Lugums paidzet

Lugums visiem ,kuri pazist ,, uznemeju''agri sparninu , ja satiekat - atgadiniet ,ka vins ir piemirsis atdot naudinu par nozagtajiem kokiem . Paldies ! !

Aizmirsta , 2017-02-11 14:52:09

Cien. Aizmirstā! Ja jūs skaitīt protat tik pat labi kā rakstīt,tad jau nebūtu nekāds brīnums ,ka pati esat kaut ko piemirsusi. :)

Elita , 2017-02-11 18:09:20

vai tad tikpat neraksta kopā?

kā lūdzu? , 2017-02-11 18:54:34

Cien . Elita ! Ja runa ir par agri no ledmanes , bet paslaik dzivo blakus topam ,tad pilnigi noteikti zinu kundzi , kura samaksu pilna apmera gaida jau treso gadu . Diemzel !!!

Misters xj , 2017-02-11 19:27:18

Par to, ko nozog, nav jāmaksā.

fakts , 2017-02-12 12:29:37

Par zādzības faktu ir jāvēršas policijā, nevis jāžēlojas Ogrenetā.

vispār , 2017-02-12 13:18:04

bet ko darīt, ja policija palīdzēt nevar? lai tik raksta, ja nezinātāji satiks minēto personu, vismaz būs brīdināti par viņa tikumiem un netikumiem!

hm , 2017-02-12 14:26:58

ja gadījumā "aizmirstā" grib kādu apmelot, tad tā jau arī nav problēma - būs oficiāls atsaukums :)

.. un , 2017-02-12 14:28:14

Ak dievs,cik visi godīgi kļuvuši,ka zagli baidās par zagli nosaukt! Nu ja tā nav patiesība,tad tagad taču šis apmelotais godavīrs var rakstīt iesniegumu policijā,bet nerakstīs taču! Kā sacīt saka"cūka zin ko ēdusi".

***** , 2017-02-12 16:32:04

Mans merkis nebija diskutet par so temu . Velejos , lai zina saniegtu agri , jo uz maniem neatbild . Absoluti nezelojos , jo pati vainiga ,ka uzticejos agrim un tiem , kuri vinu ieteica . Ja kads par so . . . . .var pieradit pretejo , esmu gatava par saviem vardiem atbildet un publiski atvainoties netikai ogreneta . Paldies par paustajiem viedokliem !!!

Aizmirsta , 2017-02-12 19:18:29

Vispār jau fascinē tāda attieksme: mani apkrāpa, PATI vainīga! Tā it kā apkrāpšana šajā valstī būtu norma un pats vainīgs, ka uzticas cilvēkiem. Ja jau apkrāpa, tad nu, piedodiet, bet par to pienākas sods pēc pilnas programmas. Un nekādi ... es mēģināju zvanīt, bet ak vai! necēla klausuli. Padodiet, lūdzu, ziņu, ka kāds joprojām kaut ko gaida. Kas tā par attieksmi pret sevi???

Esiet taču drosmīgi! , 2017-02-13 12:03:42

Ko tad tu iesaki darīt? Šādā situācijā tā arī sanāk,ka pati vainīga,jo uzticējās cilvēkiem! Šodien tā vairs nav pieņemts,jo apkrāpšana šinī valstī patiešām ir norma.Neapkrāpj tikai tos no kuriem nav ko izkrāpt,vai arī ļoti gudros un veiklos,kuri ir gatavi paši apkrāpt.Man arī ir gadījies būt apkrāptai,esmu cīnījusies visiem spēkiem un ir gadījies arī kaut ko atgūt.Apkrāpēji darbojas tādās jomās un tik veikli,ka grūti acumirklīgi noorientēties,jo kādreiz liekas pat neticami,ka jau esi apkrāpts.Un nav kur šādās situācijās griesties pēc palīdzības.Visdrīzāk neviens neuzklausīs,bet ja uzklausīs,tāpat nepalidzēs.Es arī uzskatu,ka vienīgā iespēja ir publicitāte,nekaunoties jāstāsta par notikušo un vaininieks jāsauc vārdā.Ne katrreiz palīdzēs,bet vismaz citi cilvēki būs brīdināti un zinās,ka ar šo cilvēku veidot sadarbību ir bīstami.Un manuprāt paldies visiem drosmīgajiem,kuri neskatoties uz apkārtējo nesapratni un nievām par to runā.

***** , 2017-02-13 13:47:51

Runāt - ir labi, rīkoties - vēl labāk! Vai tiešām viss jāsaka priekšā? Par krāpniecībām (ja tādas ir notikušas) ir jāziņo policijai. Tas ir viņu darbs - izmeklēt notikušo. Un punkts.

... , 2017-02-13 17:53:25

Viegli runāt,ja pašam nav gadījies saskarties.Teorija un prakse pie mums krasi atšķiras.Vēl vari pateikt,ka jāsūdz tiesā,tikai tu nezini,cik naudas,laika,nervu tas prasa.Un pat ja pēc trīs ,četru gadu gaidīšanas tiesa tavā labā ko pietiesās,tad pastāsti ar kādu mehānismu palidzību tu to atgūsi,ja vaininieks būs paspējis nolikvidēt savu uzņēmumu,vai visu kustāmo un nekustamo mantu pārrakstījis uz ģim.locekļiem.

&&&&&&&&& , 2017-02-13 18:27:41

Vai vēl labāk-pa to laiku izbraucis uz ārzemēm,kamēr tu tērējies uz advokātiem un pēdējo naudu pārskaiti tiesas izdevumiem.

Juris , 2017-02-13 19:05:12

Sīkāku iztirzājumu var iedot?
Pārdevāt cirsmu?

Vārds , 2017-02-14 09:12:29

Šeit viegli ir tikt apkrāptam.Mani ,piemēram par pieklājīgu summu apkrāpa mēbeļnieki no Rīgas.Uzņēmums,kurš daudzus gadus ir strādājis,atsauksmes kā jau parasti-dažādas.Atbrauca,nomērīja,uzprojektēja,sagatavoja tāmi,noslēdza līgumu,iekasēja 30 procentus par materiāliem,kā tas ir pieņemts un viss.Pazuda ar visiem galiem.Uz zvaniem neatbild,policija iesniegumu nepieņem,jo nevar pierādīt apzinātu krāpniecību.Ieteica griezties tiesā.Pēc tikšanās ar advokātu sapratu,ka bezcerīgi.Ļoti garš laiks līdz izsskatīšanai,dārgi jāmaksā advokātam un tiesas izdevumi arī ir lieli.Kā izrādījās pēc tam,uzņēmums nobankrotēja ar parādiem budžetam,tā du kā es ir daudz un vispār pie uzņēmuma bankrota neviens nav vainīgs un atbildīgs.Kaut gan laikā kad tika slēgts līgums un kasēta nauda,viņi jau slēdzās,bet turpināja ņemt pasūtījumus un naudas.

Smaida , 2017-02-14 10:29:10

Vardam . Kada konteksta sads jautajums?

Xxxxxxx , 2017-02-14 19:02:29

Samaksāšu tad , ja tev būs kases aparāts un reāls čeks.

A.S. Ledmane , 2017-02-15 10:39:56

Cau a.s ledmane ! Kada summa figure ? Busim klat. Tikai pasaki kur kad un cikos ar aparatiem un kaudzi cekiem varesi nemt ceku kurs tev deres. Baigi pareizais laikam doma iesniegt vidam. Dod koardinates
Cau a.s ledmane! Kada summa figure? Busim klat kur kad cikos ar kases aparatiem un kaudzi cekiem baigi godigais izskatas ka atskaitisies vidam

Cau a.s ledmane ! Kada summa figure ? Busim klat kur kad cikos ar aparatiem kaudzi cekiem baigi pareizais taisies vidam iesniegt suti koardinates

Xxxxxxx , 2017-02-16 22:40:20

Sveiki visiem.
E-pasts: fl85finance@gmail.com
Man pieder privātai struktūrai, kas likts rīcībā visu fondam, kas var palīdzēt jums sasniegt jūsu sapņus, lai izbeigtu savu naudu rūpes. Mēs arī ievietot šo fona pieejama visām personām, kas meklē investīcijas, lai sasniegtu savus biznesa un citus projektus. Mūsu interese ir ļoti pieņemamām cenām. un mēs esam praksē uz ilgu laiku, mēs dot aizdevumus, lai palīdzētu cilvēkiem, uzņēmumiem ir nepieciešams, lai atjauninātu savu finansiālo stāvokli.
Lūdzu, sazinieties ar mani par aizdevumu ārkārtas un tūlītēju apstiprinājumu, ja jūs interesē iegūt aizdevumu no mūsu struktūru. Jūtieties brīvi sazināties ar mani, lai iegūtu vairāk informācijas
E-pasts: fl85finance@gmail.com

flfinance@ , 2017-04-05 03:08:07

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet