Ogres slimnīca

Gribu mammu pieteikt uz izmeklējumu.Pirms trim dienām mēģināju sazvanīt reģistratūru-2 st.garumā spēlē mūzika un visi operatori aizņemti.Zinot ka var pieteikties elektroniski-daru to.Pēc diennakts elektroniski saņemu ziņu,ka pieteikums ir saņemts un tuvākajā laikā tiks izskatīts.Nu ir pagājušas trīs darbdienas,nav nekādas ziņas.Mamma slima,izmeklējums būtu vajadzīgs maksimāli ātri.Ko darīt? Dzīvojam laukos,diezgan patālu no Ogres,ceļi kādi nu ir.Lieku reizi braukt uz pilsētu ir pagrūti un ne jau katram lauku onkulim vai tantukam ir mašīna.Autobusu ar var teikt ka nav.Ko mēs darām nepareizi? Kas notiek?

^^^^ , 2017-01-18 11:52:57

ir administrācija, kam jāvar palīdzēt: http://ogresslimnica.lv/kontakti-4/

ir , 2017-01-18 11:59:53

http://ogresslimnica.lv/kontakti-4/

šeit ir atbilde , 2017-01-18 12:00:55

Administrācija pacientus pie speciālistiem nepieraksta,reģistratūra ir uzlikta mūzikas režīmā un elektroniski jau atbildēja-tuvākajā laikā izskatīsim.Un ne jau nu bez administrācijas ziņas tāda kārtība uzsākta.Vēl pagājušajā gadā bija numuru noteicējs un reģistratore stundas laikā atzvanīja,ja gadienā pašam neizdevās sazvanīt.Uz elektronisko pieteikumu divu st .laikā atzvanīja un piedāvāja pierakstu.Kādam nelabajam vajadzēja patreizējo idiotisko kārtību,kas darbojas tikai pacienta mocīšanai.Tā ka nāks vien atlikt visus darbus un rīt vai labāk jau šodien braukt uz Ogres slimnīcu,izstāvēt reģistratūrā rindu un pierakstīties personīgi.Nožēlojami.

tante no laukiem , 2017-01-18 12:32:31

ha,ha...izskatās,ka vecā sistēma joprojām modē...jau daudz gadus atpakaļ tā notika,ka nevarēja dienām sazvanīt,tagad tas pats...nekas nemainās,tik bļauj,ka algas mazas...es pat Ogrē dzīvojot divas dienas zvanīju,bez rezultāta,gāju pati uz poliklīniku pieteikt vizīti...kemēr gaidīju rindu,redzēju ka telefonu tā arī nepacēla augšā,kaut zvanīja vienā laidā,kamer gaidīju ....

luna , 2017-01-18 12:48:25

Tiešām. nožēlojami.21.gs nav citas iespējas kā personīgais kontakts ar reģistratori.Atceros 75 .gadu,kad vēl biju maza.Mamma gāja uz poliklīniku 7.00,stāvēja rindā līdz 10-tiem,bet tai pašā dienā tika pie ārsta,tiesa tikai vakarā ,jo stundas 4-5 bija jāsēž rindā pie kabineta.Nevaru izdomāt kā bija labāk,toreiz vai tagad.manuprāt pretīgi abēji,jo par cilvēka,proti pacienta,ērtībām nekad nav domāts.

Smaida , 2017-01-18 13:05:31

Vēl tikko Ogres slimnīca lielījās par iegādātu modernu iekārtu, ka sazvanīšanas problēmas atrisinās???? Te var palasīt. Laikam nauda izmesta vējā....
http://www.ogrenet.lv/policija/37417/?sq=Ogres+slimn%C4%ABca

? , 2017-01-18 14:02:50

http://www.daugavasbalss.lv/kriminalzinas/slimnica/ogres-rajona-slimnica-jauna-telefoncentrale-tiks-fikseti-visi-zvani-un-katram-atzvanits-35590

! , 2017-01-18 14:03:44

Ha-ha-ha,atzvanīja,kad nebija jaunās iekārtas.Šogad ar jauno iekārtu slimnīca vienkārši nav aizsniedzama.Domājams,ka šobrīd tur neviena iekārta nedarbojās.Murgs.Varbūt kāds slimnīcas darbinieks var pakomentēt kas notiek?

* , 2017-01-18 14:44:14

2 raza zvonila i dozvanivalasj... i oni kststi perezvanivajut tepwrj

Ilzite , 2017-01-18 14:53:37

Man neviens nepārzvanīja,telefonu neceļ,uz e-pieraktīšanos nereaģē.Nu jau trešo dienu nevaru sakontaktēties ar reģistratūru.Rītā mēģināšu atprasīties darbā uz pāris stundām un braukšu pati.Ilzīt,par tevi pats dievs gādā.Man tā neveicas.

iedzīvotāja , 2017-01-18 15:26:24

Вчера звонила в регистратуру,чтобы записаться к врачу - 22 раза!!!После того ,как в течении несколько минут выслушала кучу разной информации звонок сбрасывают!В итоге звонила пол дня...Кстати в информации прозвучало -чтобы отказаться от записи к специалисту нужно зайти на электронную почту и там отказаться ,вопрос как много народу это будет делать.я всегда звонила и отказывалась.чтобы кто то мог записаться...а теперь после улучшения ..связи..СТАЛО только ХУЖЕ

nav normāli.... , 2017-01-18 15:49:25

Es zvanot no darba nevaru zvanīt visu dienu un 22 reizes,bet izmeklējums vajadzīgs,jo esot iedalītas kvotas.Ko darīt?Varētu smieties ja nebūtu tik stulbi un traģiski.Un sestdienās,kad esmu brīva droši vien reģistratūra nestrādās.

Taņa , 2017-01-18 16:36:17

Kādas muļķības,es nez kāpēc vienmēr sazvanu reģistratūru ar pirmo reizi.Jūs laikam zvanīt nemākat.

Baiba , 2017-01-18 16:38:54

Laikam Baiba pati strādā reģistratūrā.

ana , 2017-01-18 16:50:35

Varbūt Baiba šogad nav zvanījusi.Pagājušajā gadā visi bez problēmām līdz pat gada beigām varēja sazvanīt.Runa ir par jauno iekārtu,kura laikam negrib darboties.Tas ka reģistratūra neceļ tālruni ir fakts.Pats šodien pietiekami ilgi gaidīju rindā.Tālrunis zvanīja nepārtraukti,neviens pat nedomā to pacelt.

Juris , 2017-01-18 18:45:10

Pēcpusdienās zvanot,izdodas vienmēr.iesaku ,cerot,ka laimēsies.

zaiga , 2017-01-18 20:59:01

jā, ļoti "laimēsies": tikt uz maksas pakalpojumiem līdz 31.01.17. piem., pie LORiem, acu ārsta. (Ko apliecina arī elektroniskā pieraksta sistēma piearsta.lv) :( Citādi staigā strutainu kaklu, lēkājošu sirdi, šķībi pārvilktu muguru vai tml. un trakāk kaut ar 5 ĢĀ norīkojumiem. un gaidi laimes brīdi pēc 1.ā datuma, kad tiksi laimīgo sarakstā, kad varēsi tikt pie ārsta tikai ar savu līdzmaksājumu!

tml. kā zaigai , 2017-01-18 21:39:11

Nezinu kam, kaa un kad ir " paveicies" (kas taa vspaar par " paveikshanos" zvanot uz aarstnieciibas iestaadi???), bet, kad es zvaniiju... arvienvaardsakot, zvaniiju vismaz reizes 15 uz visiem noraadiitajiem vinju lapaa taalrunja numuriem... ar intervaalu vairakas stundas. neviens neatbildeeja. Ne uz vienu zvanu. Neatzvaniija. Tas bija pagaajushaa (2016.) gada decembrii.

alisse , 2017-01-19 09:22:14

ja sazvanit registratuuru taa ir naaves gaidissana. tas nav normaali, jaa staavot rindaa reggistratuuraa ,zvana telefons taccu daamas to necell

saulite , 2017-01-19 12:17:24

Tas kas notiek Ogres poliklīnikas reģistratūrā, liek domāt, lai vispār neviens nepiesakās , bet iet uz kapiem. Drausmīga attieksme pret iedzīvotājiem. Un kuram idiotam ienāca prātā šitais variants. Tāpēc par tēvzemiešu partiju nu nekādā gadījumā nedrīkst balsot, jo viss darās pret iedzīvotājiem. Pat izpušķot svētkiem pilsētu neprot, kultūras pasākumi arī zemā līmenī. Lai ka dažiem nepatika Ausjuka, bet viņa kaut ko darīja. Ja parunā ar tautu, tad Ogrē notiek tikai pašlabuma darbība, tur, kur kādam kaut kas atlec.Senāk nebija mafijas . Tagad parādījusies īstā mafija, kurai ir liela aizmugure.

iedzīvotājs , 2017-01-19 14:46:11

PAVEICĀS 2 dienu laikā, gripas un saaukstēšanās slimību uzliesmojuma laikā, tikt pie LOR dr. Gediņas, izmantojot e-pieraksta sistēmu PIEARSTA.LV + šorīt pie kases tika akceptēts arī mans aizvakardienas pēcpusdienas e-pasta pieteikums ar faktu par ģim.ārsta norīkojumu. Rezultātā maksāju tikai pacienta iemaksas ārsta vizītei un rtg., ne pilno summu 15 +...eiro, ko vakar šeit sašūmējoties sakalkulēju, izsērfoju. Mans 17.01. e-pasta pieteikums uz 2 izmeklējumiem ir atbildēts gan ilgāk par 24 h, BET ir iespējams pierakstīties ar e-pasta palīdzību. Bez tam šorīt poliklīnikā sabiju jau no 8iem rītā: bija kluss un tukšs. Uz 10iem saradās pacienti, to starp ļoti daudz bērnu, gan reģistratūras rindā, gan pie ārstu un izmeklējumu kabinetiem. Tā kā nemoki tik ļoti daudz foni: raksti, piesakies, uzgaidi atbildi (kas ir visgrūtāk).

alissei un tml. , 2017-01-19 15:17:21

Piedodiet,atvainojiet,bet ne katram tantukam,kam ap astondesmit gadu,ie internets,lai elektroniski pierakstitos. Labi,ja cilveks var telefoniski piezvanit.

kaktuss , 2017-01-19 17:17:46

Laikam jau slimnīca uzskata,ka dzīvot līdz 80 ir noziedzīgi pret valsti.

***** , 2017-01-19 17:23:21

balsojiet par vienotibas gruppejumu , par aboltinu , vina jums paradis visu.

lapa , 2017-01-19 18:20:50

Aboltiņa tas klauns Latvija.

koks , 2017-01-20 00:36:32

patiesam si jauna sistema nekur neder,es ari zvaniju un tiesi tas pats variants.galigais apsurds

susurs , 2017-02-06 16:29:05

Darīšu vadībai zināmu,ka cilvēki joprojām nevar sazvanīt reģistratūru.

malima , 2017-02-06 17:09:57

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet