Laguna
Kā jums patīk solārijs Lagūna?Pāris reizes biju,iedegums nulle.Biju sarkana ,otrā dienā nekaaà.Cenas nenormālas.
Lagūna ir labs solārijs, apmeklēju jau ilgu laiku, iedegums arī skaists un vienmērīgs.
Nezinu... katram iedegums savādāk veidojas :) Cenas ir nedaudz augstas bet kvalitāte līdz ar to arī laba.
Katram viedoklis savs protams.
Muljkiibas, ljoti labs solaarijs!
nav labu solāriju, gaidi Sauli!!!!!
Man ari nepatīk lagūna.Tā saimniece arī debīla.Lampas maina caur vienu.Esmu tir strādājusi,zinu ko runāju.
neejiet uz solārijiem!, daudzi vispār nemaina lampas, tikai uzrakstus!
drīz būs vasara un Saule!!!!!
Man viņa arī izkrāpa naudu un beigās pateica ,ka esmu kā piena šokolāde un man solārijs neder.Nolēmu pamainīt salonu esmu smuki brūna.Tā kā neiesaku Lagūnu.tur sliktas lampas.
Hmm... Ja jau sliktas tad kāpēc ļoti daudziem ir smuks iedegums? :D Interesanti :)
nav jau tikai viens solārijs Ogrē - nepatīk Lagūna - ej uz citu! es eju uz Andželiku, par kuras darbiniekiem, starp citu, arī nav nekādas glaimojošās atsauksmes, bet pagaidām mani viss +/- apmierina! :) esmu arī samērīgi brūna :)
Arī slikta pieredze, vairs neiešu.
Izskatās, ka Beāte ir darbiniece, kas te komentē :))
Protams, uzreiz darbiniece :D neesmu es darbiniece ;)
Ja nezināji - Aina. tas,ka man patīk Lagūna nenozīmē, ka es esmu darbiniece.
ika!!! es ari esmu stradajusi Laguna!! Un varu teikt ka saimniece nav debila un maina lampas loti savlaicigi! Vinai ir loti nopietna pieeja savam darbam un klientiem! Ta ka nevajag daudz muldet! Ej uz Andzeliku un puksti tur!!
Sveiki visiem.
E-pasts: fl85finance@gmail.com
Man pieder privātai struktūrai, kas likts rīcībā visu fondam, kas var palīdzēt jums sasniegt jūsu sapņus, lai izbeigtu savu naudu rūpes. Mēs arī ievietot šo fona pieejama visām personām, kas meklē investīcijas, lai sasniegtu savus biznesa un citus projektus. Mūsu interese ir ļoti pieņemamām cenām. un mēs esam praksē uz ilgu laiku, mēs dot aizdevumus, lai palīdzētu cilvēkiem, uzņēmumiem ir nepieciešams, lai atjauninātu savu finansiālo stāvokli.
Lūdzu, sazinieties ar mani par aizdevumu ārkārtas un tūlītēju apstiprinājumu, ja jūs interesē iegūt aizdevumu no mūsu struktūru. Jūtieties brīvi sazināties ar mani, lai iegūtu vairāk informācijas
E-pasts: fl85finance@gmail.com
Vairāk nepatikšanas ir jādara, ka jums ir nepieciešams aizdevumu vai finansējumu, un jūs esat noraidīja bankas. Tagad jūs vēlaties šo finansējumu, lai apmierinātu jūsu visas vajadzības, nekādu problēmu. ko
ko jūsu finansiālais stāvoklis, mūsu struktūra piedāvā personas aizdevumiem visiem cilvēkiem
fiziska vai juridiska. Ja jums ir nepieciešams, lūdzu, sazinieties ar mani cieņu ..
E-pasts: gestionfinance85@gmail.com
Vairāk nepatikšanas ir jādara, ka jums ir nepieciešams aizdevumu vai finansējumu, un jūs esat noraidīja bankas. Tagad jūs vēlaties šo finansējumu, lai apmierinātu jūsu visas vajadzības, nekādu problēmu. Neatkarīgi no jūsu finansiālo situāciju, mūsu struktūra piedāvā personas aizdevumiem visām fiziskām vai juridiskām personām. Ja jums ir nepieciešams, lūdzu, sazinieties ar mani cieņu ..
E-pasts: gestionfinance85@gmail.com
Sveiki,
Vai jūs meklējat ļoti īstu aizdevumu? par pieņemamu procentu likmi? apstrādā 4-6 darba dienu laikā. Vai jūs esat pastāvīgi noraidījis jūsu bankas un citas finanšu iestādes? Labās ziņas ir šeit! Capital Hills Finance Group Piedāvā aizdevumus ar 3% procentu likmi. aizdevumi uzņēmējdarbības un konkurētspējas / uzņēmējdarbības paplašināšanai.
Capital Hills Finance Group piedāvā šādus aizdevumus un daudz ko citu:
* Privātie aizdevumi (nenodrošināta aizdevuma)
* Biznesa kredīti (nenodrošināta aizdevuma)
* Parāda konsolidācijas aizdevums
* Kombinēts aizdevums, grūti naudas aizdevumi
* Mājas uzlabošana
* Auto aizdevumi, nekustamā īpašuma aizdevumi un investīciju aizdevumi.
Atgriezieties pie mums un informējiet mūs, ja jūs interesē mūsu piedāvājums, lai mēs varētu jums sniegt plašāku informāciju.
Mēs ceram dzirdēt no jums drīz.
Ar laba vēlējumiem
Mr Jason Steven
EMAIL: managingdirectorrclc@gmail.com
+1 (914) 705-7954