poliklīka
Šodien apmeklējot šo iestādi jutos ļoti vīlusies,pirmkārt strādāja tikai viena kase,cilvēku daudz,otrkārt,pieteicoties pie izmeklējumiem,kompjuterā mani kā dzīvu personu neatrada,pilnīgā šokā.
paliku es un mans vīrs,kur vēl tālāk mēs varam aiziet,jūtos šodien kā ....mirusi.Acīmredzot šī e veselība nav nevienam vajadzīga,nauda iztērēta nevajadzīgam pasākumam,labāk šī ne mazānauda tiktu novirzīta mūsu cilvēku ārstēšanai.
Sazvanīt viņus ari ir grūtāk kā finišēt tour de france. Vispar Ogres poliklīnika zem katras kritikas.
Ko te raksti uzraksti sūdzību ministrei
sazvanīt nevar Ogres polik., bet vismaz var aiziet.
Rīgas Stradiņus un Gaiļezeru vispār nevar sazvanīt
toties privātās, piem. Mauriņa, atbild uzreiz.
Var jau rakstit ari veselibas ministijai,bet vai no ta kads labums?es rakstiju par saviem pardzivojumiem Ogres poliklinika. To naivumam
Nau ko vazaties pa polikliniku,nebus pārdzivojumi.Ej labak uz točku.
Poliklīniku sazvanīt nevar, ārsti visi tur slikti,neko nejēdz ārstēt... Bet kā tas nākas, ka tomēr šai iestādē ir rindas???
Tāpēc, ka tur valsts kvotas visas savāktas, tie, kas var maksāt, tur sen vairs neiet.
Es arī šokā.Saprast grūti,kas viņai par problēmu.Rakstība kā analfabētam.
MĒS TE VARAM RŪKT ,KAUKT,VIŅIEM PIE KĀJAS -NEPIEEJAMI ,NOSLOGOTI ,REĢISTRATŪRĀ VARAM MŪZIKU TIKAI KLAUSĪTIES,BET JA IESIM PRIVĀTI ,TAD PATS ŠIROVA KUNGS LIELVĀRDES PRIVĀTĀ UZ ROKĀM PA NAUDIŅU IENESĪS.
Širovs ienesīe bet neizārstēs jo nedajēdz
Vācam parakstus par likvidēšanu!
Zināšanai. Vidēji dienā ir 1100 ienākošie zvani...
Kādēļ Ogres poliklīnikā nav neirologa?
Ko Balode vairs nestradā
Šeit brēkāt ir māka klabināties, taustiņus spaidīt un pietiek laika, BRĪVĀ laika, BET ORS mājas lapā e-maila kontaktos formulāru aizpildīt/ reģistrēties jeb pieteikties pie ārsta - augstākā matemātika vai ķīniešu valoda, visīstākā FANTASTIKA! Ja nevar sazvanīt -uzklabina e-mailu! Kamēr te dirn un vēkšķī, tikmēr sen jau e-mails būs sasniedzis mērķi. Solīto 24h vietā gan 36h laikā atbildēs un vizīti/ izmeklējumu datumus piedāvās!
Es arī rakstu uz e-pastu,parasti atzvana no poliklīnikas pāris stundu laikā un pieraksta pie ārstiem. Nekādu problēmu . Ērti un labi. http://ogresslimnica.lv/ - pieteikties vizītei (tiem,kas nezin)
Slimo jau vairāk vecākā paaudze, tāpēc neesi pārgudrs par e-pastu. Ja nevari neko jēdzīgu ieteikt, tad labāk atpūties pie datora
Ko var te savi žulti izgāzt, Ogres poliklīnika ir ļoti labā līmenī un arī personāls labs, pagājušogad iznāca pabūt Tukuma, Jelgavas un Dobeles poliklīnikās, atgriešanās dziļajos padomijas gados man bija garantēta, tā kā izbeidziet rakstīt savas negācijas.
ogres slimnica - tas ir sausmigi , ka uznemsana , ta arstesana. kakla un mutes arste vispar liekas traka.
Zobārste traka?domā ,ko raksti!
vai zobārste Bara vairs nestrādā?
Nestraadaa gan.
Man arī bijusi pieredze, ka Ogres poliklīniku praktiski nav iespējams sazvanīt. Tā kā toreiz dzīvoju Ogrē, gāju uzreiz darba dienas beigās pierakstīties, jo telefona zvani tiek ignorēti. Tie, kas dzīvo tālākās vietās, kā, piemēram, Lielvārdē, Jumpravā, bija spiesti pat speciāli turp braukt, lai pierakstītos pie ārsta, jo viņiem pie kājas - klausuli necels un viss. Pensionāriem tiešām jūtu līdzi, jo ne visi spēj nosūtīt e-pastu, lai iegūtu vajadzīgo pierakstu. Nezinu, vai kādreiz kaut kas šajā iestādē tiks uzlabots kvalitātes ziņā, izņemot jaunas telpas.
Man arī bijusi slikta pieredze Ogres poliklīnikā. Bet tad, kad aizbraucu uz citu valsts dotētu iestādi uzreiz sapratu, ka Ogrē nemaz nav tik slikti. Pamēģini sazvanīt Gaiļus, vispār neiespējami, Ogre vismaz atzvana!
sazvanīt grūti,bet vietējie vismaz var aiziet.
besī, ka vēl ne reizi neesmu tikusi pie ārsta pierakstītajā laikā, parasti apm stundu vēlāk...
tas ir pie lora, pie acu, arī ķirurga....
es 4 dienu nevaru sazvanit,pieteicos elektroniski un ari neviens neatzvana!!!!Murgs!
es arī biju spiests doties uz poliklīniku pierakstīties,mājaslapā pieteicos vizītei,neviens neatzvana nedēļām,priekškam tad tur aizpildīt?
Vispār par to, ka nav iespējams pieteikties elektroniski un pa telefonu uz Ogres poliklīnikas pierakstiem un vēl par citiem stulbumiem nav jāziņo veselības ministrijai?
Šeit un tikai šeit par to ir jāraksta.
obligāti jāziņo par OGRES POLIKLĪNIKU veselības ministrijai
man vienmēr atzvana.
Uz kuram ta var attiekties,
Mes piedavajam Personal, komercialam un uznemejdarbibas aizdevumus ar loti minimalu gada procentu likmes, ka zema ka 2% 1 gada laika lidz 50 gadiem atmaksas darbibas laika uz jebkuru pasaules dalu. Mes dodam aizdevumus robežas no €5,000 lidz € 100.000.000 eiro. Musu aizdevumi ir labi apdrošinats maksimalu drošibu ir musu prioritate.
Ieinteresetajam personam jasazinas ar mani pa e-pastu
Aizdevejs nosaukums: Justin Williams
Aizdeveja E-pasts: unique2aal@gmail.com
Aiznemeji INFORMACIJA
VARDS:
Kredita summa:
ILGUMS:
PHONE #:
VALSTS:
Piezime: visi e-pasti tiek nosutiti uz musu e-pastu unique2aal@gmail.com vairak info.
Uz kuram ta var attiekties,
Mes piedavajam Personal, komercialam un uznemejdarbibas aizdevumus ar loti minimalu gada procentu likmes, ka zema ka 2% 1 gada laika lidz 50 gadiem atmaksas darbibas laika uz jebkuru pasaules dalu. Mes dodam aizdevumus robežas no €5,000 lidz € 100.000.000 eiro. Musu aizdevumi ir labi apdrošinats maksimalu drošibu ir musu prioritate.
Ieinteresetajam personam jasazinas ar mani pa e-pastu
Aizdevejs nosaukums: Justin Williams
Aizdeveja E-pasts: unique2aal@gmail.com
Aiznemeji INFORMACIJA
VARDS:
Kredita summa:
ILGUMS:
PHONE #:
VALSTS:
Piezime: visi e-pasti tiek nosutiti uz musu e-pastu unique2aal@gmail.com vairak info.