Frizētava
Lūdzu iesakiet, ko darīt, ja salonā veikta noturīgā matu taisnošana par labu summiņu, bet diemžēl nav sasniegts kārotais rezultāts, jo taisni vienīgi gali? Vai būtu 14 dienu laikā jāzvana viņiem un jāatkārto procedūra, vai labāk nogaidīt un maksāt atkal pilnu cenu?
kā besīīīī šīs princešu problēmas......
nogaidi un maksā pilnu cenu,d!
Tās nav princešu problēmas, bet gan procedūra, kuru veic reizi 4-6 mēnešos sākot no 150 eur uz augšu.
ak tu šausmas, es atkal domāju kā saskrullēt matiņus!
Katram savs. Būtībā šo taisnošanu veic dažāda gada gājuma sievietes un arī vīrieši, kuriem mati pārāk traki no dabas skrullējas, zināms, ka to var darīt arī bērni no 15 gadu vecuma - nezinu kāds sakars te ar princesēm.
Bet, ja grib saskrullēt, var ielikt ilgviļņus, nebūs jādomā kā skrullēt.
Jā katrs grib to kā viņam nav. Skruļainie - taisnus matus. Taisnie mati - skruļainus.
debilkas, nav kur naudu likt..........
Hei. Es prasīju normālu atbildi nevis debates par to, ko katram gribas. Zvanīt uz salonu un sarunāt atkārtotu procedūru par atlaidi, vai nogaidīt pāris mēn un tad pieteikties par pilnu maksu?
kā gribi tā dari,vai tu domā,ka kādam tavā vietā jādomā.
jāā, kārtējā blondinka! :)
vai tik humpalās nestrādā blakus manai mājai?
sen varēji pazvanīt uz salonu un parunāt, nevis šeit dirnēt un "blusas" ķert!
Man arī ar taisnošanu 1x perfekti, bet citā ilgi neturas!
Taisīji ķīmisko vai keratīna matu taisnošanu? Tā laikam ir daudziem, ka pirmajā reizē frizieri uztaisa perfekti, nākošajās mazliet nolaiž greizi.
nezinu!
nezinu!
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/other/the-sailing-charter/kayaks/mhhhb.html
Uz kuram ta var attiekties,
Mes piedavajam Personal, komercialam un uznemejdarbibas aizdevumus ar loti minimalu gada procentu likmes, ka zema ka 2% 1 gada laika lidz 50 gadiem atmaksas darbibas laika uz jebkuru pasaules dalu. Mes dodam aizdevumus robežas no €5,000 lidz € 100.000.000 eiro. Musu aizdevumi ir labi apdrošinats maksimalu drošibu ir musu prioritate.
Ieinteresetajam personam jasazinas ar mani pa e-pastu
Aizdevejs nosaukums: Justin Williams
Aizdeveja E-pasts: unique2aal@gmail.com
Aiznemeji INFORMACIJA
VARDS:
Kredita summa:
ILGUMS:
PHONE #:
VALSTS:
Piezime: visi e-pasti tiek nosutiti uz musu e-pastu unique2aal@gmail.com vairak info.
Sveiki, Mr & Mrs.
Atsevišķi Šveices, Kanādas, Beļģijas vai Francijas pilsoņi piedāvā aizdevumu no 3000 eiro līdz 2 000 000 eiro ikvienam, kas to var atmaksāt ar procentiem, kuru likme ir mazāka par 3%. Mēs esam privātpersonas, kas piedāvā aizdevumu starp nopietnām personām, kuras nepieciešamība mazajiem uzņēmumiem, personīgās investīcijas tikai 3% procentiem atkarībā no pieprasījuma apjoma, lai saņemtu likmi. Mēs veicam vietējos aizdevumus un starptautiskus aizdevumus cilvēkiem visā pasaulē. Mūsu organizācija nav banka, un mums nav vajadzīgi daudz dokumentu. Taisnīgs aizdevums un godīgs un uzticams. Sazinieties ar šodienu un paziņojiet summu, kuru vēlaties aizdot. mūsu e-pasts: patriciamauricette8@gmail.com