autoservis "ALEX" Kalnājos.
Neiesaku nevienam servisu starp Ogri un Tīnūžiem pie "ALEX" "Kalnājos" sīkumos dara savu darbu , bet ja nopietnāk kad savāra "ziepes" tad pasaka ka tā ir bijis, vai noslēp to, un tad tik atliek uz laimi paļauties vai nekas nenotiks ar tavu auto. Cenas ka jau visiem,ne ar ko īpaši neatšķīrās, bet "ziepes" viņi prot vārīt!!! Tā kā lemiet paši, lai jums veicās!
P.S. Ieteikums: vienojaties par cenām un samaksu uzreiz, sliktākā gadījumā būsiet pārsteigti par piešķirto rēķinu.
Katram servissam savi klienti.
Es dzenu uz ausekla pro. Nekadu problemu
Es ar kaut ko par tām cenām biju dzirdējis, ne visi ir apmierināti. Nu ko tur teikt, naudas kāsēji un nodokļa nemaksātāji.......
Labu servisu atrast grūti un tas nav tikai Ogrē. Rīgā ir tas pats.
Ja es arī par šo servisu esmu dzirdējis par naudas slaukšanu, manam paziņam mašīnai veica tekošo apkopi, ka rezultātā samaksāja labu summu. es arī neiesaku:(
iepriekš biju pie "alexa", tagad braucu Ausekļa ielā , tur vis ok!
Katram ir sava pieredze, protams. Bet par rakstīto man ir šaubas, jo neizslēdzu arī, ka šo rakstīja konkurenti. Vairākus gadus esam ALEX klienti un esam pilnībā apmierināti un priecīgi, ka atradām tieši šo servisu. Bija pieredze sadarboties ar daudziem servisiem (t.sk. ar vairākkārtīgi minēto Ausekļa pr.(!)), gan kvalitātes, gan izmaksau, gan attieksmes, gan informācijas pasniegšanas... jomās, ātruma ziņā... palieku tiaki pie ALEX ik.
Es ari izmantoju ALEX servis daudz gadus, loti apmierinata, cenas ka visur ,vajag no sakuma aprunat visu ,un tad atstat taisit auto, ir tadi kuri atvet atstaji un brinas pa cenam. Man patik ka tur var sarunat kas var darit saja menesi ,kas ir svarigaks , pectam citas nelaimes masina uz nakoso menesi .Atteiksme loti pretim nakosa,visu var sarunat.
Kādam laikam nepaveicās, visiem gadās, pati braucu pie sen pārbaudīta mejstara kuram tas ir hobbijs, vienmēr visu izrunājam un nekādu problēmu, par samaksu pasaka iepriekš un domstarpību nav, bet šinī gadijumā es saprotu ka tika piestādīts rēiķins nemaz nebridinot klientu, skumīgi:(
Bija saskarsme ar šo servisu ALEX, no sakuma likās ka tiešam mestari un gudri runā, daudz ko iesaka, bet tas ir mans viedoklis, tālāk par runāšanu nekā nav.Kā tik atrāk padarīt savu darbu, ķeras vairakam mašinam vienlaicīgi, pēc tam neatcerās kurai kas ir darīts, ka rezultātā neatgaisoja bremzes manai mašinai un t.t. Man to vajag!?
Alexam cenas nav lētākās,bet darbs vienmēr paveikts godam.nav bijušas problēmas līdz šim.
Neko sliktu par šo servisu nevaru pateikt, viens no labakajiem Ogres rajonā, es domaju ka vienkarši nesadzirdeja vien otru, jo meistari tiešam pretī nakoši, vienkarši parpratums. Cienisim viens otru, lai mūsu autinji labi ripo, veiksmi mums visiem.
ALEX labākais serviss šaubu nav .Tie kas domā savādāk ...pamēģinat citur remontēties ...sapratīsiet .ALEX meistari ir pro līmenī.
Vienīgais ko varu pateikt par "Pro" līmeni, tas ir cenas viennozīmīgi, par pārējo ........vidēji, nepärzin visu tik labi, mācās uz savām kļūdām, uz mūsu auto.
Sūdu kambars tas ALEX serviss!!!