medicīniskā palīdzība
Tauta,kas notiek? Dzīvot kļūst baisi! Kaimiņos dzīvo vecāks cilvēks ar diagnozi-onkoloģija.Invaliditāte tiek kārtota tik ilgi,ka līdz tam brīdim ,laikam ,nenodzīvos.Dievs ar to!Cilvēks trīs mēnešus neko neēd,jo spiež kuņģi,ir sāpes utt.Onkologs saka-ģimenes ārsta pienākums jums palīdzēt! Nu skaidra lieta,viss tiek kārtots pie ģim.ārsta!Ģimenes ārsts rausta plecus,saka,ka tur neko nevar darīt,drīz jāmirst un rinda jāgaida 3 ned. uz pieņemšanu.Slimus cilvēkus 21.gs. atstāj pilnīgi bez medicīniskas aprūpes,neticu,ka nav kādi medikamenti,ka nevar palīdzēt,kaut drusku atvieglot ciesšanas! Šinī gadījumā slimnieks tiek nomērdēts bada nāvē.Laikam jau,ja nav bagātu radinieku,kas iet pa priekšu ar naudu vai kulakiem,uz palīdzību nav ko cerēt!Tādi pacienti vairs nav spējīgi sevi aizsstāvēt,bet sistēmai slaidi nospļauties!Šodien pasaucu ātros,vai vedīs uz slimnīcu un atsāpinās protams nezinu,bet pieļauju,ka var arī aizsūtīt atkal pie ģim.ārsta.
Izbraukāja ātrie,konstatēja,ka šodien nemirs.Hroniskiem pacientiem palīdzību nesniedz.Tikai akūtos gadījumos.Konstatēja,ka viņiem ir slimnieka žēl,bet tāda sistēma.Nemaz nekļūdījos domājot,ka sūtīs pie ģim.ārsta.Šinī situācijā ātrāk nomirs,kā sagaidīs rindu vai kādu palīdzību no dr.ģim.ārstes A.Baikas.
Baika zina ko dara paspēj pastrādāt visur un tikai deklarē ka turpināsim izmeklēt
Saiva, arī ar mani tāpat izrīkojās slimnīcā.Tagad lasu medicīnas grāmatas un pats ārstējos kā protu.
ja ir onkoloģija, tad onkologs dod norādījumus ārstēšanai. ģimens ārsts pēc tam raksta receptes lai nebūtu jābraukā katru reizi uz Rīgu...invaliditātei dokumentus gatavo ģimenes ārsts....vēl ir paliatīvā nodaļa ....kur pacients dzīvo līdz miršanai...tur tiek ņemtas nost sāpes...apkopšana...
Diezko ko vistā praksē neizklausās.
jāāā, pie Baikas grūti klājas šādiem pacientiem, pati reti strādā, medmāsai nekādu pilnvaru pat recepti izrakstīt....
Paliatīvajā nodaļā pacients uzturās tikai 10 dienas.No sākuma jāsagaida sava rinda.Daudzi nomirst tā ar nesagaidījuši.
Tā nedrīkst būt! Kaut niecīgai cilvēcībai un līdzjūtībai ir jābūt! Mediķi taču dod zvērestu,viņu pienākums ir kalpot slimniekam un ne otrādi! Interesējos-paliatīvajā nodaļā tagad uzturas 7 dienas.Tai laikā jāpaspēj nomirt,tā sanāk?Neticu,ka 21.gs. nav iespējams mazināt slimnieka ciesšanas,ka nav medikamentu.Viss ir! Nav nekādas vēlēšanās!Liekas,ka ārstu sadusmo,tas ,ka neglābjami slims cilvēks,kādu laiku vēl dzīvo un uzdrošinās prasīt kādu palīdzību.Tas ir vienkārši naids pret slimniekiem un noziedzīga vienaldzība.Ceru,ka šie ārsti ir nemirstīgi!Ja nu tomēr tā nav,tad bail domāt,kas viņus pašus gaida vecumdienās .Nekas jau nepaliek nesodīts,vienalga šeit un tagad vai nedaudz vēlāk.
jā..realitāte ir skarba...mūsu ģimene arī ir saskārusies ar to, kas notiek ja smagi saslimsti..bet arī varu teik, ka viss ir atkarīgs no ārsta.... Mēs nomainījām ģiemens ārsti (kuras nolaidības pēc diagnoze netika atklāta ātrāk), nomainījām onkologu (kurš veica eksperimentus ar šausmīgām zāļu devām un tad, ka cilvēks jūdzās nost, tad to vien klārēja ka tās jau noteikti ir metastāzes pa visu organismu un varam gatavoties tam sliktākajam)...esam izgājuši cauri ellei... šobrīd jaunais ģimenes ārsts un onkologs, ir kopā ar mums, dara visu, lai slimieks justos cik vien nu labi viņš var justies... toties VDEāK- tas ir nonsenss....katru gadu jākārto invaliditāte....tā laikam ir vienīgā organizācija, kura tic brīnumiem.. a ja nu izveseļojas... a ja nu pēkšņi 3 lūzumi mugurkaulā saaug...
VDĀK jaunos iesniegumus invaliditātes piešķiršanai izskata 3 mēn.Cer,laikam.ka daudzi nenodzīvos līdz tai laimes dienai!Aprūpētāja alga ir nedaudz virs 200,toties asistenta atalgojums 10-25 ero mēnesī.Ar katru gadu paliekam vecāki,tiešām bailes dzīvot,Saivai taisnība.It īpaši kad ģim.ārste arī mūsu ģimenei ir A.Baika.
Gribu palabot,zinu,jo ģimene ar to saskārās.Asistenta pakalpojumu sniedzēja alga ir 10-15 eiro menesī.25 jau būtu labi,kaut arī nereāli maz,bet kas tev dos! Valstī ir citas prioritātes,ne jau veci un slimi.Galvenais lai cilvēks nomaksā visus nodokļus,jo valstij tā vajag,toties vecumdienās pretī pasniegs smuku figu!
Es zinu cilvēku,kuram ir nogriezta kāja,bet VDEĀK katru gadu grib pārliecināties,ka šī nav ataugusi.Kā saka ,cerība vienmēr paliek!
Dr.Baika pēc savas sūtības ienīst pacientus! Kaut nedaudz cilvēcīgāka attieksme parādās tikai pēc tam,ja pacients ir vērsies ar pretenzijām kādā no veselības aprūpes augstākstāvošām institūcijām.Nevajag baidīties,ja pret jums slikti izturas un pārkāpj tiesības,jāzvana,jāraksta un jāsūdzas.Morāle-ja sit pa labo vaigu,pagriez kreiso,šeit nedarbojas.
Dažiem medicīnas darbiniekiem ir jāizvērtē, vai viņi vispār ir spējīgi strādāt šajā nozarē.
Nesens gadījums no Ogres slimnīcas ķirurģijas nodaļas. Gados sena sieviņa, laikam ar tropisko čūlu abām kājām, pēdējā vakarā tika sarāta par to, ka krīt ārā no gultas (cieta lielas sāpes guļot) un tā viņu arī atstāja uz grīdas visu nakti. Diemžēl šī nakts viņai bija pēdējā.
No rīta ārsts ar māsiņu viņu iecēla gultā (jau saprata) un pārējiem pateica, ka vedīšot viņu uz citu palātu.
Vai tiešām tām pārgurušajām med. darbiniecēm vairs nav nekādas cilvēcības paliekas?
tas taču ir kriminalprocess par tīšu nonāvēšanu,cilvēka atstāsanu bezpalīdzīgā stāvoklī. Šo slakteru vārdus studijā. Vai tas tā arī palika?Cik droši ir atstāt mūsu vecos cilvēciņus šajā nenormālajā slimnīcā???????
Neviens nekur nav vainīgs.Secinājums-pati nomira! Tāda attieksme pret slimniekiem ir pieņemama mūsu valstī un tiek atzīta par normu.Kamēr vari strādā un maksā nodokļus,paliec vecss,mēģini labāk nomirt.Līdzekļi medicīnai un aprūpei tiek apgriezti līdz grīdai,tātad slimie ir lieki šai sabiedrībā.Ārsti to zina,un ja cilvēciskums šai dakterī ir sveša parādība,tad atļaujas tādas lietas,par kurām pat tiesāt vajadzētu,bet nav jau kam.Dzīvojam nožēlojamā sabiedrībā un nožēlojamu dzīvi.Jaunie to nesaprot,jo ir veseli un laimīgi.Bet sabiedrība,kas nerūpējas par maziem ,veciem un slimiem man tomēr šķiet kropla.
Man uzreiz rodas jautājums,vai tai palātā tantīte bija viena? Labi,med. personāls ir lopisks,bet kur pārējie slimnieki,kas visu redzēja,saprata,bet necēla trauksmi? Cilvēku vienaldzība ir apbrīnojama.Ja sanitāre nepilda savu darbu,var pasaukt māsu,dežūrārstu galu galā.Neesat taču mežā.Tāpēc arī pret cilvēkiem tā izturas,ka šie cilvēki ir truli un vienaldzīgi.Ķirurģijā guļ fiziski slimi,ne jau ar galvām slimie! Ar mani palātā gulēja veca tantīte pēc operācija,man naktī likās,ka tantei grūti elpot,es spiedu pogu,pati saucu,bet tanti izglāba.Bet varēju taču mierīgi gulēt tālāk,nav mana daļa.
Jūs meklējat aizdevumu, lai atdzīvinātu savu darbību vai nu projektam, vai jums ir nepieciešama nauda, lai iegādātos māju vai automašīnu. Es esmu indivīds gatavi sniegt jums aizdevumu, sākot no 5000 eiro līdz 500000 eiro visiem cilvēkiem, kas spēj izpildīt noteikumus manu piedāvājumu. Man nav nepieciešams daudz dokumentu, bet jums ir jābūt personai Tāpat, Godīgs. Interese ir 3% gadā. Es esmu pieejams, lai apmierinātu savus klientus maksimāli 72 stundu laikā pēc pieteikuma saņemšanas.
Tas padarīs dzīvi vieglāku.
noteikumi
- No 5.000€ līdz 50.000 .000 €
- Rate: 2% Ja Jums ir interese, lūdzu, sazinieties ar mani, lai iegūtu sīkāku informāciju, sazinieties ar mums
e-pasts; tinabbioso@gmail.com
Jūs meklējat aizdevumu, lai atdzīvinātu savu darbību vai nu projektam, vai jums ir nepieciešama nauda, lai iegādātos māju vai automašīnu. Es esmu indivīds gatavi sniegt jums aizdevumu, sākot no 5000 eiro līdz 500000 eiro visiem cilvēkiem, kas spēj izpildīt noteikumus manu piedāvājumu. Man nav nepieciešams daudz dokumentu, bet jums ir jābūt personai Tāpat, Godīgs. Interese ir 3% gadā. Es esmu pieejams, lai apmierinātu savus klientus maksimāli 72 stundu laikā pēc pieteikuma saņemšanas.
Tas padarīs dzīvi vieglāku.
noteikumi
- No 5.000€ līdz 50.000 .000 €
- Rate: 2% Ja Jums ir interese, lūdzu, sazinieties ar mani, lai iegūtu sīkāku informāciju, sazinieties ar mums
e-pasts; tinabbioso@gmail.com
Cik es sapratu, tad tantiņa no gultas izkrita divas reizes un ne jau viņa pasauca pēc palīdzības, bet pārējās, kas tur atradās. Un nevajag domāt, ka dežūrmāsa nebija lietas kursā, palāta ir tieši pie viņu posteņa.
Jau staigāju pusotru mēnesi ar neizskaidrojamām vēdersāpēm. Vienu brīdi bija tik traki,ka aizbraucu uz uzņemšanu. Uztaisīja tur asins analīzes,pateica,ka labas. Neiedeva neko pat pret sāpēm. Teica,lai rakstos pie ģimenes ārsta. Pierakstījos pie savas dakteres Vāveres. Viņa izrakstīja zāles,kuras izdzēru visu kursu un nekas nelīdzēja. Pret sāpēm ieteica dzert nošpu. Lieki teikt,ka nošpa nelīdzēja, daktere atteicās izrakstīt stiprākas,pamatojot,ka tās kairināšot kuņģi,dzēru stipras pretsāpju zāles,kuras bija savu reizi izrakstījis zobārsts,citādi neizturētu. Kad aizgāju pie Vāveres un pateicu,ka nepāriet,atbilde bija,ka zāles taču jau esmu izdzērusi. Paldies Dievam,ka ir zinoši ārsti Rīgā. Citādi nezin cik ilgi būtu pa sienām staigājusi.
Jūs te visi slimi,ja domājat,ka Ogrē ir ārsti un,ka Ogrē ārstē! Ogrē labi ārstē un ātri norok!
Sveiki visiem.
E-pasts: fl85finance@gmail.com
Man pieder privātai struktūrai, kas likts rīcībā visu fondam, kas var palīdzēt jums sasniegt jūsu sapņus, lai izbeigtu savu naudu rūpes. Mēs arī ievietot šo fona pieejama visām personām, kas meklē investīcijas, lai sasniegtu savus biznesa un citus projektus. Mūsu interese ir ļoti pieņemamām cenām. un mēs esam praksē uz ilgu laiku, mēs dot aizdevumus, lai palīdzētu cilvēkiem, uzņēmumiem ir nepieciešams, lai atjauninātu savu finansiālo stāvokli.
Lūdzu, sazinieties ar mani par aizdevumu ārkārtas un tūlītēju apstiprinājumu, ja jūs interesē iegūt aizdevumu no mūsu struktūru. Jūtieties brīvi sazināties ar mani, lai iegūtu vairāk informācijas
Sveiki visiem.
Man pieder privātai struktūrai, kas likts rīcībā visu fondam, kas var palīdzēt jums sasniegt jūsu sapņus, lai izbeigtu savu naudu rūpes. Mēs arī ievietot šo fona pieejama visām personām, kas meklē investīcijas, lai sasniegtu savus biznesa un citus projektus. Mūsu interese ir ļoti pieņemamām cenām. un mēs esam praksē uz ilgu laiku, mēs dot aizdevumus, lai palīdzētu cilvēkiem, uzņēmumiem ir nepieciešams, lai atjauninātu savu finansiālo stāvokli.
Lūdzu, sazinieties ar mani par aizdevumu ārkārtas un tūlītēju apstiprinājumu, ja jūs interesē iegūt aizdevumu no mūsu struktūru. Jūtieties brīvi sazināties ar mani, lai iegūtu vairāk informācijas