Mālkalnes pr.,Andželika,solārijs

Vakar,28.februārī biju šajā iestādē,darbiniece nebrīdināja pa lampām,šodien esmu sarkana,apdegusi.Kārtējo reizi pārliecinos pa darbinieka attieksmi pret darba pienākumiem un atbildību!!!

Māra , 2017-03-01 22:50:49

jūs jau reiz rakstījāt par viņiem,vai tiešam jums nepietieka ar 1 reizi?

??? , 2017-03-01 22:55:35

Es vakar tur biju pirmo reiz.

Māra , 2017-03-01 23:01:26

tur ir vecas lampas, tāpēc apdegumi...

ilze , 2017-03-02 07:42:15

Nu cik var vienu un to pašu rakstīt. Savas pretenzijas vajag izteikt salona darbiniekiem.

Elita , 2017-03-02 11:47:13

Es gan ļoti labprāt lasu sūdzības par sabiedriskām vietām,jo vismaz zinu no kurām iestādēm izvairīties!

.. , 2017-03-02 14:08:11

..,
es ar labprat lasu.
Mālkalnes ELVI nožēlojami augļi, cenas lielas, nu šasumas''centra''veikals un tik slikts

lasu , 2017-03-02 14:24:04

lasi, kas vainas Elvi augļiem pavasarī??? Vēl vakar pirku - nekādas vainas. Rimi augļi tādi paši, taču vēl dārgāki. Arī apvītušie.... Par cenām, kas neatbilst īstenībai, gan varētu daudz un dikti sūdzēties... tikai kam? pat kasieres un pārdevējas atzīst, ka ar to cīnīties ir neiespējami, ka viņas šo problēmu zinot, bet rīkojums no augšas tomēr ir no augšas..
Vot TOP gan pēdējā laikā vairs nerullē - nejauši aptuveni mēneša, divu laikā nopirkās gan plēvē ietīti veci pētersīļi (izskatījās labi, bet bija nu ļoti sapakoti plēvē), gan pakās vecu salātu mix (pirku BEZ atlaides, samaksāju pāri 2 eur), zem kauslapām iebojāts ziedkāposts... vēl snācās nobrīnīties par sagrieztajiem ķirbju gabaliem.. likās, ka tie no pag.gada plauktā stāv.. un cik reižu Latvijas ābolu serdes nav bijušas sapelējušas.. jau nozvērējos tur nekad vairs nepirkt augļus/dārzeņus, bet nu kaut kā sanāca, kad gadījos tuvumā tieši topam.... fui

čība , 2017-03-02 14:36:55

vai nu kā Tevi sauc - cik var muldēties? nav tur tagad lampas mainītas - eju regulāri uz turieni un ne reizi neesmu apdegusi. arī kad ir jaunas lampas nomainītas. Ja neesi vienkārša nomelnotāja, jo nu pārāk līdzīgus tekstus te ik pa laikam iemet, tad varbūt padomā par to - uz cik minūtēm ej jaunā vietā sauļoties? Savas smadzenes jau arī vajag kustināt!

Mārai , 2017-03-03 07:45:24

Vislabākie augļi un dārzeņi ir Maxima.

čībai , 2017-03-03 09:04:56

čībai
ja tas bija domāts kā izsmiekls, tad garām - dažkārt Maximā ir labāki augļi un dārzeņi par iepriekšminētajiem Top un Elvi, pat Rimi, jo Maxima, tiklīdz augļi un dārzeņi sāk "iet uz beigām", tos uzreiz noceno.... nevis kā Top, pārdodot par sākumcenu.. tas uzskatāmi bija redzams Topā mandarīnu laikā - kastēs bija pilns ar sapuvušiem mandarīniem.. neviens pat nedomāja tos pārlasīt (Elvi tai pat laikā katru dienu cītīgi tika pārlasīti mandarīni).. cilvēki Topā šķendējās, izlasot vēl salīdzinoši labus augļus, taču krietni nosmērēdami rokas ar lipīgi sapelējušo un sapuvušo mandarīnu šķīdeņiem..

čība , 2017-03-03 17:53:00

Nav viedokļa saistībā ar skaistumkopšanas saloniem, bet te, kas par tiem augļiem...
Pa saviem Ogrenet pavadītajiem gadiem esmu novērojis - jo iestādi slavinošāka un garāka ir atbilde, jo augstākstāvoša parsona no šis iestādes to ir rakstījusi.

Ministru prežadents , 2017-03-04 09:36:40

Ну сколько можно писать это такое ощущение, что это пишут конкуренты. Лучше солярия чем Andželika нет в Огре. Сколько лет хожу, а я даже на новые лампы беру максимум никогда не обгорала и администраторы всегда предурпеждают и говорят сколько минут лучше брать. Но так как я хожу на максимум все уже знают. И хватит писать гадости . Реально зачем писать это тут если у вас претензии, то обратитесь к администрации.

Džuli , 2017-04-05 06:15:26

Runājot par darbiniecēm-mainās un ļoti bieži mainās. Es biju ievērojusi kādu darbinieci un gāju pie viņas trešdienās nu tik smaidīga, laipna un runātīga ka prieks. Viss tīrs vienmēr visu pastāstīja un izskaidroja bet re, atkal darbinieces mainījušās un mainīšu solāriju arī es, jo pagāšnedēļ pretīgi palika spogulis un solārijs netīrs a darbiniece kā kūka sēž nu nepatīkami ja pret klientu nav laba atieksme.

Vika , 2017-04-16 22:07:49

Uz kuram ta var attiekties,

Mes piedavajam Personal, komercialam un uznemejdarbibas aizdevumus ar loti minimalu gada procentu likmes, ka zema ka 2% 1 gada laika lidz 50 gadiem atmaksas darbibas laika uz jebkuru pasaules dalu. Mes dodam aizdevumus robežas no €5,000 lidz € 100.000.000 eiro. Musu aizdevumi ir labi apdrošinats maksimalu drošibu ir musu prioritate.

Ieinteresetajam personam jasazinas ar mani pa e-pastu

Aizdevejs nosaukums: Justin Williams
Aizdeveja E-pasts: unique2aal@gmail.com

Aiznemeji INFORMACIJA

VARDS:
Kredita summa:
ILGUMS:
PHONE #:
VALSTS:

Piezime: visi e-pasti tiek nosutiti uz musu e-pastu unique2aal@gmail.com vairak info.

Justin Williams , 2017-05-19 19:35:28

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet