju.
"Mums jāiet pirmajā klasē", tā jau ir mātes diagnoze. "Mums" vai bērnam?
Jā, ir normāli painteresēties, bet ne forumos, pieprasot "sniegt informāciju". Domāju, ka tas tas ir ļoti nekorekti. Tas nav vienīgais veids kā noskaidrot vajadzīgo informāciju.
"Mums jāiet pirmajā klasē", tā jau ir mātes diagnoze. "Mums" vai bērnam?
bet kur tad cilvēkam jauzin par skolotajiem,pareizs Antoņina uzprasīja.
Spriežot pēc pareizrakstības kļūdām, "Antoņina" un "viedoklis" ir viens un tas pats rakstītājs/a.
Jā, esmu krieviete, tāpec ir kļūdas. Bet ar "viedoklis" man nav nekāda sakara. Un es pateicos visiem, kas izteicas. Par "mums jāiet"- vienkārši tik dziļi nepadomāju (tas būtu aktuāli kādos padsmit gados, nevis prmklasniekam). Atdevišķo paldies "kolēģei". Bet skolā diemžēl neko noskaidrot nevar, vismaz man neizdevās,
Pie mana vecākā dēla bērnudārzā bija organizēta sapulce, bija atnākušas skolotājas, mēs vismaz ārēji varējam iepazīties ar skolotājām un izvēlēties savam bērnam piemērotāko. Toreiz izvēlētos skolotāju mēs nenokļūdamies, esam loti apmierināti, bet tagad tādas prakses nav. Skolā kopsapulcē bija tikai nosauktas skolotāju uzvārdi un viss, pat ar viņam neiepazistināja. Griežoties forumā, gribēju dabūt info no skolēnu mammām gan pozitīvos, gan negatīvos, un godā vārds nesaprotu, kas ir nekorekts, jo par ārstiem info vācam, jo gribam saņemt kvalitatīvo pakalpojumu, bet skolotājs, manuprāt, ir nemaz nav mazāk svarīgs par ārstu, pie tam- pirmais skolotājs.
Bet nu OK. Paldies un beidzam.
Antoņina, neuztraucieties par to ko še katrs sarunā.
Par skolotajām - vismaz Ogres 1.vidusskolā - pieteicāmies pie vienas, tas nemaz netika ņemts vērā. Tikām pie citas un tā izradījās brīnišķiga skolotaja. Tā kā laimes spēle. Un ja arī aizietu uz skolu, vai tad kāds teiktu - lūk ši skolotaja ir labāka par šo. Ne taču.
Un par mēs iesim skolā - teiciens pavisam pareizs. Līdz ar bērnu skola sāk iet arī viņa vecāki, ja vien bērns vinus interesē. Tā kā nav ko uzbraukt par šo teicienu..
Paldies par sapratni. Loti patikami saņemt tādu ierakstu. Ceru, ka manam dēlam viss būs labi.
Uz kuram ta var attiekties,
Mes piedavajam Personal, komercialam un uznemejdarbibas aizdevumus ar loti minimalu gada procentu likmes, ka zema ka 2% 1 gada laika lidz 50 gadiem atmaksas darbibas laika uz jebkuru pasaules dalu. Mes dodam aizdevumus robežas no €5,000 lidz € 100.000.000 eiro. Musu aizdevumi ir labi apdrošinats maksimalu drošibu ir musu prioritate.
Ieinteresetajam personam jasazinas ar mani pa e-pastu
Aizdevejs nosaukums: Justin Williams
Aizdeveja E-pasts: unique2aal@gmail.com
Aiznemeji INFORMACIJA
VARDS:
Kredita summa:
ILGUMS:
PHONE #:
VALSTS:
Piezime: visi e-pasti tiek nosutiti uz musu e-pastu unique2aal@gmail.com vairak info.
Uz kuram ta var attiekties,
Mes piedavajam Personal, komercialam un uznemejdarbibas aizdevumus ar loti minimalu gada procentu likmes, ka zema ka 2% 1 gada laika lidz 50 gadiem atmaksas darbibas laika uz jebkuru pasaules dalu. Mes dodam aizdevumus robežas no €5,000 lidz € 100.000.000 eiro. Musu aizdevumi ir labi apdrošinats maksimalu drošibu ir musu prioritate.
Ieinteresetajam personam jasazinas ar mani pa e-pastu
Aizdevejs nosaukums: Justin Williams
Aizdeveja E-pasts: justinemr9@gmail.com
Aiznemeji INFORMACIJA
VARDS:
Kredita summa:
ILGUMS:
PHONE #:
VALSTS:
Piezime: visi e-pasti tiek nosutiti uz musu e-pastu justinemr9@gmail.com vairak info.