Autobuss
Maršrutā Ogre-Rīga parasti ir tīri simpātiski šoferīši. Izņemot vienu kungu, kurš cenšas nolamāt ikvienu pasažieri, kurš iekāpj autobusā. To vēl varētu pieciest. Galu galā, paši esam vainīgi, ka nevaram braukt ar vilcienu. Taču es tiešām gribētu uzzināt, kurš šoferis brauca 17.septembrī ar reisu 21.50! Vispirms, autobuss nokavējās apm.5 min. Pēc tam autoostā milzīgā ātrumā iedrāzās autobuss. Potenciālie pasažieri atviegloti tuvojās pieturas stabiņam, gatavojoties iekāpšanai. Taču gaidītais autobuss, ātrumu nesamazinot, aizdrāzās pieturvietai garām un pazuda Rīgas virzienā. Mums četriem nācās gaidīt nākamo līdz 22.20.
Nosūtīsim jūsu sūdzību autoostas vadībai!
Sazinājāmies ar SIA Ogres autobuss direktoru Artūru Bērziņu, kurš paskaidroja, ka Ogres autobusu šoferi šoreiz neesot pie vainas. Sūdzība ir pārsūtīta Rīgas taksometru parka vadībai, gaidām atbildi.
Es vēl pie visa tā gribētu piebilst, ka ļoti bieži autobusi Ogre-Rīga ir pārpildīti,jāstāv kājās un cilvēki nevar normāli izskāpt vajadzīgā pieturā!!! :( Neba visiem tas vilciens der!! Vai tiešām nav iespējams norīkot autobusus ar vairāk sēdvietām????????
Tagad jau ir lielie autobusi arī Rīgas Taksometru parkam, kuri kursē Rīga - Ogre reisos....
Cik man ir sanācis braukt pēdējā laika,sūdzību sēdvietu trūkuma dēļ man nav....
Tikai šoferīši varētu būt laipnāki (dažos autobusos)...
Cik ilgi buss iet līdz Rīgas centram?
Tiešām Elīna, tu laikam sen nēsi braukus!!! Nu jau labu laiciņu par sēdvietu trūkumu nevar sūdzēties un par šoferīšu attieksmi es arī neko sliktu nevaru teikt!
Jā, tas, ka ir palaisti lielie autobusi, ir super! Gandrīz vienmēr ir sēdvietas. Taču piekrītu Danijai un raudai, ir viens šoferītis (kungs ar sirmiem matiem), kam ar pieklājību ir nopietnas problēmas... citi visi ir ok.
Lielie autobusi ir ljoti piemeeroti cilveeku apjomam, kas "tuksajaas stundaas" no plkst 14-16 vilcienu nekurseesanas deelj ir spiesti uz Riigu doties ar autobusiem. Truukums tomeer ir - ne uz visiem reisiem no 14-16 ir noziimeeti lielie autobusi.
40 cilveeku mazajaa mikroautobusaa tomeer nav ne no satiksmes drosiibas ne veseliibas viedokla normaals risinaajums.
Bet neaizmirstiet, ka tas ir sabiedriskais transports! Ejiet ātrāk uz autobusu, tieciet pirmie un nebūs nekādu problēmu!!!
Autobusa kursēšanas laiks no Ogres uz Rīgu ir 45 min, protams, ja nav sastrēgumi...savādāk šis reiss var ieilgt līdz 1 h...