SIA OGRES AUTOBUSS 2.maršruts

Šodien nācās braukt ar 2. maršruta autobusu uz Ogres soc.centru mazajai meitiņai uz masāžām, cepuri nost šoferītim, kurš palīdzēja ratiņus iecelt autobusā! Bet.. autobusā nav vietas ratiņiem! Stāvu kā muļķe uz trepītēm, knapi ratiņiem vieta, lai tie neapgāztos, citi pasažieri garām netiek, visi dusmīgi un neapmierināti! Tad sāku domāt, ka arī veciem ļaudīm grūtības sagādā uzkāpšana pa diezgan stāviem un augstiem pakāpieniem. Nejēdzība, ņemot vērā, ka šo centru vismaz divus gadus apmeklēs tieši māmiņas ar mazuļiem, labi ka vēl laiks ārā labs, superīga pastaiga, bet kas būs vēsajā un drēgnajā rudenī!?
Skumji.

Līva , 2017-03-22 11:19:48

Es arī reiz nokļuvu šādā autobusā. Biju stāvoklī pēdējā mēnesī, apsēdos autobusam mugurpusē. Pāris pieturas tālāk busā iekāpa divas māmiņas ar ratiņiem, jaunieši, kas tālāk kāpa ārā, ar lielām mokām izlocijās viņiem garām, bet man ar savu punci tā bija neiespējamā misija...

skumji gan , 2017-03-22 19:25:15

Es arī reiz nokļuvu šādā autobusā. Biju stāvoklī pēdējā mēnesī, apsēdos autobusam mugurpusē. Pāris pieturas tālāk busā iekāpa divas māmiņas ar ratiņiem, jaunieši, kas tālāk kāpa ārā, ar lielām mokām izlocijās viņiem garām, bet man ar savu punci tā bija neiespējamā misija...

skumji gan , 2017-03-22 19:25:18

Uz kuram ta var attiekties,

Mes piedavajam Personal, komercialam un uznemejdarbibas aizdevumus ar loti minimalu gada procentu likmes, ka zema ka 2% 1 gada laika lidz 50 gadiem atmaksas darbibas laika uz jebkuru pasaules dalu. Mes dodam aizdevumus robežas no €5,000 lidz € 100.000.000 eiro. Musu aizdevumi ir labi apdrošinats maksimalu drošibu ir musu prioritate.

Ieinteresetajam personam jasazinas ar mani pa e-pastu

Aizdevejs nosaukums: Justin Williams
Aizdeveja E-pasts: unique2aal@gmail.com

Aiznemeji INFORMACIJA

VARDS:
Kredita summa:
ILGUMS:
PHONE #:
VALSTS:

Piezime: visi e-pasti tiek nosutiti uz musu e-pastu unique2aal@gmail.com vairak info.

Justin Williams , 2017-05-19 19:30:06

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet